...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gollum.
- Location: Profil obrisan zbog terora administracije - Steel over and out!
-
zelenashica
#3 Re: POMAGAJTE
Dijete drago blago tebi ako ti je ovo jedini problem 
-
Mr. Brightside
#4 Re: POMAGAJTE
neki bi i poslali, al im mail ne radizelenashica wrote:Dijete drago blago tebi ako ti je ovo jedini problem
on topic:
jebi ga, zaljubljen si i neka si, nista lose u tome....
ti se trudis, a ne ona samo zeli prijatelja, ti se slamas, njoj je svejedno..
mah, prva ljubav ko prva ljubav, preboljet ces za par godina
- cico x
#5 Re: POMAGAJTE
ti si moja legenda majke mihAruNN990 wrote: ne znam hocu li imati prilike da nadjem djevojku poput ove, a uvijek u zivotu mi je islo sa djevojkama koje me ne privlace a u ovu sam zaljubljen a nisam bio zaljubljen 5-6 godina sada mi je 21 godina.
i slusam bajagu cijelo vrijeme
buraz zajmi to odmah,ako ce ona tebe peglati mjesecima oko poljubca u obraz,nemas tu sexa onda 2-3 godine,a do tad ces ti naci jos boljih od nje!
pokusaj jos jednom na finjaka,ako te nastavi maltretirati,odjebi ti to,plakace ona za tobom kad se uda za molera koji ce joj jebat mater u braku !!
- Ridjobrki
- hAruNN990
#7 Re: POMAGAJTE
i ja budala otvaram temu ... kako se ukida ovo...vec sam sam dosao na odg... gonim je u 3pm da izvinete na izrazu, ako ne shvata koga je imala neka "trazi boljega"... ima jos 3,5 milijarde djevjaka na ovom svijetu a ja visok plav i zgodan, zaposlen , i jos student ... 
-
Mr.Penguin
#8 Re: POMAGAJTE
hehe 30 minuta poslije ...hAruNN990 wrote:i ja budala otvaram temu ... kako se ukida ovo...vec sam sam dosao na odg... gonim je u 3pm da izvinete na izrazu, ako ne shvata koga je imala neka "trazi boljega"... ima jos 3,5 milijarde djevjaka na ovom svijetu a ja visok plav i zgodan, zaposlen , i jos student ...
-
Mr. Brightside
#9 Re: POMAGAJTE
to je ona druga faza, kad lazes sebi da ti nije stalo... da ima puno boljih od nje....hAruNN990 wrote:i ja budala otvaram temu ... kako se ukida ovo...vec sam sam dosao na odg... gonim je u 3pm da izvinete na izrazu, ako ne shvata koga je imala neka "trazi boljega"... ima jos 3,5 milijarde djevjaka na ovom svijetu a ja visok plav i zgodan, zaposlen , i jos student ...
jarane, nije ti lako ni sekunde
- hAruNN990
#10 Re: POMAGAJTE
a 3 faza je ?armin.i.am wrote:to je ona druga faza, kad lazes sebi da ti nije stalo... da ima puno boljih od nje....hAruNN990 wrote:i ja budala otvaram temu ... kako se ukida ovo...vec sam sam dosao na odg... gonim je u 3pm da izvinete na izrazu, ako ne shvata koga je imala neka "trazi boljega"... ima jos 3,5 milijarde djevjaka na ovom svijetu a ja visok plav i zgodan, zaposlen , i jos student ...
jarane, nije ti lako ni sekunde![]()
-
Mr. Brightside
#11 Re: POMAGAJTE
da ti ne pricam, bit' ce ti jasno sljedeci put kad je negdje vidishAruNN990 wrote:a 3 faza je ?armin.i.am wrote:to je ona druga faza, kad lazes sebi da ti nije stalo... da ima puno boljih od nje....hAruNN990 wrote:i ja budala otvaram temu ... kako se ukida ovo...vec sam sam dosao na odg... gonim je u 3pm da izvinete na izrazu, ako ne shvata koga je imala neka "trazi boljega"... ima jos 3,5 milijarde djevjaka na ovom svijetu a ja visok plav i zgodan, zaposlen , i jos student ...
jarane, nije ti lako ni sekunde![]()