koji je vas omiljeni dizjan kupaceg kostima
P.S.
pici,forumski ljubavnice,samo za tebe
brw. ona je profi hrvacica

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vala sike su jojljubav_aha wrote:licno,nosim jednodijelni kostim,sportska elegancija
koji je vas omiljeni dizjan kupaceg kostima![]()
P.S.
ljubav_aha wrote:na poslu sam rekal muskoj raji,a sta je sa speedo gacicama,ah mislim da mozete pretostaviti njihovu reakciju![]()
u BiH su jos speedo muske gacice aktuelne ili grijesim
meni je sva sexi. Malo biba na njoj, ali bas je to cini sexi. nego, ko je zenaLayne wrote:A Boga mi i ramenaK'o Sly
![]()
Meni je ona lolitina više seksimamica papucarka wrote:meni je sva sexi. Malo biba na njoj, ali bas je to cini sexi. nego, ko je zenaLayne wrote:A Boga mi i ramenaK'o Sly
![]()
T portal ,cijeli clanakmamica papucarka wrote:meni je sva sexi. Malo biba na njoj, ali bas je to cini sexi. nego, ko je zenaLayne wrote:A Boga mi i ramenaK'o Sly
![]()
uf,treba mi vode i secera,moj jaran nosi takve,kad bi samo muskraci znali kako su seksimarkovic.vladimir wrote:sorc na kupanju ne volim plaho,
al speedo su ok, il one (skroz uz tjelo) linije kao boxerice ...
a znam ko je. Gledala sam na tv i bezveze je. Vako mi izgleda sexi, ali na tv- jeLayne wrote:Meni je ona lolitina više seksimamica papucarka wrote:meni je sva sexi. Malo biba na njoj, ali bas je to cini sexi. nego, ko je zenaLayne wrote:A Boga mi i ramenaK'o Sly
![]()
![]()
Nemam pojma ko je žena, postavljač teme vjerovatno zna
evo,i tebi,malo secera i vode,znam,kako ti jelolita_xx wrote:ljubav_aha wrote:na poslu sam rekal muskoj raji,a sta je sa speedo gacicama,ah mislim da mozete pretostaviti njihovu reakciju![]()
u BiH su jos speedo muske gacice aktuelne ili grijesim
To stojimamica papucarka wrote:a znam ko je. Gledala sam na tv i bezveze je. Vako mi izgleda sexi, ali na tv- je![]()
a dobre su joj sikimora se priznat
ja se slazem s mamicom.mamica papucarka wrote:vala sike su jojljubav_aha wrote:licno,nosim jednodijelni kostim,sportska elegancija
koji je vas omiljeni dizjan kupaceg kostima![]()
P.S.
ja takve stalno nosim, ali mi juce na plazi dovedose seksualnu orijentaciju u pitanje zbog tih kupacih.ljubav_aha wrote:uf,treba mi vode i secera,moj jaran nosi takve,kad bi samo muskraci znali kako su seksimarkovic.vladimir wrote:sorc na kupanju ne volim plaho,
al speedo su ok, il one (skroz uz tjelo) linije kao boxerice ...
plus,takve gacice imaju poseban dzep za bananka,tako da se banako nece vrtiti lijjevo ili desno
definitivno su joj argumenti na mjestumaccarona wrote:jaoo sto je hrvacica pametnaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
ja joj ne bih proturijecio.dacina_curica wrote:definitivno su joj argumenti na mjestumaccarona wrote:jaoo sto je hrvacica pametnaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na ovim testovima svi padajudacina_curica wrote:definitivno su joj argumenti na mjestumaccarona wrote:jaoo sto je hrvacica pametnaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi l' to opet oblacio one u duginim bojamacallmethebreeeze wrote:ja takve stalno nosim, ali mi juce na plazi dovedose seksualnu orijentaciju u pitanje zbog tih kupacih.
![]()
![]()
![]()
![]()
ps moje nemaju nikakav poseban dzep ni za sto. doduse, moj slusa i ne vrti se.

cccc. ja sam u onim godinama kada se ponasa kako treba da se ponasa, tj kako situacija zahtjeva.dacina_curica wrote:jesi l' to opet oblacio one u duginim bojamacallmethebreeeze wrote:ja takve stalno nosim, ali mi juce na plazi dovedose seksualnu orijentaciju u pitanje zbog tih kupacih.
![]()
![]()
![]()
![]()
ps moje nemaju nikakav poseban dzep ni za sto. doduse, moj slusa i ne vrti se.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. omatorilo se, ha?ne vrti se, ne setka okolo
kazu da je to simptomaticno priblizavanju tridesetim
![]()
![]()
![]()
hajd' da ne odguram od teme....meni vakav pliz![]()
![]()