Braco pomagajte!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Jasko-bih
#1 Braco pomagajte!!!
Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
No ona mi kaže da ja puno tražim i da ona ne želi da se pati!!! Nije nam problem odhraniti toliko djece. Tako, dragi prijatelji, da ja nemam pojma šts ću da radim...
Ima li neko ozbiljan prijedlog???
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
No ona mi kaže da ja puno tražim i da ona ne želi da se pati!!! Nije nam problem odhraniti toliko djece. Tako, dragi prijatelji, da ja nemam pojma šts ću da radim...
-
Leonid Breznjev
da si mi ziv i zdrav a i svaku vam srecu ovoga svijeta zelim, ali ako zena nece djecu... to je to..
- anais_nin
#5 Re: Braco pomagajte!!!
je l ona ne zeli djecu nikako ili ne zeli 27 mjeseci zivota da provede trudna?Jasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
-
Leonid Breznjev
a sto ti ovo treba Babsy? zar ima nesto lose u tome sto on zeli bar troje djece?Babsy wrote:Jado jadni balkanski.
- Vares City
#7 Re: Braco pomagajte!!!
Imam ja!!!Jasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
Prvo se vjencajte.
E onda nastupas TI!
Sve fino polako,...znas ono,...
I kad ona prvi put uzme vase dijete u svoje ruke i kad osjeti ono sto samo majke osjetiti mogu,....
Tako,prijatelju moj,poslije prve"MUKE" dode druga,treca,...a ako ti jos djece budes htio vjeruj mi tvoja djevojka i ako Bog da buduca supruga ce bi ti najmanji problem.
- Vares City
Jest vala bas!Arslan wrote:a sto ti ovo treba Babsy? zar ima nesto lose u tome sto on zeli bar troje djece?Babsy wrote:Jado jadni balkanski.
Ko biva EMANCIPOVANA
-
Leonid Breznjev
e naka si me vala bas skontao!Vares City wrote:Jest vala bas!Arslan wrote:a sto ti ovo treba Babsy? zar ima nesto lose u tome sto on zeli bar troje djece?Babsy wrote:Jado jadni balkanski.
Ko biva EMANCIPOVANA
- fantom slobode
#12 Re: Braco pomagajte!!!
Nadji sebi drugu dejvojku, situacija je jasna, a zasto nece nije dobro sigurno.Egoizam je jaci od ljubavi.Vidis da nece da se pati, znaci dok je dobro, dobro je, a kada pocne bilo kakva patnja...Jasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
-
mamica papucarka
zajebato jer ti ustvari i ne znas je li ona stvarno nece djecu (fakat ima takvih zena, nece da brige ), a mozda ju je opet strah i treba jednostavno da se desi, da bi zavoljela to malo sto stalno place i sto je uvijek treba
itd,itd... hajd ponovo je pitaj
btw, koliko joj je godina??? Obicno zene od 27 pa dalje spuca taj tzv. majcinski osjecaj. Pa cak i one sto su uvijek mislile da ne zele djecu. Ono, otukucava bioloski sat tik-tak
btw, koliko joj je godina??? Obicno zene od 27 pa dalje spuca taj tzv. majcinski osjecaj. Pa cak i one sto su uvijek mislile da ne zele djecu. Ono, otukucava bioloski sat tik-tak
- fantom slobode
Trba pitati, kako ti rece.Mozda nece uopste djecu, znaci zeli da je sva paznja na njoj, jer se vec u tom braku ima jedno dijete - ona.Rotacija svijeta oko iste, nece odgovornost i bilo kakav srklet.Savjet, nestani u vidu magle u prahu.mamica papucarka wrote:zajebato jer ti ustvari i ne znas je li ona stvarno nece djecu (fakat ima takvih zena, nece da brige ), a mozda ju je opet strah i treba jednostavno da se desi, da bi zavoljela to malo sto stalno place i sto je uvijek treba![]()
Postoji i druga mogucnost, a ta je gora, nece sa tobom djecu, sto ne znaci da nece sa drugim.
U svakom slucaju trebas da porazgovaras sa njom i da razjasnis sve nejasnoce, a razmisli dobro sta ti govori, pitanje je koliko je otvorena za razgovor o tome.
-
teletrader
ja sam mislio da ove od 27+ spuca osjecaj da trebaju magistrate i doktorate ganjatimamica papucarka wrote: btw, koliko joj je godina??? Obicno zene od 27 pa dalje spuca taj tzv. majcinski osjecaj
-
teletrader
#17 Re: Braco pomagajte!!!
1.Ma za prvo ce se sigurno odluciti,prvo da pokazhe familiji,prijateljicama i kolegicama sa posla (koje po mogucnosti imaju djecu) da je i ona mozhe roditi a onda je to jedan joker na kojeg ce te i te kako hvatatiJasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
2.E za drugo dijete se ti napravis budala,kazhes nisi pazio,nisi procitao "uputstvo za upotrebu"
3.I dok ova prva 2 malo porastu,ostavis ih kod nane i dede,hanumu odvedes za 8.Mart u Dubrovnik i samo se sjeti pjesme B.Dugmeta "Dobro jutro Petrovic Petre"...
