--

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#201 Re: Ženske "igrice"

Post by burek_in_space »

Dobar i jeben (al' samo u mozak) je potpuno isto. :dance:
Cholina_Lokica

#202 Re: Ženske "igrice"

Post by Cholina_Lokica »

drekalica28 wrote:
Cholina_Lokica wrote:Ma sh'a ti znas? :lol:
Svašta ti ja znam, zar nisi znala? :D :lol: :lol:
Jok ja :D
drekalica28

#203 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Cholina_Lokica wrote:
drekalica28 wrote:
Cholina_Lokica wrote:Ma sh'a ti znas? :lol:
Svašta ti ja znam, zar nisi znala? :D :lol: :lol:
Jok ja :D
Pa mislim stvarno, zaista. :D :lol:
Cholina_Lokica

#204 Re: Ženske "igrice"

Post by Cholina_Lokica »

Bas tako... Veceras burno vece, hem skontah da sam pogresno zavedena, tek mi otvorene oci, hem ti znas sta ne bi trebala znati... Pa ovo je strasno
drekalica28

#205 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Cholina_Lokica wrote:Bas tako... Veceras burno vece, hem skontah da sam pogresno zavedena, tek mi otvorene oci, hem ti znas sta ne bi trebala znati... Pa ovo je strasno
:lol: :lol:

šta ja mogu kad imam oči da gledam pa vidim i što ne treba da vidim. :oops:
Cholina_Lokica

#206 Re: Ženske "igrice"

Post by Cholina_Lokica »

drekalica28 wrote:
Cholina_Lokica wrote:Bas tako... Veceras burno vece, hem skontah da sam pogresno zavedena, tek mi otvorene oci, hem ti znas sta ne bi trebala znati... Pa ovo je strasno
:lol: :lol:

šta ja mogu kad imam oči da gledam pa vidim i što ne treba da vidim. :oops:
Strasno... :D
Mis mekinjas

#207 Re: Ženske "igrice"

Post by Mis mekinjas »

Iščitah sve delfin metodom... :D

Prvi dojam je najbitniji, sve drugo je njesra. Ako neko vam na prvu sjedne, može biti kreten, kučka, divan, ružan, govno, cvijeće, šta god hoće, ali svi ga volimo, i onda shvatimo da nas je ili nije povrijedio, pa mu dajemo nadimke. :-)

Nema u ljubavi dobrih i loših, već onih koje volimo i ne volimo.
Zelena Carapa

#208 Re: Ženske "igrice"

Post by Zelena Carapa »

8-)
Ghost_Rider_XXX

#209 Re: Ženske "igrice"

Post by Ghost_Rider_XXX »

Mis mekinjas wrote:Iščitah sve delfin metodom... :D

Prvi dojam je najbitniji, sve drugo je njesra. Ako neko vam na prvu sjedne, može biti kreten, kučka, divan, ružan, govno, cvijeće, šta god hoće, ali svi ga volimo, i onda shvatimo da nas je ili nije povrijedio, pa mu dajemo nadimke. :-)

Ne zahebaji, svaka čast ljubavi, ali postoje objektivne činjenice, možeš ti njega ili nju volit k'o oko u glavi, al' ako je tenkre onda je tenkre, prije ili kasnije se ukapira, sad je pitanje, kolika materijalna šteta ostane.
Zelena Carapa

#210 Re: Ženske "igrice"

Post by Zelena Carapa »

hm, drage moje dame na ovoj temi ne trebate uzimati savjete od kolega forumasa jer oni kad naidju na neku "bitch" (nimalo mi se nesvidja taj naziv radije bih rekla "cool djevojka") nisu ni svjesni sta ih je snaslo, jednostavno im se tlo izmakne pod nogama. Kako ocekujete da ce vam priznati da im je uvijek pamet pomutila upravo neka "zlocesta djevojka"? Naravno da ne mogu to priznati, jer takve djevojke ne ostavljaju taj dojam zlocestoce. One manipuliraju emocijama na podsvjesnom nivou, pritiscu pravu dugmad, kad treba i koliko treba. Imaju pravu dozu sofisticiranosti i misterioznosti, nezavisnosti, samosvjesnosti, samopostovanja, ljupkosti itd :). One ne igraju providne igrice "rekla sam da cu ga nazvati pa nisam" - pa ko bi to volio, takvu prozers za tri minuta i odmah prestaje biti marriage material :D.

