analni orgazam?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
St..Germain
#1 analni orgazam?
Doivljavate li ga il je sve bio samo fol??? 
- anais_nin
moram pisati neki zajeban esej...pa zabusavam....tigris wrote:sta to bona rovis po sexu![]()
![]()
![]()
![]()
jel to da ne dupliras analni![]()
![]()
-
Gazz
ding-dong wrote:jel analni orgazam ono kad se dobro poseres pa ti fino nakon toga?![]()
![]()
- Saian
ovi postovi od prijateljicine prijateljice su mi najjachiangel26 wrote:ja cula da moze... i da je pravo zaheban!!Gazz wrote:pa da, sad sam se sjetila Frojdova teorija razvoja čovjeka![]()
Analna faza
a sad fakat, zar je moguće tako doživjeti bilo kakav vrhunac, osim naravno vrhunca zgražavanja
-
angel26
jel daSaian wrote:ovi postovi od prijateljicine prijateljice su mi najjachiangel26 wrote:ja cula da moze... i da je pravo zaheban!!Gazz wrote:pa da, sad sam se sjetila Frojdova teorija razvoja čovjeka![]()
Analna faza
a sad fakat, zar je moguće tako doživjeti bilo kakav vrhunac, osim naravno vrhunca zgražavanja![]()
![]()
ma da sam ja probala ja bi rekla ne libim pricati o necemu... ja fakat nisam probala jer nekako kontam priroda je mislila na sve.....svaka rupa ima zakrpu
a toi da sam cula jesam, i to samo od jedne ove druge kazu to ne rade......
-
Gazz
jbg-a, ja ne smijemangel26 wrote:Saian wrote:ovi postovi od prijateljicine prijateljice su mi najjachiangel26 wrote: ja cula da moze... i da je pravo zaheban!!![]()
angel26 wrote:a toi da sam cula jesam, i to samo od jedne ove druge kazu to ne rade......![]()
![]()
-
angel26
sta pricati o tome ili probatiGazz wrote:angel26 wrote:Saian wrote: ovi postovi od prijateljicine prijateljice su mi najjachi![]()
jbg-a, ja ne smijemangel26 wrote:a toi da sam cula jesam, i to samo od jedne ove druge kazu to ne rade......![]()
![]()
iz više razloga
- anais_nin
moje informacije su od prijateljaSaian wrote:ovi postovi od prijateljicine prijateljice su mi najjachiangel26 wrote:ja cula da moze... i da je pravo zaheban!!Gazz wrote:pa da, sad sam se sjetila Frojdova teorija razvoja čovjeka![]()
Analna faza
a sad fakat, zar je moguće tako doživjeti bilo kakav vrhunac, osim naravno vrhunca zgražavanja![]()
![]()
- anais_nin
ma meni je analni sex ok skroz...angel26 wrote:jel daSaian wrote:ovi postovi od prijateljicine prijateljice su mi najjachiangel26 wrote: ja cula da moze... i da je pravo zaheban!!![]()
![]()
![]()
![]()
ma da sam ja probala ja bi rekla ne libim pricati o necemu... ja fakat nisam probala jer nekako kontam priroda je mislila na sve.....svaka rupa ima zakrpu![]()
![]()
![]()
a toi da sam cula jesam, i to samo od jedne ove druge kazu to ne rade......![]()
![]()
-
car-x
guza je, kako god ko bio gradjen, uza od mace.. pa je logicno da je za muskarca (govorim sad o hetero-analnom seksu) ovaj oblik stimulacije nesto intenzivniji, pa je i orgazam drugaciji..
nedostatak je sto se guza "ne podmazuje", pa se moraju koristiti kojekakve mazalice da bi sve islo "glatko"..
za zene je na pocetku analni seks (a vala i klasicni je, samo to brzo zaborave, usljed dobrote, valjda) malkice bolan, pa treba strpljenja i pripreme.. a kad se sve dobro uradi, uzitak je zagarantovan..
nedostatak je sto se guza "ne podmazuje", pa se moraju koristiti kojekakve mazalice da bi sve islo "glatko"..
za zene je na pocetku analni seks (a vala i klasicni je, samo to brzo zaborave, usljed dobrote, valjda) malkice bolan, pa treba strpljenja i pripreme.. a kad se sve dobro uradi, uzitak je zagarantovan..
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
Ako nista, za razliku od vaginalnog sexa, gdje sam uvijek drugi, u ovome slucaju odgovor je da sam prvi.

-
ding-dong
i ja isto cuoangel26 wrote:ja cula da moze... i da je pravo zaheban!!Gazz wrote:pa da, sad sam se sjetila Frojdova teorija razvoja čovjeka![]()
Analna faza
a sad fakat, zar je moguće tako doživjeti bilo kakav vrhunac, osim naravno vrhunca zgražavanja