bad boy

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

:)

Post by :) »

Saian wrote:dajte nek mu neko kazhe da on sigurno dobro izgleda i da sljiva nije imala nikakve veze s neskrivenim odushevljenjem tih zena njegovim visage-em, pa da mozhemo zamandalit temu :D :D :D

ne treba meni niko to da kaze, ajfelov toranj je cackalica naspram mog ega

dalje, posto vidim da ima dosta zainteresovanih da mi poprave ljubavni zivot tako sto ce mi udijeliti "sljivu" evo e mail

[email protected]
:wink: :D
federowski

#52 Re: bad boy

Post by federowski »

:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno :D ) zenki.
moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci :D 8-)

djevojke, zasto se lozite na "bad boy" tipove???

(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)
dobra tema, ali zar nije malo plitko smatrati da badboy ima šljivu ispod oka? badboy ne nosa šljive :lol:

badboy je kuler koji kulerski spušta debile oko sebe, i ako je potrebno daje šljive. rijetko prima 8)
federowski

Post by federowski »

:) wrote:
dalje, posto vidim da ima dosta zainteresovanih da mi poprave ljubavni zivot tako sto ce mi udijeliti "sljivu" evo e mail

[email protected]
:wink: :D

a zašto navodnici na šljivu? pa to je tebi normala :D
lejlica

Post by lejlica »

Image

cure birajte... :lol: :lol:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

lejlica wrote:Image

cure birajte... :lol: :lol:
:shock: sorry lejlica, ali meni ovi više liče na veselu gay družinu :roll:
jagomirka

Post by jagomirka »

jagomirka wrote:
:) wrote: alo bre, devojko sa smislom za humor, sto me bre zajebavas? :D

idi bre leci svoje komplekse negde drugo, bre

a mene ostavi na miru da se sepurim sa svojim sljivama, i svojim zavodjenjem, sarmom, svojim sexualnim sposobnostima.

idi bre zajebavaj nekoga kome je stalo

i za kraj, ma idi bre u jagomir... :wink:

halo ba,mladicu koji je popio degeneka,vrati se po jos jednu turu..

sta me napades?pa ti si postavio pitanje,ja sam samo odgovorila..

i za kraj..imamo mi jedno posebno krilo za takve kao sto si ti-zove se zoloski vrt,staviti cemo te sa Vukom,"bre",pa onda pokazuj svoje sexualne sposobnosti.. :D :D :D
:D
hajde bona, nemoj me vise prosipati, prosto me stid Image:D

u zoloski vrt sam davno prestao ici, mislim da cu otici opet ako dobijem sina/kcerku da im pokazem zirafe, mečke, foke i ostale zivotinjke tebi srodne :lol: :lol:

uzvracam udarac 8-) (oko za oko, sljiva za sljivu....da ne nabrajam)

e, :lol: BESTILJ BOY :lol: ..ovaj bad boy,stvarno nema smisla vise se prepucavati..samo mi reci gdje ces ove godine na more..da vidim kako baris i manipulises.. :D :D :D
lejlica

Post by lejlica »

sad ispade da ja ne znam citati :( :D

jagomirka wrote:
jagomirka wrote:
halo ba,mladicu koji je popio degeneka,vrati se po jos jednu turu..

sta me napades?pa ti si postavio pitanje,ja sam samo odgovorila..

i za kraj..imamo mi jedno posebno krilo za takve kao sto si ti-zove se zoloski vrt,staviti cemo te sa Vukom,"bre",pa onda pokazuj svoje sexualne sposobnosti.. :D :D :D
:D
hajde bona, nemoj me vise prosipati, prosto me stid Image:D

u zoloski vrt sam davno prestao ici, mislim da cu otici opet ako dobijem sina/kcerku da im pokazem zirafe, mečke, foke i ostale zivotinjke tebi srodne :lol: :lol:

uzvracam udarac 8-) (oko za oko, sljiva za sljivu....da ne nabrajam)

e, :lol: BESTILJ BOY :lol: ..ovaj bad boy,stvarno nema smisla vise se prepucavati..samo mi reci gdje ces ove godine na more..da vidim kako baris i manipulises.. :D :D :D
:lol: bestilj boy, dobra dobra :D

hajd dogovoricemo se... :D
jagomirka

Post by jagomirka »

:D :D :D

samo mi javi.. 8-) .. iz jagomira stizem expresnom linijom.. ;-)

jagomirka wrote::D :D :D

samo mi javi.. 8-) .. iz jagomira stizem expresnom linijom.. ;-)
uredu, cekam te 8)

Image
jagomirka

Post by jagomirka »

:lol: :lol: :lol: ovo ti je dobro :lol: :lol:
Pilić

#62 Re: bad boy

Post by Pilić »

:) wrote:Prije par godina sam bio na moru i uletio u tucu. dobio sam sljivu ispod lijevog oka. Pomislih da izgledam ogavno, ali na moje zaprepastenje, postao sam meta mnogih (napaljenih, naravno :D ) zenki.
moja sljiva je izgleda postalna fatalno orudje u manipulisanju i iskoristavanju mlade zenske nejaci :D 8-)

djevojke, zasto se lozite na "bad boy" tipove???

