a

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pathyeshme

#26 Re: opet ljubavni jadi

Post by pathyeshme »

FreakyStyley wrote:
pathyeshme wrote:Iz svog iskustva - Ne govori joj.
Cura 4 godine ima momka, najbolja mi frendica, tepa mi, pipka me, fata me, kaže da se napali samo od mog pogleda, da sam sladak, ma nema šta mi nije rekla... Normalnoj osobi dosta da skonta da joj se sviđam? Pogrešno. Kad sam joj rekao, ona će na to: Neeee, stalno sam Boga molila da se to ne desi, da se ne zaljubiš u mene, bla bla bla.

Zaključak: Nema toga ko je ženski mozak razumio, sve što misliš da jeste budi siguran da nije!
Svasta. Ta bas nije udure. Mozda te zajebavala, a mozda joj treba neki ego boost, a mozda je htjela samo da ga primi. Who knows? Ibrahimovic nose.
Jašta je, kad sam joj rekao da mi ne ide u korist to da se družim sa njom, kumi me Bogom da je ne ostavljam, da ne može bez mog 'prijateljstva'.
Hajd ja pristanem na to, kontam proći će... Proći će ćuna moja, samo sam se više zaljubljivao... A i ona još gora, još više fatačine, još više tepanja... Ništa, došlo meni nakon jedno pola godine da sve ponovo kažem tj. ne ponovim što sam rekao, već joj kažem da se trebamo distancirat... Al' kakvi, neda ona, ne može bez mene... Kad joj kažem da mi fino kaže: Neće nikada ništa biti između nas, volim te samo kao prijatelja... Kaže: Ne mogu ti to reći, ne znam. I kako biti jebeno pametan?
FreakyStyley

#27 Re: opet ljubavni jadi

Post by FreakyStyley »

pathyeshme wrote: Jašta je, kad sam joj rekao da mi ne ide u korist to da se družim sa njom, kumi me Bogom da je ne ostavljam, da ne može bez mog 'prijateljstva'.
Hajd ja pristanem na to, kontam proći će... Proći će ćuna moja, samo sam se više zaljubljivao... A i ona još gora, još više fatačine, još više tepanja... Ništa, došlo meni nakon jedno pola godine da sve ponovo kažem tj. ne ponovim što sam rekao, već joj kažem da se trebamo distancirat... Al' kakvi, neda ona, ne može bez mene... Kad joj kažem da mi fino kaže: Neće nikada ništa biti između nas, volim te samo kao prijatelja... Kaže: Ne mogu ti to reći, ne znam. I kako biti jebeno pametan?
Fakat je neuravnotezena. Batali ti to, vaga se izmedju tebe i tog lika, konta treba imat plan B. :oops: Sta te ima jaranica fatat? Mislim ne kazem da ne bi volio imat takvu jaranicu, daleko od toga, al opet.
sour cherry

#28 Re: opet ljubavni jadi

Post by sour cherry »

Kako lik preuveličava da ispadne faca.Providno.
žuta lala

#29 Re: opet ljubavni jadi

Post by žuta lala »

Cura 4 godine ima momka, najbolja mi frendica, tepa mi, pipka me, fata me, kaže da se napali samo od mog pogleda, da sam sladak, ma nema šta mi nije rekla... Normalnoj osobi dosta da skonta da joj se sviđam? Pogrešno. Kad sam joj rekao, ona će na to: Neeee, stalno sam Boga molila da se to ne desi, da se ne zaljubiš u mene, bla bla bla.

Zaključak: Nema toga ko je ženski mozak razumio, sve što misliš da jeste budi siguran da nije!

A ti se zaljubio jer te pipkala, tepala ti, fatala te? :) Joj muškarci, ko vas ne zna...
trcicu trceci

#30 Re: opet ljubavni jadi

Post by trcicu trceci »

:lol: :lol: :lol: ee svasta, zapostaviste pokretaca teme
FreakyStyley

#31 Re: opet ljubavni jadi

Post by FreakyStyley »

zuta_lala wrote:

A ti se zaljubio jer te pipkala, tepala ti, fatala te? :) Joj muškarci, ko vas ne zna...
Sigurno je iskljucivo to razlog.
pathyeshme

#32 Re: opet ljubavni jadi

Post by pathyeshme »

zuta_lala wrote:

Naravno da nisam, zaljubio sam se ja prije toga... Al' ako znaš da mi se sviđaš, priznao sam ti to, a ti si odgovorila negativno, hoćeš sebi dozvoliti to da me fataš, tj. da me svjesno ložiš?
hhaarree

#33 Re: opet ljubavni jadi

Post by hhaarree »

evo dosle i zene

let d džender vor bigin

:mrgreen:
FreakyStyley

#34 Re: opet ljubavni jadi

Post by FreakyStyley »

pathyeshme wrote:
zuta_lala wrote:

Naravno da nisam, zaljubio sam se ja prije toga... Al' ako znaš da mi se sviđaš, priznao sam ti to, a ti si odgovorila negativno, hoćeš sebi dozvoliti to da me fataš, tj. da me svjesno ložiš?
aaa ocami, zuta lala te fatala :shock: Sad kontam.
FreakyStyley

#35 Re: opet ljubavni jadi

Post by FreakyStyley »

hhaarree wrote:evo dosle i zene

let d džender vor bigin

Neka ih hare ba.
hhaarree

#36 Re: opet ljubavni jadi

Post by hhaarree »

