babyline wrote:đes premiJokmirsad wrote: Pročitah ovo... i skontah... jebo te kmirso...ti si premija... ispunjavam uslove iz svih šest kategorija...![]()
![]()
Slobodno ti...Meni ne smeta javno...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
babyline wrote:đes premiJokmirsad wrote: Pročitah ovo... i skontah... jebo te kmirso...ti si premija... ispunjavam uslove iz svih šest kategorija...![]()
![]()
Jest, al' nije realno niti izvodivo...Ductus Holedocus wrote:Ja cu da se udam,evo obecavam da sam spremna i da cistim i da perem i kuham..i da ganjam karijeru..a bogme i da ga volim!!
Dosta od mene?
Ductus Holedocus wrote:Ma daj![]()
odmah izbaci kuhanje(ne znam kuhati)
Eeeeee, đe se ona udala...sanabe wrote:Ductus Holedocus wrote:Ma daj![]()
odmah izbaci kuhanje(ne znam kuhati)
Moja prijateljica se udala, nista nije znala kuhati, pa je ja pitala kako se snalazi. Veli 'Samo naucis kuhati grah, i kasnije samo mjenjas sastojke, a sve isto" Eto, grah je temelj svega![]()
I to što kažeš...sanabe wrote: haj Bogati, udala se![]()
![]()
, dje god
![]()
Tako sve kažu, dok se ne udaju...Ductus Holedocus wrote:Ja se aBd udajem,kuhanje je najmanji problem..
Ko ce kuhati nije bitno,bitno je da ne zaspi gladan...(ali nece,dusa moja debela slatka)
Sve cu aj zbog njega nauciti..
Ductus Holedocus wrote:Ja se aBd udajem,kuhanje je najmanji problem..
Ko ce kuhati nije bitno,bitno je da ne zaspi gladan...(ali nece,dusa moja debela slatka)
Ductus Holedocus wrote:neces me demolarisati
Ja sam potpuno zdrava,ne znam za druge..vdivna wrote:Ductus Holedocus wrote:Ja se aBd udajem,kuhanje je najmanji problem..
ova gripa bas ljudima udara u glavu![]()
![]()
Zašto idealistasanabe wrote:edo_79 wrote:Brak DA ili NE?
Zašto da ne .... ja sam već bio u braku koji nije uspio no to je priča za sebe .. ali brak kao brak ... prelijepo je kad dođeš kući premoren s posla... pa sjednete kafa se napravi ... pričate o svemu ... jednostavno nisi SAM ... osjećaj da imaš nekog u životu i da taj neko ima tebe u životu .... to je takav osjećaj da se nemože riječima opisati ... a nema para i zlata na svijetu kojim se to može kupiti i platiti...
Vidi ovog idealiste![]()
Ja tebi simpasanabe wrote:Inlajt mi![]()
nisam nista lose mislila, simpa mi kako i nakon jednog propalog braka ti i dalje tako razmisljas o braku![]()
eto nisi idealista, haj recimo da si optimista
Haman sam te misunderstudsanabe wrote:nije ti, negoedo_79 wrote:Ja tebi simpasanabe wrote:Inlajt mi![]()
nisam nista lose mislila, simpa mi kako i nakon jednog propalog braka ti i dalje tako razmisljas o braku![]()
eto nisi idealista, haj recimo da si optimista..... ček barem da se zacrvenim
.... ipak je to komplimenat komada jedan
simpa mi kako i nakon jednog propalog braka ti i dalje tako razmisljas o brakunejse
haj nek bude komplimAnt
Hvala ... ja inače ne odustajem tako lako ... još uvijek vjerujem da ima neko ko zna cijeniti brak u onom njegovom izvornom značenju... ne prepucavanje ja shef ti shef mi shefovi .... nego dogovor i razumijevanje....JThomas wrote:to je pravi mentalitet. šta bi trebao čovjek, u trideset i nekoj odustati od života zato što mu je jedan brak propao? vjenčavaju se ljudi i po pet puta pa nemaju rogove na glavi.
edo_79 wrote: Hvala ... ja inače ne odustajem tako lako ... još uvijek vjerujem da ima neko ko zna cijeniti brak u onom njegovom izvornom značenju... ne prepucavanje ja shef ti shef mi shefovi .... nego dogovor i razumijevanje....
edo_79 wrote:Brak DA ili NE?
Zašto da ne .... ja sam već bio u braku koji nije uspio no to je priča za sebe .. ali brak kao brak ... prelijepo je kad dođeš kući premoren s posla... pa sjednete kafa se napravi ... pričate o svemu ... jednostavno nisi SAM ... osjećaj da imaš nekog u životu i da taj neko ima tebe u životu .... to je takav osjećaj da se nemože riječima opisati ... a nema para i zlata na svijetu kojim se to može kupiti i platiti...