(prema mom zapazanju i "starije, ozbiljnije" zenke vole "bad boy" tipove, ali je to na malo naprednijem nivou)
More ti je izuzetak i ne govori u množini, ko voli bad boy tipove??????? Ja ne a one koje ih vole mora da su bile zlostavljane u djetinjstvu
Pilić

Post by Pilić »

Harrys wrote:Metroseksualci su prosˇlost, a u modi su (opet) sirovost i grubost, smatraju zˇene.
To je pokazala najnovija anketa provedena me?u 1,128 zˇena iz SAD-a, objavljena u Washington Timesu.
Cˇak sˇest od deset zˇenskih osoba smatra da njihov musˇkarac mora biti grub i muzˇevan, no zanimljiviji je odgovor na pitanje ? koja vam je karakteristika kod musˇkarca najvazˇnija? Uz moguc´nost odabira visˇe ponu?enih opcija, skoro sve zˇene (92 posto) od partnera trazˇe pouzdanost, 62 posto prvenstveno treba snagu, dok samo 16 posto na prvo mjesto stavlja moderan izgled.

Strucˇnjaci su analizirajuc´i anketu utvrdili da se klasicˇna pogled na jacˇi i slabiji spol josˇ uvijek nije promijenio. Jednostavno, musˇkarcima je svojstvena muzˇevnost, a zˇenama zˇenstvenost. Iako mediji posljednjih godina musˇkim osobama pokusˇavaju nametnuti metroseksualni nacˇin zˇivljenja i misˇljenja, zˇene se ocˇito ne obaziru na to. Ono sˇto se prikazuje na televiziji cˇesto ne utjecˇe na svijet, smatraju psiholozi.

No, postoje psiholozi koji na ovu temu gledaju drukcˇije. Oni smatraju da je zˇenama potreban samouvjeren, a ne muzˇevan ili grub musˇkarac. Muzˇevni musˇkarci cˇesto su umisˇljeni, a zˇenama ne trebaju takvi. Ipak, pripadnice ljepsˇeg spola zˇele da njihov izabranik trosˇi bar malo vremena na svoj izgled.

Suvremena pop kultura promovira modernog musˇkarca koji je simbol egoizma. Cˇinjenica da je danasˇnjem musˇkarcu visˇe stalo do izgleda nego do toga koliko je pouzdan partner, odraz je vremena u kojem zˇivimo.
:) :)
Ja ne znam koji će ti đavo anketa izađi na ulicu pokupi curicu i skontaj šta žene žele ... jesi čuo za ono kol'ko ljudi tol'ko ćudi e pa sa ženama poduplaj i što ti žena kaže ne vjeruj joj

:D Hvala na savjetima, ali ipak, nisam ocajnik koji pokusava prodrijeti u tajne zenskog uma na forumu. slazem se, more je more, vjerovatno mjesavina alkohola, neprospavanih noci i morskog zraka utice na to da mlade zene pokazju svoje pravo lice ;-)
Pilić

Post by Pilić »

:) wrote::D Hvala na savjetima, ali ipak, nisam ocajnik koji pokusava prodrijeti u tajne zenskog uma na forumu. slazem se, more je more, vjerovatno mjesavina alkohola, neprospavanih noci i morskog zraka utice na to da mlade zene pokazju svoje pravo lice ;-)
Majke ti zar ne znaš da je bilo i pametnijih koji su pokušali prodrijeti u tajne ženskog uma pa su završili ko šizofreničari a što se foruma tiče ovdje su ti veće šanse da pročavrljaš s nekom koja zna da priča i piše za razliku od onih ofajlica iz Centrala koje sriču i abecedu do pola...

na "notorne centralke" sam opasno alergican, osim ako vrlo malo pricaju, sto je rijetkost
forumasice su, s druge strane, prepametne. naravno takve za moj EGO predstavljaju prijetnju :D :D :D

jagomirka wrote::lol: :lol: :lol: ovo ti je dobro :lol: :lol:
jasta neg dobro, sav sam dobar :D

Image
Lace

Post by Lace »

:) wrote:na "notorne centralke" sam opasno alergican, osim ako vrlo malo pricaju, sto je rijetkost
forumasice su, s druge strane, prepametne. naravno takve za moj EGO predstavljaju prijetnju :D :D :D
ma nije valjda :shock: :D
Pilić

Post by Pilić »

:) wrote:na "notorne centralke" sam opasno alergican, osim ako vrlo malo pricaju, sto je rijetkost
Bogami opet ne bih govorila u množini - forumašice - prepametne

naravno, to je bila samo sala. :D Ustvari, iskustvo mi govori da su forumasice jako dosadne, snobovi koji ne znaju sta ce od sebe.
jel vako bolje? :D
Lace

Post by Lace »

a sad ti i vjerujemo...svi ste vi isti :D
Pilić

Post by Pilić »

:) wrote:naravno, to je bila samo sala. :D Ustvari, iskustvo mi govori da su forumasice jako dosadne, snobovi koji ne znaju sta ce od sebe.
jel vako bolje? :D
Tako je ekstra MI smo dosadne priglupe i znamo kucati pa bismo bile odlične sekretarice.... a još ako dobro izgledamo Who cares if we can't cook or talk???

ma daj nemoj tako :D ja stvarno iskreno vjerujem da postoji forumasica koja nije dosadna i glupa :D

Image

forumasica :D
Pilić

Post by Pilić »

:) wrote:ma daj nemoj tako :D ja stvarno iskreno vjerujem da postoji forumasica koja nije dosadna i glupa :D
Ma daj, i kakva ti je ono slika :lol: :lol: :lol: cool ja onda vjerujem za forumaše da vrijedi ona stara: Who let the dogs out??? :lol:
Post Reply