Prava "cool djevojka" je moralna, od rijeci je (kad kaze da ce nazvati nazove, ali ce mozda ponuditi nazvati za 5 dana umjesto za dan), samo joj on U PRVIM DANIMA VEZE nije prioritet. Ne zuri se nigdje. Ne misli da ce se on ohladiti ako ona ne zuri. Ako je pravi ( a svi na kraju ipak tezimo ka tome) sigurno nece ohladiti. Ona ne zapostavlja prijateljice zbog njega (U PRVIM DANIMA VEZE). Ne sjedi uz telefon i ne ceka njegov poziv. Nastavlja sa svojim zivotom kao prije njega. Nije pretjerano servilna da ga ukompnuje u svoj raspored. Mada je uvijek nasmijana i drago joj je kad ga vidi ili cuje. Samo ne zali da ga previse cuje ili previse vidja u prvim danima. To je ta nedostupnost - ne mjesati je sa nezainteresiranosti. Cool djevojka ne masta o vjencanju, ne daje imena njihovoj djeci (U PRVIM DANIMA VEZE). Ne razmislja previse o njemu kad nije tu. Ne daje mu osobine koje nema. Ne masta o njemu. Ne zavarava samu sebe da je on PRAVI (mada mozda se pokaze da jeste ali to u prvim danima veze ona nikako ne moze znati). Ne prepricava drugaricama stvari u vezi njega koje su nadogradjene i uljepsane. Ne pridaje bas preveliki znacaj jednom, dva ili tri izlaska sa nekim. Na taj nacin, ona njemu dozvoli da je upozna kakva jeste. Na taj nacin ona ima kontrolu nad sobom i njihovom vezom kad ga vidi slijedeci put. Na taj nacin ona izbjegne prevelika ocekivanja. Na taj nacin joj koljena ne klecaju kad ga drugi put vidi. Na taj nacin ona ostaje njemu zanimljiva i on ima zelju da je jos bolje upozna. Ona jednostavno ne zuri da se prepusti, da se zaljubi. Ne zaludjuje se svim onim sanjarenjima kojima je vecina zena sklona.

Prilazi racionalno PRVIM DANIMA VEZE. A njegov interes raste, skontao je da ima cool curu pored sebe. Koja ima zivot i pored njega. S kojom je zabavno biti. I sta se desava, on se zaljubljuje (umjesto da ona njemu na drugi date dodje zacopana do usiju, a on pobjegne jer je to sve vidio destine puta do tad i onaj lovac u njemu ima osjecaj da je olako dosao do osrednjeg plijena). On zeli da oni provode vise vremena zajedno, on salje po 50 smsova dnevno :).

E sad je vrijeme da se i ona malo prepusti. Sad nema opasnosti da ce reci da ce je nazvati i nikad ne uciniti isto. Ona je i dalje ona ista, dosljedna sebi, moralna, coolerka, samo je bila malo na oprezu. (Jer muskarci cesto lazu da bi dobili ono sto zele. ;) Ona je odbila od sebe takve, jer oni su do sad odustali u potrazi za necim lakse dostupnim.)
Hodidid

#211 Re: Ženske "igrice"

Post by Hodidid »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Hodidid wrote:@bjb: Zalim? Gdje si ti vidila da ja nesto zalim? Dapace, sa zadovoljstvom spustam na zemlju one koje to zasluze svojim ponasanjem.
Ne shvatam poentu tvoje priče, čemu?
Poenta price je u tome da ako sebi to dozvolis zavrsices prije ili kasnije kao onaj tip "delboj". Eto vidis da ima sepet cura koje nisu odusevljene time da ih muskarac "previse" voli ili zeli. Postaju dosadni, predvidivi itd.
To je ti je klasika sto uostalom ako si imao djevojaka znas i sam.

Cisto jedan primjer onako iz glave radi ilustracije. Imao ti ja djevojku ono klasika udvaranje, pisanje stihova, slanje stihova, romantika na kubik. Sve super. Medjutim skontam ja s vremenom da sto sam ja bolji ona sve nekako bezobraznija, drskija, pa i hladnija. Vidim ja cura sebi uvrtila u glavu da sam ja zaljubljen u nju do usiju i da ne znam gdje mi je glava a gdje dupe od ljubavi i rijesim da je polako prizemljujem. I tako jednom sjedi moj najbolji kompa sa zenom kod mene. Tek se uzeli. I moja ti hanuma onako nicim isprovocirana lezerno ali slavodobitno ustvrdi da ona nikad ne bi uzela moje prezime kad se uzmemo. Da li je mislila da ce nekog impresionirati izrecenim ili je htjela da me bespotrebno ponizi ne znam a nije ni bitno. Uglavnom moj ti je odgovor bio da bi mogla odbiti moje prezime ja joj ga trebam ponuditi prvo a to nije jos aktuelno.

