Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
jasta, nije nego sam vidio datum registracije 2010 godina, pa kontam mogu i ja nekad ozbiljan odgovor napisatizuta_lala wrote:A_ _ _ _ A jesi li to ti?
ne dolijevaj ulje na vatruTequila wrote:jel mi moze neko objasnit kako se bacit podnoge u vezi na distancu![]()
![]()
sala mala
Ma ovo sam ja pitala ovu djevojku koja je otvorila ovu temu, podsjeća me na jednu moju drugaricu, pa rekoh da nije ona.mrtva kokoš wrote:jasta, nije nego sam vidio datum registracije 2010 godina, pa kontam mogu i ja nekad ozbiljan odgovor napisatizuta_lala wrote:A_ _ _ _ A jesi li to ti?
U biti nemam puno vremena za forume i slicne stvari jer u slobodno vrijeme radije citam
joj legendoednostavno, moram pored sebe imati osobu sa kojom mogu razgovarati o razlicitim temama, u dijapazonu od slikarstva iz doba renesanse do americke vanjske politike. I ne znam zasto si se "zakacio" za mene?! Ja sam ionako gabor koji ne zna kuhati.
E bravo majstore uzeo si mi rijeci iz usta. Zasto nekoga nazvati kretencinom jer se malo manje javlja na skypeu ili sms-om a nisu u vezi? Ako je ovo normalno (cak i ako izuzmemo barem malo pristojnosti koje se ocekuje od djevojke koja ima 35 godina) odoh se odmah objesiti na tavanu. Neko rece povrijedila si mu ego? WTF? Kakav ego, eto svi volimo da nas zovu drage osobe pogrdnim nazivima, tj cak "uzivamo" u tome. Ja svoju djevojku ili prijateljicu ili cak poznanicu sa chata nisam nazvao nikakvim drugim osim njihovim imenom pa ne znam kako da me je naljutila. A sad ako tu medju vama ima neki mazohista kojem cura ili decko govori svaki put kad je ta osoba neraspolozena kretenom ili kretenusom i prelazi preko toga, onda stvarno je neko tu za lijecenja.valter033 wrote:
Pa ako je jednom presao preko tih uvreda koje su btw krajnje primitivne (kretencino i sl.) onda mu svaka cast kad nije presao drugi put. Tebi da je iskreno zao i da ti je stalo koliko pises da jeste, bacala bi mu se pod noge da ti oprosti, ali ocito da ti imas taj neki lazni prkosni ponos gdje je tebi iz ponizenja za nesto sto smatras da vrijedi uciniti bilo sta. Mislim da je lik sasvim ok uradio. Iako si mu bila draga i ako te volio, sve ima svoju granicu, pa tako i ono sto je doticni spreman progutati. Ko si ti da ti njega vrijedjas na kraju krajeva? Trebao je s tobom zavrsiti prvi put kad si imala taj ispad. Valjda nekad naucis lekciju da trebas cijeniti ljudsko dostojanstvo, a svoj jezik zauzdati, pa ako nisi u stanju normalno komunicirati, onda radije sutiti.
bome si joj otkrila dijagnozu, da ti nisi neki psiholog ili tako nestosour cherry wrote:Kako je onda seronja i kretenčina ako je previše fin?Uh,odoh ja.
Eh onda da ti ja kažem nešto što sam njoj milion puta rekla. U životu se sve vrati, tako da u buduće pazi s tim izjavama jer možeš naletiti na nekog momka koga već puno voljeti (kao što možda tvoj (bivši) momak voli tebe) i koji će te vrijeđati i stalno napadati.generacija77 wrote:Ne, nisam tvoja drugarica A.
potpuno si upravuTequila wrote:
To ti je to i ovo mi nikad nece biti jasno kod neki cura. On je bio dobar il zagrijan prema tebi u pocetku kao sto si i sama rekla. Al kad je svatio da ti to necjenis, samo je cekao momenat kad pukne izmedju vas da te prekrizi.
Nemoj se puno nadat na njeg.
Nisi ga mogla pratiti.Imao više znanja.Ne dao Bog da si još neinformisana ušla u kakvu diskusiju pa izvalila koju glupost.Svašta može biti.I da - on je bio itekako neko ko se zanimao za američku vanjsku politiku, kao i krizu na Bliskom Istoku, renesansno slikarstvo, klasičnu muziku i punk. Vjerovatno mi je zbog toga i bio toliko drag.
generacija77 wrote:Pa naša čitava korenspondenija nikad nije išla u tom smjeru, možda zbog njegovog straha da se naljutim, ne znam.
Zato i kažem da je "previše fin".![]()
I da - on je bio itekako neko ko se zanimao za američku vanjsku politiku, kao i krizu na Bliskom Istoku, renesansno slikarstvo, kao i za klasičnu muziku i punk. Vjerovatno mi je zbog toga i bio toliko drag.
mozda ce izrael da krene na iran, sta znasalijagoro wrote:Ih on ce se do tad ozeniti,i sto si tolika navalila da mu cestitas rodzendan,kao da ce se nesto promjeniti
Ako nemas VSS,nemoj pokusavati dzababager wrote:javi se ti meni bona:)