I poslije 9 mjeseci sigurno budi siguran da ces Novu Godinu provesti u kuci a iz granapa neces slepati gajbe pive vec pampersice
- ja_cura_
joj, kako su mi smijesne ove izjave tipa "omakne ti se" ili "nisam procitao uputstva"...
ako zena kaze, kapak, onda se pozdravite sa daljim potomkom, tu je vise nacina kako da se zastiti, a ona ima pravo da radi sa svojim tijelom sta hoce. samo treba da bude fer i iskrena prema muzu, jer ako ona tjera svoje, a on svoje, tu su svadje programirane!
ako zena kaze, kapak, onda se pozdravite sa daljim potomkom, tu je vise nacina kako da se zastiti, a ona ima pravo da radi sa svojim tijelom sta hoce. samo treba da bude fer i iskrena prema muzu, jer ako ona tjera svoje, a on svoje, tu su svadje programirane!
- Baby Jane
#19 Re: Braco, pomagajte....
Pretekla si me! Evo, gledam, skoro svaki post se brine za njega i njegove zelje i predlaze nekakvu manipulaciju!!!! Zaboga, pa vas ce dvoje biti u braku, valjda se i njene zelje trebaju postovati. Upitaj ti sebe, zenis li je zato sto volis nju, ili zato sto mislis da bi bila dobra majka. C c c...i onda napadose nekog gore sto mu rece "jado balkanski"...sheilak wrote:Dajte, ljudi, pustite tu curu na miru. Valjda i ona ima pravo odluciti koliko djece zeli imati. Sve se nekako vrti oko njega i njegove tri zelje. Ako je on zaista voli, onda ce shvatiti i nju, njene zelje i njene eventualne strahove. Ili on samo trazi pogodnu matericu? Ja bih prije njoj preporucila da se makne od tako nezrele osobe koja nema razumijevanja za njene stavove pogotovo o ovako vaznom pitanju za koje rjesenje trazi od stranih ljudi umjesto da ga raspravi sa osobom koju se najvise pita.
A, ako ona bas iz sebicnosti nece dijete, a ti iz sebicnosti forsiras tu ideju, onda ste dusu dali jedno za drugo.
Pitam se sta se desilo sa razgovorom i kompromisom....valjda bi tako veze zrelih osoba trebale funkcionisati...?!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20 Re: Braco pomagajte!!!
Jasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
takve su ti današnje trebe
znam ih 30
ista priča
neće djecu eventualno 1
oće magisterij
oće da uživaju
ma bez djece ponavljam brak nema smisla
savjet... naći rasplodnu mašinu
- Truba
teletrader wrote:ja sam mislio da ove od 27+ spuca osjecaj da trebaju magistrate i doktorate ganjatimamica papucarka wrote: btw, koliko joj je godina??? Obicno zene od 27 pa dalje spuca taj tzv. majcinski osjecaj![]()
![]()
od 35 cura recimo koliko sam preko posla i prijatelja upoznao
njih 32 zele isto... magisterij ili doktorat
a samo jedna je željela brak... ostale nemaju momka
- nebojeplavo
Pa valjda i ona ima pravo da se izjasni koliko djece zeli
Pitam se kako bi ovi muski reagirali da je situacije obrnuta
s obzirom na pojedna misljenja da se muzevi "hvataju na djecu"
Takve stvari rijesiti prije, i nije dobro nekog siliti da ima djecu ako to ne zeli..pa nije dijete lutka da ga stavis u cosak i da se ono samo odgaja
I meni je sasvim ok ako neko ne zeli dijete, bez obzira na razlog, i ne mislim da ta osoba zeli biti centar svijeta ili sta vec, vec jedostavno to je njegovo/njeno pravo...uostalom, bolje valjda da takva osoba nema uopste djece, vec da djeca ispastaju radi toga sto je neko "natjerao" majku/oca
Pitam se kako bi ovi muski reagirali da je situacije obrnuta
Takve stvari rijesiti prije, i nije dobro nekog siliti da ima djecu ako to ne zeli..pa nije dijete lutka da ga stavis u cosak i da se ono samo odgaja
I meni je sasvim ok ako neko ne zeli dijete, bez obzira na razlog, i ne mislim da ta osoba zeli biti centar svijeta ili sta vec, vec jedostavno to je njegovo/njeno pravo...uostalom, bolje valjda da takva osoba nema uopste djece, vec da djeca ispastaju radi toga sto je neko "natjerao" majku/oca
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#23 Re: Braco pomagajte!!!
Ako nece djecu ja bih je definitivno ostavio,sta je zivot bez djece!!!Jasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
- Truba
#24 Re: Braco, pomagajte....
nema što tražiti u brakusheilak wrote:Dajte, ljudi, pustite tu curu na miru. Valjda i ona ima pravo odluciti koliko djece zeli imati. Sve se nekako vrti oko njega i njegove tri zelje. Ako je on zaista voli, onda ce shvatiti i nju, njene zelje i njene eventualne strahove. Ili on samo trazi pogodnu matericu? Ja bih prije njoj preporucila da se makne od tako nezrele osobe koja nema razumijevanja za njene stavove pogotovo o ovako vaznom pitanju za koje rjesenje trazi od stranih ljudi umjesto da ga raspravi sa osobom koju se najvise pita.
sumnjam da bi brak potrajao
ne kažem da su djeca garant za sreću
ali su veeelika kočnica sreći...
- Truba
pa dajte molim vasnebojeplavo wrote:Pa valjda i ona ima pravo da se izjasni koliko djece zeli![]()
![]()
Pitam se kako bi ovi muski reagirali da je situacije obrnutas obzirom na pojedna misljenja da se muzevi "hvataju na djecu"
![]()
![]()
:
od tako jasnog pitanja da ili ne djeci sad se filozofira što bi bilo kad bi bilo
nije tako... žene zatrudnjuju muški ne
točka.