ova omladina puna iskrenosti
Asik pendzeri :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ne ne, microsoft pendzer price kod mene samo, molimmaccarona wrote:ma jokcuj u gasnu komoru
( na ovo imam bolji vic al ne smijem reci
)
vas samo zavezat na stolici ispred kompadovoljno je
![]()
i za kaznu da vam neko klika i cita asik pendzer price![]()
![]()
![]()
Last edited by Bea_Trix on 26/02/2008 23:38, edited 1 time in total.
-
nocna_ptica24
eh kad me posjetiste na asik pendzere evo jedne pendzerlijeske asiklijeske sevdalinke iznimno rijetke i lijepe:
Zumro moja, dušo moja
Zumro moja, dušo moja
Ah, da si bliže dvora moga.
Češće bih ti dolazio,
Ah, Vrbas vodu pregazio.
I sinoć sam dolazio
Ah, pod pendžerom posidio.
A ti si pendžer zatvorila
Ah, na ruku se naslonila,
Slatki sanak boravila.
«Da si dragi vrijedan bio,
Ah, ti bi pendžer salomio
B'jelo lice obljubio.
Zumro moja, dušo moja
Zumro moja, dušo moja
Ah, da si bliže dvora moga.
Češće bih ti dolazio,
Ah, Vrbas vodu pregazio.
I sinoć sam dolazio
Ah, pod pendžerom posidio.
A ti si pendžer zatvorila
Ah, na ruku se naslonila,
Slatki sanak boravila.
«Da si dragi vrijedan bio,
Ah, ti bi pendžer salomio
B'jelo lice obljubio.
- anais_nin
#58 Re: Asik pendzeri :)
ostarila djevojka cekajuci na pendzeru

-
Leonid Breznjev
#59 Re: Asik pendzeri :)
nikada joj babo nije sklonio resetke sa prozora...
kobna greska:D trebala je turpiju koristiti... 
- anais_nin
#60 Re: Asik pendzeri :)
Arslan wrote:nikada joj babo nije sklonio resetke sa prozora...kobna greska:D trebala je turpiju koristiti...
pa zar to nije djuvegijin zadatak?
-
Leonid Breznjev
- anais_nin
#62 Re: Asik pendzeri :)
mozda bi bolje prosao da je probao ovako
http://de.youtube.com/watch?v=nL4q_A-W3ME
- lady midnight
- anais_nin
#64 Re: Asik pendzeri :)
i ja plaho volim saz
-
Leonid Breznjev
#65 Re: Asik pendzeri :)
kad cujem saz i nesto oko pendzera, namah bi "jusuf stari" zapjevao...
karaaaaaaaaaaj pendzeraaaaa...
karaaaaaaaaaaj pendzeraaaaa...
- anais_nin
#66 Re: Asik pendzeri :)
http://www.youtube.com/watch?v=NhezAf4BprMArslan wrote:kad cujem saz i nesto oko pendzera, namah bi "jusuf stari" zapjevao...
kraaaaaaaaaaj pendzeraaaaa...
zhari li cibuk?
- irfan2
#67 Re: Asik pendzeri :)
bea!! bea!! bea!! bea!!Bea_Trix wrote:eh ovako, ja sam dobila napad iskrenosti, pa sta mogu sad.cesto me opali, no ja se suzdrzim
dakle, boli me djon za asik pod pendzerom i trebe u dimijama i pod zarovima, sumare Bege i begove aristokrate (malo je, arslane, priznat ces, nezgodno kad se ne upotrebljavaju velika slova za imena - i ja to radim, nevolja sa forumom). opcenito, zaboli me cetverokraki bichar i za miris kise na balkanu, te za djulbesecer ruze, slatko od kadaifa i miljeice po secijama.
i plaho me nervira sve ovo (ne mislim na tebe arslane ekskluzivno) kad se nadjem u drustvu gdje se velica nesto samo zato sto je staro, sto mi to vise nemamo, ili zato sto je drukcije od ovog sto imamo. nije romantika ni u beharu ni u serbetu (tu moze samo patetika biti) nego u nama. i svoje najljepse trenutke romantike nisam dozivjela zahvaljujuci priglavkama i jeleku, nego cigareti, cugi, internetu, smrdljivom tramvaju, smogavom sarajevu, rijetkom bistrom danu u ferhadiji i ponekim osmjehom onog koga zelim i volim.
isto tako, ne dao mi bog zivota bez inereneta, televizije, DVD-a, mp3-a, jer da nije toga, ja ne bih imala komunikacije sa onima koje najvise volim, ne bih gledala filmove i koncerte od prije 50 godina, ne bih prezivljavala put do posla i natrag uz najdrazu muziku... i ne bih ni pod pedeset pendzera u nekoj dozlaboga dosadnoj basci upoznala ovoliko sjajnog svijeta koliko preko neta i u zadimljenim, oh tako nezdravim gradskim kafanama.
ne mozemo izgubiti ono sto nikada nismo imali. mi stvaramo zivot, mi stvaramo svijet. i nije tacno da nema emocija u svijetu u kojem zivimo.
ima ih itekako, ima i muzike i sna i poezije, i ljubavi i zivota. sto ne mozes stvoriti u sebi, ne mozes ni na jednom pendzeru ovoga svijeta. pa ni na asik pendzeru.
hail to the urban life.
