Bljuc :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tesssa

Post by Tesssa »

pitt wrote:meni je jedna sto sam je pokusavao izbjegavati rekla da se gubim ko abdest :D:D:D
sto li si je pokusavao izbjegavati? :-)
pitt

Post by pitt »

dinchy84 wrote:
pitt wrote:meni je jedna sto sam je pokusavao izbjegavati rekla da se gubim ko abdest :D:D:D
sto li si je pokusavao izbjegavati? :-)
bila smor :D:D:D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:
Šeha wrote:
"Hej, ljepotice glavu gore gledaj pravo u oblake, u simsire..."
ili dobra si ko tax refund :D:D:D
Prosle godine bi mi to bila uvreda :lol: (duzni bili), a ove, moRe bit i ubrazim se :D :D

@Seha, a sta se sad furas da si neozenjen :D ko i pitt :D :D
pitt

Post by pitt »

Šeha wrote:
FFK as Lucy01 wrote:

Punac ti krv na slamcicu, pa ti po postenom svijetu :D
Nemoj tako pomislice ljudi da sam ozenjen :D :)
ne znaju da mozes jos 3 privesti :D:D:D
Saian

Post by Saian »

Baby Jane wrote:Naslusala sam se svakakvih gluposti, ali ostalo mi je u sjecanju "mala, podizes mi sve stepene" :lol: :lol: :lol: :lol: Pogledam ja njega onako, i bi mi ga zao...on stvarno misli da ima neke stepene :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sumnjam na Polynom-man-a, ti dodjesh ko promjenjiva s kojom bi se mnozhio :D :D :D, dobar mu taj, al za PRI-MAT-a :D

bosanska rijec wrote:
dinchy84 wrote:
bosanska rijec wrote:
i ovo je za tebe bljutavo hmmm :?
tebi nije? :? :-)
ne nije mi bljutava ova recenica :

"Znam da te nikad necu imati, ali uzivam dok te gledam, jer ti si kao dvogled kroz koji vidim taj raj, kao kristal u kojem vidim bolja vremena"

dapace
:)
eh sad jel BLJUC ili nije lies in the eye of the beholder, no da je rijesheno svakog smisla to je neoborivo, "uzhivam dok te gledam" pa si onda odjednom "dvogled kroz koji vidim" jel ovo drugo znachi da je dinchy prozirna? :D :D :D sto je kompliment in my book (pause ________________________________________________) NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

trag u besmislu :lol: :D
Tesssa

Post by Tesssa »

Saian wrote:
eh sad jel BLJUC ili nije lies in the eye of the beholder, no da je rijesheno svakog smisla to je neoborivo, "uzhivam dok te gledam" pa si onda odjednom "dvogled kroz koji vidim" jel ovo drugo znachi da je dinchy prozirna? :D :D :D sto je kompliment in my book (pause ________________________________________________) NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT :D :D :D
jos kad se ona kugla buducnosti doda :-)

da me smatra multifunkcionalnom, to je neupitno...
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:trag u besmislu :lol: :D
ja sam plaho omatorila :D nista mi ovo nije jasno :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:trag u besmislu :lol: :D
ja sam plaho omatorila :D nista mi ovo nije jasno :lol:
ma kad vec na svijetu ima toliko bljuckanja kontam i ja da napisem novu pjesmu za Olivera Dragojevica :D od njegovog beskraja, do mog besmisla :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja napravila sebi prvu kutarnju kaficu, pa fino sjela da procitam kako je Arsla pendzero, a ono nista :D
Arsla, cekam izvjestaj :D
pitt

Post by pitt »

mamica papucarka wrote:ja napravila sebi prvu kutarnju kaficu, pa fino sjela da procitam kako je Arsla pendzero, a ono nista :D
zar je bilo pendzera u neolitu :D:D:D
irfan2

Post by irfan2 »

dinchy84 wrote:
Saian wrote:
jos kad se ona kugla buducnosti doda :-)

da me smatra multifunkcionalnom, to je neupitno...
ko ona iz wayne's world ..wow, this product is sou funny and interesting ..NOOT!! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote:
mamica papucarka wrote:ja napravila sebi prvu kutarnju kaficu, pa fino sjela da procitam kako je Arsla pendzero, a ono nista :D
a ti si kao model novije proizvodnje :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

evo i ja sam pripremila kafu, u medjuvremenu mamice imas li ti kakvih finih pendzerli prica za nas :D
pitt

Post by pitt »

anais_nin wrote:
pitt wrote:
puter i za tebe :D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote:
anais_nin wrote:
pitt wrote: zar je bilo pendzera u neolitu :D:D:D
puter i za tebe :D:D:D
cekaj puteru da te razmazem :lol:

Image
mamica papucarka

anais_nin wrote:
evo i ja sam pripremila kafu, u medjuvremenu mamice imas li ti kakvih finih pendzerli prica za nas :D
ma nemam nista konkretno kao Arslan. On je menisecini haman zagino, pa zato i cekam njegovu pricu :lol:
ja sam ti bila stidljivo celjade (samo ne znam sta mi bi u medjuvremenu :D ), pa kad su dolazili i vikali "Iziiiidji bona da te vidimo", ja se samo smijala :-) :D

Arslane, hajde bolan otelismo se :oops:
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Meni je momak dosao pod pendzer :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Minnela wrote:
nebojeplavo wrote:Meni je momak dosao pod pendzer :D
Ih,i meni je :D ..Kad se samo sjetim ,ne ponovilo se :D ..Bilo mu mrsko cekati,a sta cu,moram malo okasniti,ne mogu biti tacna u minut :D ..Koliko je samo puta znao razbiti prozor cekajuci tako i bacajuci kamencice :D :D
:lol: :lol: :lol: jest ti taj momak bio na trosku :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica papucarka wrote:
anais_nin wrote:
ma nemam nista konkretno kao Arslan. On je menisecini haman zagino, pa zato i cekam njegovu pricu :lol:
ja sam ti bila stidljivo celjade (samo ne znam sta mi bi u medjuvremenu :D ), pa kad su dolazili i vikali "Iziiiidji bona da te vidimo", ja se samo smijala :-) :D

Arslane, hajde bolan otelismo se :oops:
znaci ne ostajem nam nista drugo nego cekati ove malo starije generacije da se izjasne i malo nam to pojasne :D
pitt

Post by pitt »

nego jesu li vam ti pendzerashi dolazili praznih ruku (kamenje se ne racuna :D:D) ili je pak i shargija bila u igri? :D:D:D
mamica papucarka

pitt wrote:nego jesu li vam ti pendzerashi dolazili praznih ruku (kamenje se ne racuna :D:D) ili je pak i shargija bila u igri? :D:D:D

meni nisu smjeli sa shargijom jer su znali da slusam onu MTV muziku :lol:
Boga mi to je jedan reko kad sam rekla da ne slusam nekog pjevaca (ne sjecam se ko ono bi) :-) Kaze:"Ma, ja ti slusas MTV muziku" :lol:
pitt

Post by pitt »

Pa ima i elektricna shargija......model Slash :D:D

Nego sad mi pade jedna izvala koja se desila jaranu......negdje je upoznao nekakvu curicu pa ju je mamio da mu da broj telefona da je nazove. Djevojce se opiralo svim silama iz nepoznatih razloga.....da bi on na kraju reko joj da je namazana........na sto je ona odgovorila da je on budala corava ....i da njoj majka ne da da se ona maze (sminka) :D:D:D:D
Post Reply