I cura ne htjede sa mnom govoriti 3-4 dana.Kaze ponizio si me pred tvojim prijateljima. Mislim no comment. I bilo je slicnih krupnijih i manje krupnijih situacija s njom i nekim drugim "igracicama" koje sam rijesavao na adekvatan nacin.

Hocu reci ako se pustis ode ti pod led vrlo brzo.
HAVANA

#212 Re: Ženske "igrice"

Post by HAVANA »

Iako je uspeo da razjasni neka od najkompleksnijih pitanja u modernoj fizici, Hawking je na pitanje magazina "New Scientist" o čemu najviše razmišlja, odgovorio: "Žene. One su apsolutna misterija".
Mis mekinjas

#213 Re: Ženske "igrice"

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:

Ne zahebaji, svaka čast ljubavi, ali postoje objektivne činjenice, možeš ti njega ili nju volit k'o oko u glavi, al' ako je tenkre onda je tenkre, prije ili kasnije se ukapira, sad je pitanje, kolika materijalna šteta ostane.
Ma isto smo rekli. :D
Prvi dojam je najbitniji, sve ostalo je skok na drugu, treću, desetu... I kretenizam kao takav.
dječak sa šibicama

#214 Re: Ženske "igrice"

Post by dječak sa šibicama »

Daj miska, ti ko da imas 17 godina.

Ljubav ne nastaje odmah, sekundarno, nego vremenom, a ono sto ti igra u stomaku na pocetku, nije ljubav. Mozda si se samo prejela ovcetine, sto bi rekao Delboy :D

A da bi volio nekoga, vala mora biti cemu i po pitanju karaktera, emocija i tome slicno.

Ali dobro, mozda neko voli da voli nekoga ko je onako, supak. Ali nije zdravo, znas i sama.
drekalica28

#215 Re: Ženske "igrice"

Post by drekalica28 »

Hodidid wrote: Poenta price je u tome da ako sebi to dozvolis zavrsices prije ili kasnije kao onaj tip "delboj". Eto vidis da ima sepet cura koje nisu odusevljene time da ih muskarac "previse" voli ili zeli. Postaju dosadni, predvidivi itd.

Cisto jedan primjer onako iz glave radi ilustracije. Imao ti ja djevojku ono klasika udvaranje, pisanje stihova, slanje stihova, romantika na kubik. Sve super. Medjutim skontam ja s vremenom da sto sam ja bolji ona sve nekako bezobraznija, drskija, pa i hladnija. Vidim ja cura sebi uvrtila u glavu da sam ja zaljubljen u nju do usiju i da ne znam gdje mi je glava a gdje dupe od ljubavi i rijesim da je polako prizemljujem. I tako jednom sjedi moj najbolji kompa sa zenom kod mene. Tek se uzeli. I moja ti hanuma onako nicim isprovocirana lezerno ali slavodobitno ustvrdi da ona nikad ne bi uzela moje prezime kad se uzmemo. Da li je mislila da ce nekog impresionirati izrecenim ili je htjela da me bespotrebno ponizi ne znam a nije ni bitno. Uglavnom moj ti je odgovor bio da bi mogla odbiti moje prezime ja joj ga trebam ponuditi prvo a to nije jos aktuelno.

I cura ne htjede sa mnom govoriti 3-4 dana.Kaze ponizio si me pred tvojim prijateljima. Mislim no comment. I bilo je slicnih krupnijih i manje krupnijih situacija s njom i nekim drugim "igracicama" koje sam rijesavao na adekvatan nacin.

