Astrologija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
divlja ruza
#1 Astrologija
Sasvim slucajno sam otkrila ovaj Forum , prilikom citanja raznih tema koje su ovdje zastupljene , cini mi se da odgovori nisu bas ozbiljni ali eto da pokusam da nadjem istomisljenike i istomisljenice , koje se interesuju za temu astrologija i horoskopi....
Da li je tacno da se neki Znakovi u Horoskopu posebno slazu i neki neslazu ?
Ja sam rodjena u Znaku " Djevica " i dosada sam se najbolje slagala sa Osobama koji su u Znaku " Skorpion " rodjeni .... da li ima to neko Znacenje ...Stvarno me zanimaju vasa Iskustva ... puno pozdrava ....
Ja sam rodjena u Znaku " Djevica " i dosada sam se najbolje slagala sa Osobama koji su u Znaku " Skorpion " rodjeni .... da li ima to neko Znacenje ...Stvarno me zanimaju vasa Iskustva ... puno pozdrava ....
-
encian
ma ja mislim da je na kraju sve do pameti. kad sam na nekakvom kineskom online ukucala moj i datum rodjenja mog momka prva recenica je bila "this relationship is a catastrophe", a i inace nijedan nije rekao da zena lav i muskarac skorpija mogu zajedno
.
doduse znam da se sa vagama uvijek svadjam. nikad mi ne kazu kad im nesto smeta, nego odu kuci pa se naljute, pa ja onda moram da pogadjam koji im je.
doduse znam da se sa vagama uvijek svadjam. nikad mi ne kazu kad im nesto smeta, nego odu kuci pa se naljute, pa ja onda moram da pogadjam koji im je.
- nebojeplavo
Ovakva slicna tema je bilo skoro, al ne mogu sad da je pronadjem 
-
Odabi
Ja ne vjerujem bas u horoskop... mada procitam rado (cak i onaj dnevni)... ako nesto fino pise kazem "Opa"... ako je lose kazem "mrs" i zatvorim novine
Ali... sto se ne slazem sa vodolijama i strijelcima... to je cudo. Sa mojim horoskopskim znakom se ova dva muzijaka ne slazu nikako
Ali... sto se ne slazem sa vodolijama i strijelcima... to je cudo. Sa mojim horoskopskim znakom se ova dva muzijaka ne slazu nikako
-
Odabi
E da... "jebivjetar" je to na sta sam mislila.... ali bilo me stidZhaba wrote:gdje njih spomeni i ja ih ne mogu smisliti, vodolije su previse "jebivjetar", lazni (barem ove koje sam ja upoznala) a strijelci mi previse pametuju (zivce mi izvuku ko niko)
-
chudna
Divlja ruzo, puno zavisi od tvog podznaka, koji je jako jednostavno izracunati na http://www.astrology.com(bar je bilo prije par godina). Helem ako je tvoj podznak fleksibilniji od znaka, mozes biti super sa vecinom, a ako nije onda si donja
.
A je li se neko bavio numerologijom? To je meni super. S tim da naravno ne govorim o onim segmentima "danas ce vas udariti auto isl" vec o karakternim osobinama kao i o (ne)slaganju sa odredjenim ljudima.
A je li se neko bavio numerologijom? To je meni super. S tim da naravno ne govorim o onim segmentima "danas ce vas udariti auto isl" vec o karakternim osobinama kao i o (ne)slaganju sa odredjenim ljudima.
-
Zhaba
Odabi wrote:E da... "jebivjetar" je to na sta sam mislila.... ali bilo me stidZhaba wrote:gdje njih spomeni i ja ih ne mogu smisliti, vodolije su previse "jebivjetar", lazni (barem ove koje sam ja upoznala) a strijelci mi previse pametuju (zivce mi izvuku ko niko)
-
njonjica
Meni je astrologija tako cool.....s tim da u astrologiju ne racunate ove "skupne" horoskope po novinama, to je cista zezancija.....
Astrologija je vrlo slozena i vrlo humana..meni je licno pomogla da bolje shvatim i spoznam zasto sa nekim ljudima bolje, a sa nekim teze funkcioniram...
Medjutim mislim da je ne treba shvatati fatalisticki (tipa:ustanem, pogledam efemeride i onda se umijem), to onda iskljucuje slobodnu volju covjeka i vodi u pretjerivanje...
Astrologija je vrlo slozena i vrlo humana..meni je licno pomogla da bolje shvatim i spoznam zasto sa nekim ljudima bolje, a sa nekim teze funkcioniram...
Medjutim mislim da je ne treba shvatati fatalisticki (tipa:ustanem, pogledam efemeride i onda se umijem), to onda iskljucuje slobodnu volju covjeka i vodi u pretjerivanje...
- bug
#19 Re: Astrologija
blizanac, u podznaku lavdivlja ruza wrote:Sasvim slucajno sam otkrila ovaj Forum , prilikom citanja raznih tema koje su ovdje zastupljene , cini mi se da odgovori nisu bas ozbiljni ali eto da pokusam da nadjem istomisljenike i istomisljenice , koje se interesuju za temu astrologija i horoskopi....
kacile me vage, uglavnom nedovoljno interesantne
srz dohvatio
dakle duplikat
-
WirelessGirl
Istina. Ali svako pretjerivanje ne valja!njonjica wrote: Medjutim mislim da je ne treba shvatati fatalisticki (tipa:ustanem, pogledam efemeride i onda se umijem), to onda iskljucuje slobodnu volju covjeka i vodi u pretjerivanje...
Meni su Jarčevi posebna vrsta (muškarci)...ono volim ih-mrzim ih u 2 sekunde! Ali ovo "volim ih" je zbog Venere u Jarcu
-
Sogan
Ja skorpija i u znaku i podznakumlada i zelena wrote:meni to stvarno ima smisla...
npr. s muskim skorpijama se ne podnosim... lavove obozavam..
-
Vertigo
Mrtva skorpija, dobra skorpijaSogan wrote:Ja skorpija i u znaku i podznakumlada i zelena wrote:meni to stvarno ima smisla...
npr. s muskim skorpijama se ne podnosim... lavove obozavam..znaci li to da mene nebi podnosila na kvadrat ili dva minusa daju plus
![]()