FreakyStyley wrote:
hhaarree wrote:evo dosle i zene

let d džender vor bigin

Neka ih hare ba.
naravno da ih neka frki

:kokice:
žuta lala

#37 Re: opet ljubavni jadi

Post by žuta lala »

pathyeshme wrote: Naravno da nisam, zaljubio sam se ja prije toga... Al' ako znaš da mi se sviđaš, priznao sam ti to, a ti si odgovorila negativno, hoćeš sebi dozvoliti to da me fataš, tj. da me svjesno ložiš?
Možda je samo htjela da nastavi po starom, da nastavite biti prijatelji (to je svakako i prije radila, ako ti smeta nisi se trebao ni družiti s njom). [lude osobine ima ta tvoja prijateljica, ali eto, čim si se zaljubio u nju, to valjda znači da ti ne smeta što je takva kakva jeste]

Neću više da zachatavam, al' nisam mogla da ne prokomentarišem. :)
pathyeshme

#38 Re: opet ljubavni jadi

Post by pathyeshme »

zuta_lala wrote:
pathyeshme wrote: Naravno da nisam, zaljubio sam se ja prije toga... Al' ako znaš da mi se sviđaš, priznao sam ti to, a ti si odgovorila negativno, hoćeš sebi dozvoliti to da me fataš, tj. da me svjesno ložiš?
Možda je samo htjela da nastavi po starom, da nastavite biti prijatelji (to je svakako i prije radila, ako ti smeta nisi se trebao ni družiti s njom). [lude osobine ima ta tvoja prijateljica, ali eto, čim si se zaljubio u nju, to valjda znači da ti ne smeta što je takva kakva jeste]

Neću više da zachatavam, al' nisam mogla da ne prokomentarišem. :)
Fatačina se posebno intenzivirala kad sam joj priznao, a ona me odbila.
Čudna jeste svakako, ja na to gledam kao da sam joj opcija B... I ne smeta mi, bmk, nije ni ona meni prva opcija, jeste da mi se i dalje sviđa al svakako da imam druge na piku... A posebno uživam kad kažem da mi se neka sviđa, a njoj iz ušiju samo što para ne počne izlaziti od ljubomore :D
respo

#39 Re: opet ljubavni jadi

Post by respo »

a zato je tebi nik patis me?
sour cherry

#40 Re: opet ljubavni jadi

Post by sour cherry »

respo wrote:a zato je tebi nik patis me?
Ispatila ga je.
kimi_raikkonen

#41 Re: opet ljubavni jadi

Post by kimi_raikkonen »

respo wrote:
kimi_raikkonen wrote:
generacija77 wrote:Znas li da li ima momka? U svakom slucaju nastavi druzenje, daj vam malo vremena, a onda preuzmi inicijativu.
To je super sto se intenzivno druzite jer joj sigurno nisi toliko mrzak cim toliko vremena provodi sa tobom. :thumbup:
Last edited by kimi_raikkonen on 20/03/2013 01:15, edited 1 time in total.
sudo2012

#42 Re: opet ljubavni jadi

Post by sudo2012 »

kimi_raikkonen wrote:eh ovako ja sam jedan stariji clan ali u ovom slucaju bih zelio ostati anoniman :-)
Naime, splet okolnosti je doveo do toga da se pocnem intenzivno vidjati i ici na kafe sa jednom kolegicom sa fakulteta, sve je tu, odgovaramo jedno drugom i karakterom i ponasanjem i cime sve se ne,uglavnom da ne duljim, iako smo ovo poceli prijateljski svjestan sam da ne mozemo biti prijatelji i ja sad moram napraviti taj korak, nastaviti ovo "prijateljstvo" ili joj reci da mi isuvise odgovara( svidja) da bi bili samo prijatelji.
Eto ako ko ima neki konstruktivan prijedlog,rado bih ga procitao :)
još jedan šibicar.
respo

#43 Re: opet ljubavni jadi

Post by respo »

pa daj da ja nju zovnem na kafu pa cu ti prepricati sta ti je dalje ciniti
sour cherry

#44 Re: opet ljubavni jadi

Post by sour cherry »

Nemoj.Isfataće te,a ne možeš se braniti :lol: :lol:
bellydance

#45 Re: opet ljubavni jadi

Post by bellydance »

Joooj, poznat mi je takav tip cura..posebno u tim godinama. Savjet: nadji nekog ko je slobodan, a nju distanciraj. Ona je nezadovoljna svojom vezom, a ti bi joj mozda bio, ili razlog da prekine, pa da ti to nabija na nos, ako od vas ne bude nista, ili da joj "uljepsas" monotoniju. Zato, :run:
respo

#46 Re: opet ljubavni jadi

Post by respo »

mozda nece jer ja necu priznati
kimi_raikkonen

#47 Re: opet ljubavni jadi

Post by kimi_raikkonen »

respo wrote:pa daj da ja nju zovnem na kafu pa cu ti prepricati sta ti je dalje ciniti
ma nema potrebe ja otrpilike znam sta mi je ciniti,uglavnom htio sam samo da vidim ima li ko da ista pametnije od onoga sto sam ja zamislio :)
respo

#48 Re: opet ljubavni jadi

Post by respo »

kimi preforsirat ces formulu moze ekspodirati
daj iskusnijim :)
kimi_raikkonen

Post by kimi_raikkonen »

respo wrote:kimi preforsirat ces formulu moze ekspodirati
daj iskusnijim :)
Last edited by kimi_raikkonen on 20/03/2013 01:15, edited 2 times in total.
respo

#50 Re: opet ljubavni jadi

Post by respo »

ne mozes ti ni sa bugatijem pobjediti :D
Locked