da nije lap dancer iz laplandamostarac wrote:cHupjahalic@ wrote:@mostarac pa ona tvojau Svedi nije hercegovka (ili jest
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bosanac i hercegovka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- stickitout
- cHupjahalic@
svaka joj cast sto te smiri.mostarac wrote:cHupjahalic@ wrote:@mostarac pa ona tvojau Svedi nije hercegovka (ili jest
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
mostarac wrote: ne znam, al znam da se hercegovkama najmanje hvale hercegovci pa i u tom smislu, a mi vas nazalost najbolje znamo
-
mostarac
ko kad ste koke pa mozete biratanais_nin wrote:mostarac wrote: ne znam, al znam da se hercegovkama najmanje hvale hercegovci pa i u tom smislu, a mi vas nazalost najbolje znamoto vi mislite
gro ovih kvalitetnih herkih koje ja znam klone se hercegovaca u sirokom krugu, sve su probrale sarajlije ili tuzlike...
- anais_nin
ja brate mogumostarac wrote:ko kad ste koke pa mozete biratanais_nin wrote:mostarac wrote: ne znam, al znam da se hercegovkama najmanje hvale hercegovci pa i u tom smislu, a mi vas nazalost najbolje znamoto vi mislite
gro ovih kvalitetnih herkih koje ja znam klone se hercegovaca u sirokom krugu, sve su probrale sarajlije ili tuzlike...
![]()
![]()
- danas
falite me usta mojanevjestA wrote:@mostarac
ma ja kad ti Bog posalje skandinavku, plakaces ti za Herkama![]()
nego iskreno i posteno ono sto Anais kaze je ziva istina jesmo zahebane, kuchenice-sto neko rece, zilave, dobre, pametne, lijepe, zgodne (90%)![]()
![]()
nemam vise nista reci u nasu odbranu
- danas
sta zna jadni bosanacmostarac wrote:ko kad ste koke pa mozete biratanais_nin wrote:mostarac wrote: ne znam, al znam da se hercegovkama najmanje hvale hercegovci pa i u tom smislu, a mi vas nazalost najbolje znamoto vi mislite
![]()
![]()
- SaraLe
#110 Re: Bosanac Hercegovka
Mmmmm! Bila bi pocascena da budes moja Hercegovkaanais_nin wrote:mmmmSaraLe wrote:Nigdje, samo javi kad si u Hercegovinianais_nin wrote: pa gdje je problem???bila bi mi cast predstavljati zene Hercegovine
-
forUMASH
....ja sam imao dvije cetvorke na polugodistu sedmog osnovne...sve ostalo petice...nevjestA wrote: nego iskreno i posteno ono sto Anais kaze je ziva istina jesmo zahebane, kuchenice-sto neko rece, zilave, dobre, pametne, lijepe, zgodne (90%)![]()
![]()
nemam vise nista reci u nasu odbranu
....jel' ja dolazim u obzir...
-
mostarac
tu su hercegovci da ga prosvjetledanas wrote:sta zna jadni bosanacmostarac wrote:ko kad ste koke pa mozete biratanais_nin wrote:to vi mislite
![]()
![]()
na sta je nagazio
![]()
@anais - falite me usta moja kad tudja nece rece neko gore
- anais_nin
u obzir za sta?forUMASH wrote:....ja sam imao dvije cetvorke na polugodistu sedmog osnovne...sve ostalo petice...nevjestA wrote: nego iskreno i posteno ono sto Anais kaze je ziva istina jesmo zahebane, kuchenice-sto neko rece, zilave, dobre, pametne, lijepe, zgodne (90%)![]()
![]()
nemam vise nista reci u nasu odbranu![]()
![]()
![]()
- anais_nin
ja ujedam samo po potrebimostarac wrote:pas koji mnogo laje obicno ne ujedaanais_nin wrote:tech10 wrote:Vrijedilo bi probati, makar zbog anais_nin.
hvala![]()
@mostarac, ne tvrdim da sam savrsena, ja priznam svoje mane, ali znam koliko vrijedimpa ti to kontaj kako hoces
-
forUMASH
....zavisi....anais_nin wrote:u obzir za sta?forUMASH wrote:....ja sam imao dvije cetvorke na polugodistu sedmog osnovne...sve ostalo petice...nevjestA wrote: nego iskreno i posteno ono sto Anais kaze je ziva istina jesmo zahebane, kuchenice-sto neko rece, zilave, dobre, pametne, lijepe, zgodne (90%)![]()
![]()
nemam vise nista reci u nasu odbranu![]()
![]()
![]()
....ja kad sam bio mali, uvijek su govorili....
-
mostarac
ne znam bas. ovde ste se horski zalajaleanais_nin wrote:ja ujedam samo po potrebimostarac wrote:pas koji mnogo laje obicno ne ujedaanais_nin wrote:
hvala![]()
@mostarac, ne tvrdim da sam savrsena, ja priznam svoje mane, ali znam koliko vrijedimpa ti to kontaj kako hoces
a ne lajem pa skoro nikad
fino ti je Pearlica objasnila, sve ide "umilnom" metodom
-
forUMASH
....hocel' te koje ti znas preci preko one dvije cetvorke sa polugodista....anais_nin wrote:kod hercegovki koje je znam, to pije vodeforUMASH wrote: ....zavisi....![]()
....ja kad sam bio mali, uvijek su govorili........vidis sine, ovo samo odlikasi...
![]()
![]()
mislim biti odlikas
....sve sam ispravio na vrijeme...