I opet kažem...nivo srednje škole, ali maksimalno. :roll:
shin

#216 Re: Ženske "igrice"

Post by shin »

:lol: :lol: :lol:

Jest joj ga našuko da i dan danas osjeti kada je promjena vremena, bezveze prozivka za skolu skroz :lol:

ALi bas joj ga je sukno :lol:
Ghost_Rider_XXX

#217 Re: Ženske "igrice"

Post by Ghost_Rider_XXX »

Hodidid wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
Hodidid wrote:@bjb: Zalim? Gdje si ti vidila da ja nesto zalim? Dapace, sa zadovoljstvom spustam na zemlju one koje to zasluze svojim ponasanjem.
Ne shvatam poentu tvoje priče, čemu?
Poenta price je u tome da ako sebi to dozvolis zavrsices prije ili kasnije kao onaj tip "delboj". Eto vidis da ima sepet cura koje nisu odusevljene time da ih muskarac "previse" voli ili zeli. Postaju dosadni, predvidivi itd.

Genijalno, bravo, bravissimo.

Opet ne kapiraš poentu. Nije ba ljubav bojno polje i partija šaha. Nema tu golova (ako izuzmemo metaforu) ni poena. Koji će mi moj žena u životu s kojom se moram nadmudrivat, te ona meni spusti te ja njoj i tako u krug.

Doduše, uvijek ima lavova koji hoće da poentiraju na takav način, na kraju krajeva i sam sam takav bio, nešto si dokazivo da sam zajeban, mudar, qrac palac, sve skupa nigdje veze.

Bitno je naći insana, s kojim se možeš razumjet, koji te može voljeti i kojeg možeš voljeti, a partiju šaha bacimo poslije posla uz kafu.
Mis mekinjas

#218 Re: Ženske "igrice"

Post by Mis mekinjas »

dječak sa šibicama wrote:

Daj miska, ti ko da imas 17 godina.

Ljubav ne nastaje odmah, sekundarno, nego vremenom, a ono sto ti igra u stomaku na pocetku, nije ljubav. Mozda si se samo prejela ovcetine, sto bi rekao Delboy :D

A da bi volio nekoga, vala mora biti cemu i po pitanju karaktera, emocija i tome slicno.

Ali dobro, mozda neko voli da voli nekoga ko je onako, supak. Ali nije zdravo, znas i sama.
zar nije dobro imati 17 godina? :D
Juče su me ubjeđivali kako je jedan XY super tip, ama ne volim ga od prvog dana, da je od zlata, a svi govore da jest,a eto meni bezze lik...
I shvatim....:
1. Da, ništa ne znam. :D Blago glupima njihovo je kraljevstvo nebesko. :D
2. Džabe, koga volim, 100 puta isto opraštam, koga ne volim, ne volim, jednostavno. Elem, blago glupima njihovo je kraljevstvo nebesko. :D
3. Prvi dojam je najbitniji, kako god okrenem, poslije prvog dojma mogu znati da je neko govno, okrenuti mu leđa, ne pričati, ne znati za iste ljude, ali ako ih volim, volim ih, i reći ću to, na glas, ne boli nikog. :D Koga ne volim, reći ću i to.
4. I dalje, loše su posljedice djela, ali to su karakteristike ljudi, ne ljubavi... :razz: :razz: :razz: :dance: :dance: :D

Aj se još malo nagovarajte mi. :D

Srce mi je k'o Rusijaaaaaaaaa, :D
Blago glupima njihovo je kraljevstvo nebesko. :D
fatamorgana

#219 Re: Ženske "igrice"

Post by fatamorgana »

*mima* wrote:koje samo iskustvo vlada na ovoj temi
:kravata:
fatamorgana

#220 Re: Ženske "igrice"

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:Iako je uspeo da razjasni neka od najkompleksnijih pitanja u modernoj fizici, Hawking je na pitanje magazina "New Scientist" o čemu najviše razmišlja, odgovorio: "Žene. One su apsolutna misterija".
Na ovo gore bih citirao R.Gervasa: Žena je sfinga bez tajne".
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#221 Re: Ženske "igrice"

Post by Chmoljo »

HAVANA wrote:Iako je uspeo da razjasni neka od najkompleksnijih pitanja u modernoj fizici, Hawking je na pitanje magazina "New Scientist" o čemu najviše razmišlja, odgovorio: "Žene. One su apsolutna misterija".
halo ba, ako mi đoniš statuse sa FB, barem ih lajkaj :D

pederu :D
HAVANA

#222 Re: Ženske "igrice"

Post by HAVANA »

Eno laJko :lol:
burek_in_space

#223 Re: Ženske "igrice"

Post by burek_in_space »

HAVANA wrote:Eno laJko :lol:
Sjooo, sad si provaljen, konachno :oops: :lol:
Chmoljo