Azijatke?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
parmezan
http://home.austin.rr.com/daleandangie/ ... 0Girls.jpg
http://www.makeoutclub.com/htdocs/profi ... Beauty.jpg
A što su vam fine ove. Bš su pravi pokazatelj ljepote vaše bijele rase.
-
Zhaba
vidis tu je razlika, ja nisam dosla i rekla mi smo bolje od azijatkinja, niti da su one ljubomorne na nas, ali u prosjeku jesu ruzne, jedna lucy liu je wow ali ona je jedna od milion i nismo mi one koje dajemo silne pare za creme koje prave kozu bijelu, nismo mi one koje radimo razne operacije da bi izgledale kao evropkinje i nismo mi one koje idu dr. da im kost slomi kako bi par cm narasleparmezan wrote:http://home.austin.rr.com/daleandangie/ ... 0Girls.jpg
- ahmed&nedzad
OK, ako ćemo birati 'reprezentativne primjerke', onda evo:Zhaba wrote:
uh stvarno ne znam kako da spavam od ljubomore![]()
![]()

Bijele, da bjelje ne mogu biti.
- Arminovski
Dobro rece Russell Peters, kad god neko pomene ljude iz Azije (ili u ovom slucaju azijatkinje) svi kontaju na kosooke a vise od milijarde ih to nije 
Azijatkinje su i Indijke, Afganke, Iranke, Nepalke itd itd... A ima ih da ostanes bez daha
(ne mislim na ove sto se vidjaju na tv-u)
Azijatkinje su i Indijke, Afganke, Iranke, Nepalke itd itd... A ima ih da ostanes bez daha
- Lace
e to je vec drugoArminovski wrote:Dobro rece Russell Peters, kad god neko pomene ljude iz Azije (ili u ovom slucaju azijatkinje) svi kontaju na kosooke a vise od milijarde ih to nije
Azijatkinje su i Indijke, Afganke, Iranke, Nepalke itd itd... A ima ih da ostanes bez daha(ne mislim na ove sto se vidjaju na tv-u)
meni pravo zao sto necu dozivjeti onaj period u evoluciji ljudi...kada se sve rase izmjesaju i kada budemo neke zlatno smedjkaste boje...lijepog lica...svi
- Arminovski
Pa nadji sebi tamnoputog i imaces smedjkastu i najvjerovatnije lijepu djecuLace wrote:e to je vec drugoArminovski wrote:Dobro rece Russell Peters, kad god neko pomene ljude iz Azije (ili u ovom slucaju azijatkinje) svi kontaju na kosooke a vise od milijarde ih to nije
Azijatkinje su i Indijke, Afganke, Iranke, Nepalke itd itd... A ima ih da ostanes bez daha(ne mislim na ove sto se vidjaju na tv-u)
meni pravo zao sto necu dozivjeti onaj period u evoluciji ljudi...kada se sve rase izmjesaju i kada budemo neke zlatno smedjkaste boje...lijepog lica...svi
Interesantno je da djeca sa roditeljima razlicitih boja ili "rasa" kako ih ti zoves cesto budu nevjerovatno "slatka"
- Lace
ama ok to...to znam...najljepsa su djeca kada se rase izmjesaju...al meni zao sto ja necu nikad biti takvaArminovski wrote:Pa nadji sebi tamnoputog i imaces smedjkastu i najvjerovatnije lijepu djecuLace wrote:e to je vec drugoArminovski wrote:Dobro rece Russell Peters, kad god neko pomene ljude iz Azije (ili u ovom slucaju azijatkinje) svi kontaju na kosooke a vise od milijarde ih to nije
Interesantno je da djeca sa roditeljima razlicitih boja ili "rasa" kako ih ti zoves cesto budu nevjerovatno "slatka"
- Arminovski
Ne uzrujavaj se. Zhaba nema pojma o cemu prica.Beatrix wrote: znas sta zhaba, izvini, ali uvjeravaj sebe koliko hoces, tvoj stav je rasisticki. i koja su tvoja mjerila ljepote? tvoja, ok, ti ih se pridrzavas. svaka rasa ima svoja. i da ti pravo kazem, i u bijele je rase jedna od milion monika beluci ii ne znam ni ja koja tamo. a to sto one rade sa svoga tijela - nije nista razlicito od toga sto milioni bijelih zena rade sa svojim - pumpaju usta da budu puna, trpaju siikone u sta stignu, izgladnjuju se da budu mrsave, a guess what??? crnkinje imaju prirodno pune usne, a azijke su (mislim na zutu rasu), najcesce, pogotovo kad su mlade, jako mrsave
- KotromanichII
Ma meni su najbolje bosanke, ima jedna cura bosanka sto je ja volim, uhh
i krvi bi za nju dao
kad bi mi neko davao sve cure svijeta ili nju , ja bi nju uzeo
kad bi mi neko davao sve cure svijeta ili nju , ja bi nju uzeo
-
Rambo-Amadeus
[/img]http://www.wildlifeworks.com/news/celeb ... ngies.html
Meni su "mjesanke" zakon...
Zbog ove glumice npr. ja ne nogu prebolit sto ne zivim u USA...
Meni su "mjesanke" zakon...
Zbog ove glumice npr. ja ne nogu prebolit sto ne zivim u USA...
- sojka
To su predrasude, vazi mit da su sklone dobrovoljnom potcinjavanju. Sudeci po ovima koje poznajem jako su dominantne. Cutljive, strpljive, ali veoma dominantne kao licnosti. Ne mogu ipak sve da trpam sve u istu kategoriju.
Nego interesantno je da cemo moci naci Azijatkinju sa bijelcem, ali ne i Azijate sa Evropljankom. Cak i oni koji su odrasli na Zapadu.Jakooo rijetko. Zbog cega?
Nego interesantno je da cemo moci naci Azijatkinju sa bijelcem, ali ne i Azijate sa Evropljankom. Cak i oni koji su odrasli na Zapadu.Jakooo rijetko. Zbog cega?
- Lace
ma ja...daj da je potcinim, razvalim (ako sam veci i hocu)...i eto na sta vam se dizeterapija wrote:Ja samo znam da vrijedi ovo pravilo:
Once you go Asian You never go back!!!
Ima nesto u njima. Sklone su "prihvatanju potcinjenog polozaja" da to tako nazovem, sto je neopisivo privlacno za muski spol
- Lace
pa koji to muskarac zeli da mu je zena veca od njegasojka wrote:To su predrasude, vazi mit da su sklone dobrovoljnom potcinjavanju. Sudeci po ovima koje poznajem jako su dominantne. Cutljive, strpljive, ali veoma dominantne kao licnosti. Ne mogu ipak sve da trpam sve u istu kategoriju.
- sojka
Lace wrote:ma ja...daj da je potcinim, razvalim (ako sam veci i hocu)...i eto na sta vam se dizeterapija wrote:Ja samo znam da vrijedi ovo pravilo:
Once you go Asian You never go back!!!
Ima nesto u njima. Sklone su "prihvatanju potcinjenog polozaja" da to tako nazovem, sto je neopisivo privlacno za muski spol![]()
De facto moze biti i poprilicno nizak rast. Svi su isti.
Zamisli sad u polumraku djevojku sa par azijata??