e jbg sad me vrijedjasrespo wrote:ne mozes ti ni sa bugatijem pobjediti
a
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kimi_raikkonen
#51 Re: opet ljubavni jadi
- trcicu trceci
#52 Re: opet ljubavni jadi
a je li zauzeta ti ta ? ne upratih 
-
kimi_raikkonen
#53 Re: opet ljubavni jadi
de me jos furate,pa ako si citao kao sto nisi mogao si primjetiti da je zauzeta,ali izgleda da ta veza barem po mom vidjenu gubi smisao...trcicu trceci wrote:a je li zauzeta ti ta ? ne upratih
- trcicu trceci
#54 Re: opet ljubavni jadi
Ne furam, nisam upratio. Onda je to vec komplikovanokimi_raikkonen wrote:de me jos furate,pa ako si citao kao sto nisi mogao si primjetiti da je zauzeta,ali izgleda da ta veza barem po mom vidjenu gubi smisao...trcicu trceci wrote:a je li zauzeta ti ta ? ne upratih
P.S: da ne ide doticna na saobracajni fak.
-
kimi_raikkonen
#55 Re: opet ljubavni jadi
ne, filozofskitrcicu trceci wrote:Ne furam, nisam upratio. Onda je to vec komplikovanokimi_raikkonen wrote:de me jos furate,pa ako si citao kao sto nisi mogao si primjetiti da je zauzeta,ali izgleda da ta veza barem po mom vidjenu gubi smisao...trcicu trceci wrote:a je li zauzeta ti ta ? ne upratih
P.S: da ne ide doticna na saobracajni fak.
- dusa_raskopuša
#56 Re: opet ljubavni jadi
Kimi, ogadi ti meni lika pod cijim imenom pises, da znas. Malo je rec' da mi je bio drag. 
- Ramzess Veliki
#57 Re: opet ljubavni jadi
Nisam čitao ostale komentare, evo na prvu - ne gubi vrijeme. Napadni odmah jer ako dozvoliš da se prijateljstvo oduži samo to će i ostati. Šta ima da izgubiš, a šta dobivaš? Budi direktan i najavi joj ozbiljan razgovor nasamo. Prošetaj ju negdje u polumrak, malo napete atmosfere, i obavezan osmijeh, da vladaš situacijom, ne smiješ biti nesiguran u to što ćeš reći. Ne cmolji one priče - znaš sviđaš mi se ... ne mogu bez tebe ... jasno da možeš. Pogled ispod obrva, uvodni za poljubac. I kreni prema njoj sa namjerom da ju poljubiš, ne brzo da joj daš šansu da razmisli. Ako te odbije povuci se bez riječi, samo se osmijehni. Ne javljaj se par dana i nikada se ne izvinjavaj. Ako ne nazove ... ne zovi. Samo pošalji poruku sa tekstom "Bio sam ozbiljan ono veče. " Ako ona nazove to joj reci odmah. Dalje ide igra.kimi_raikkonen wrote:eh ovako ja sam jedan stariji clan ali u ovom slucaju bih zelio ostati anoniman![]()
Naime, splet okolnosti je doveo do toga da se pocnem intenzivno vidjati i ici na kafe sa jednom kolegicom sa fakulteta, sve je tu, odgovaramo jedno drugom i karakterom i ponasanjem i cime sve se ne,uglavnom da ne duljim, iako smo ovo poceli prijateljski svjestan sam da ne mozemo biti prijatelji i ja sad moram napraviti taj korak, nastaviti ovo "prijateljstvo" ili joj reci da mi isuvise odgovara( svidja) da bi bili samo prijatelji.
Eto ako ko ima neki konstruktivan prijedlog,rado bih ga procitao
-
kimi_raikkonen
#59 Re: opet ljubavni jadi
respo wrote:kimi_raikkonen wrote:generacija77 wrote:Znas li da li ima momka? U svakom slucaju nastavi druzenje, daj vam malo vremena, a onda preuzmi inicijativu.
To je super sto se intenzivno druzite jer joj sigurno nisi toliko mrzak cim toliko vremena provodi sa tobom.
- ho oponopono
#60 Re: a
...i tebi beeee !