- anais_nin
#68 Re: Asik pendzeri :)
moj mili Aleksa rece
(a MSR bome i fino otpjeva)
Kradem ti se u večeri,
u večeri pod pendžere,
da ti bacim struk zumbula,
da ti cvijet prozbori,
koliko te silno ljubim,
mrijem, dušo, za tobom.
Ti ne haješ za bolove,
za bolove srca moga.
Cvijet vehne, mlad se suši,
sevdah ode uzaman.
Allah nek ti drugog dad'e,
mrijem, dušo, za tobom.
Kradem ti se u večeri,
u večeri pod pendžere,
da ti bacim struk zumbula,
da ti cvijet prozbori,
koliko te silno ljubim,
mrijem, dušo, za tobom.
Ti ne haješ za bolove,
za bolove srca moga.
Cvijet vehne, mlad se suši,
sevdah ode uzaman.
Allah nek ti drugog dad'e,
mrijem, dušo, za tobom.
-
mamica papucarka
#69 Re: Asik pendzeri :)
ti i Bea kad ne bi derali u stranu, to bi bilo cudoirfan2 wrote:bea!! bea!! bea!! bea!!Bea_Trix wrote:eh ovako, ja sam dobila napad iskrenosti, pa sta mogu sad.cesto me opali, no ja se suzdrzim
dakle, boli me djon za asik pod pendzerom i trebe u dimijama i pod zarovima, sumare Bege i begove aristokrate (malo je, arslane, priznat ces, nezgodno kad se ne upotrebljavaju velika slova za imena - i ja to radim, nevolja sa forumom). opcenito, zaboli me cetverokraki bichar i za miris kise na balkanu, te za djulbesecer ruze, slatko od kadaifa i miljeice po secijama.
i plaho me nervira sve ovo (ne mislim na tebe arslane ekskluzivno) kad se nadjem u drustvu gdje se velica nesto samo zato sto je staro, sto mi to vise nemamo, ili zato sto je drukcije od ovog sto imamo. nije romantika ni u beharu ni u serbetu (tu moze samo patetika biti) nego u nama. i svoje najljepse trenutke romantike nisam dozivjela zahvaljujuci priglavkama i jeleku, nego cigareti, cugi, internetu, smrdljivom tramvaju, smogavom sarajevu, rijetkom bistrom danu u ferhadiji i ponekim osmjehom onog koga zelim i volim.
isto tako, ne dao mi bog zivota bez inereneta, televizije, DVD-a, mp3-a, jer da nije toga, ja ne bih imala komunikacije sa onima koje najvise volim, ne bih gledala filmove i koncerte od prije 50 godina, ne bih prezivljavala put do posla i natrag uz najdrazu muziku... i ne bih ni pod pedeset pendzera u nekoj dozlaboga dosadnoj basci upoznala ovoliko sjajnog svijeta koliko preko neta i u zadimljenim, oh tako nezdravim gradskim kafanama.
ne mozemo izgubiti ono sto nikada nismo imali. mi stvaramo zivot, mi stvaramo svijet. i nije tacno da nema emocija u svijetu u kojem zivimo.
ima ih itekako, ima i muzike i sna i poezije, i ljubavi i zivota. sto ne mozes stvoriti u sebi, ne mozes ni na jednom pendzeru ovoga svijeta. pa ni na asik pendzeru.
hail to the urban life.
![]()
- anais_nin
#70 Re: Asik pendzeri :)
mamica papucarka wrote: ti i Bea kad ne bi derali u stranu, to bi bilo cudosjebaste mi temu. I zaboravila sam za nju
al' nisam ja
- irfan2
#71 Re: Asik pendzeri :)
ljudi koji se drze teme su gejmamica papucarka wrote: ti i Bea kad ne bi derali u stranu, to bi bilo cudosjebaste mi temu. I zaboravila sam za nju
- anais_nin
#72 Re: Asik pendzeri :)
irfan2 wrote:ljudi koji se drze teme su gejmamica papucarka wrote: ti i Bea kad ne bi derali u stranu, to bi bilo cudosjebaste mi temu. I zaboravila sam za nju
![]()
nemoj da ti pod pendzer dodjem
- irfan2
#73 Re: Asik pendzeri :)
homofobu jedan
..sta ti imas protiv gejeva 
- anais_nin
#74 Re: Asik pendzeri :)
irfan2 wrote:homofobu jedan..sta ti imas protiv gejeva
apsolutno nista
- pitt
#75 Re: Asik pendzeri :)
a sari bas krivo biloanais_nin wrote:irfan2 wrote:homofobu jedan..sta ti imas protiv gejeva
apsolutno nistazbog radi toga se pridrzah teme
![]()
![]()
![]()
![]()
sta "udi veze"
nisam jednom SaruLe barila