..............
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#51 Re: ..............
Karanfilka........ja fkt ne kontam dilemu bona.......ama mostarac ti ej najbolje rekao probaj pa vidi.....ili daj njegovo ime možda sam ga ja probala pa ti kažem kol'ki mu je

- Svemirco
#53 Re: ..............
Evo nesto kontam, Karanfilcicu, postoje i drugi nacini da "omirises cvijet" a da ne "potrgas latice".
U svakom slučaju treba sve probati prije nego se vežeš za nekoga ko ti možda neće odgovarati u tom smislu, osim ako nisi dibidus zatucana pa ti taj JAKO VAŽAN segment života ništa ne predstavlja i spremna si da ga se odrekneš/ da zbog njega patiš ostatak života.
A ti dvostruki aršini mi se stvarno gade. On je mogao imati seks sa nekom djevojkom ali od tebe traži nevinost??? Glupost nevjerovatna, poslao bih ga u tri neke stvari gdje mu je i mjesto
Možeš insana izvući iz sela ali selo iz insana nikako - primitivizam par excellence!
U svakom slučaju treba sve probati prije nego se vežeš za nekoga ko ti možda neće odgovarati u tom smislu, osim ako nisi dibidus zatucana pa ti taj JAKO VAŽAN segment života ništa ne predstavlja i spremna si da ga se odrekneš/ da zbog njega patiš ostatak života.
A ti dvostruki aršini mi se stvarno gade. On je mogao imati seks sa nekom djevojkom ali od tebe traži nevinost??? Glupost nevjerovatna, poslao bih ga u tri neke stvari gdje mu je i mjesto
Možeš insana izvući iz sela ali selo iz insana nikako - primitivizam par excellence!
-
zelenashica
#54 Re: ..............
Ama vidiš da je cura u behutuMary Jane wrote:
- Mary Jane
#55 Re: ..............
I ja kazemzelenashica wrote:Ama vidiš da je cura u behutuMary Jane wrote:makar da joj pomognemo kako bilo
...
-
zelenashica
#56 Re: ..............
Vala baš svemirko....njoj je najpametnije da ga otkači...Svemirco wrote:Evo nesto kontam, Karanfilcicu, postoje i drugi nacini da "omirises cvijet" a da ne "potrgas latice".
A ti dvostruki aršini mi se stvarno gade. On je mogao imati seks sa nekom djevojkom ali od tebe traži nevinost??? Glupost nevjerovatna, poslao bih ga u tri neke stvari gdje mu je i mjesto![]()
![]()
![]()
- Vragolan
#57 Re: ..............
ovo je fakat teska situacija,Karanfilka wrote:Ciaos...
Posto 2 osobe kada se uzmu trebaju odgovarati jedno drugom na svaki nacin - mentalno, psihicki, fizicki, seksulano i slicno,- mene zanima da li mi neko moze reci kako ja kao nevina djevojka mogu znati prije braka da li ce mi buduci muz odgovarati seksualno? Cula sam da muski spolni organ moze biti prevelik za odredjenu vaginu, tako da jednostavno boli svaki put tokom odnosa...Posto ne mogu imati seks prije braka, zanima me da li se ovo moze rijesiti (ako bude slucaj) sa odredjenim pozicijama ili ce jednostavno uvijek boliti i zauvijek imati los seksalan zivot i na taj nikada odgovarati jedno drugom?
Nadam se ozbiljnim odgovorima....
Unaprijed hvalaaaaa
hmmmmm
morat ces probati, djaba je, ili (mozda ce ti zvucati vulgarno) das mu guze i tako ako uleti bez problema onda moze i u vaginu, a ti i dalje ostajes nevina
i jedno pitanje, sto se ne mozes sexati prije braka,
i da ne sikiraj se nemoze biti prevelik, onoj stvari niko jos dno nije nasao a i razradi se tako, ili ukalupi se, sto bi se reklo
- Mary Jane
#58 Re: ..............
Dal da spisak pravim il ne
Lakse da ime kaze

-
*mima*
#59 Re: ..............
Jes vala....on moze biti tako mali da ces mislit da te nesto golica vagina.
- Mary Jane
#60 Re: ..............
Vragolan wrote:ovo je fakat teska situacija,Karanfilka wrote:Ciaos...
Posto 2 osobe kada se uzmu trebaju odgovarati jedno drugom na svaki nacin - mentalno, psihicki, fizicki, seksulano i slicno,- mene zanima da li mi neko moze reci kako ja kao nevina djevojka mogu znati prije braka da li ce mi buduci muz odgovarati seksualno? Cula sam da muski spolni organ moze biti prevelik za odredjenu vaginu, tako da jednostavno boli svaki put tokom odnosa...Posto ne mogu imati seks prije braka, zanima me da li se ovo moze rijesiti (ako bude slucaj) sa odredjenim pozicijama ili ce jednostavno uvijek boliti i zauvijek imati los seksalan zivot i na taj nikada odgovarati jedno drugom?
Unaprijed hvalaaaaa
hmmmmm
morat ces probati, djaba je, ili (mozda ce ti zvucati vulgarno) das mu guze i tako ako uleti bez problema onda moze i u vaginu, a ti i dalje ostajes nevina
i da ne sikiraj se nemoze biti prevelik, onoj stvari niko jos dno nije nasao a i razradi se tako, ili ukalupi se, sto bi se reklo
sad cu ko nik Besana,
glupog komentara, tj glup post
-
Margita81
#61 Re: ..............
A sta ako je premali
To nek ti bude najveca briga 
- Mary Jane
#62 Re: ..............
- Vragolan
#63 Re: ..............
eisssssMary Jane wrote:Vragolan wrote:ovo je fakat teska situacija,Karanfilka wrote:Ciaos...
Unaprijed hvalaaaaa
hmmmmm
sad cu ko nik Besana,
glupog komentara, tj glup post
@mima
znam o cemu govoris, tako sam i ja "nevinu" ozenio i prva b(m)racna noc ona mene u 2min sexa pita jesam li ga stavio, a ja tarlaham u 16, oznojio se zadiho se, haman pred kraj, i kad mi to rece, mali ispuha dok si reko keks, ona "nevina" pita me jesam li ga stavio, kako zna jesam li ga stavio ako je nevina, kako zna kako to izgleda kada ga stavis, prevarila me, mladog, naivnog, nevinog, zelenog....
-
zelenashica
#64 Re: ..............
Nek ona da ime.....a spisak će krenuti sam od sebeMary Jane wrote:Dal da spisak pravim il neLakse da ime kaze
![]()
![]()
-
Margita81
#65 Re: ..............
MA sa velikim se da nagodit nemaj brige bona..mali je zadrt i bezkompromisan
A to je on vec imao sexualnih iskustava je li? (nisam sve citala)...znaci on je "prob'o" a ona ne moze jer je onda nebi zenio? Zasto cure pristaju na takva sranja ko da su maloumne?
A to je on vec imao sexualnih iskustava je li? (nisam sve citala)...znaci on je "prob'o" a ona ne moze jer je onda nebi zenio? Zasto cure pristaju na takva sranja ko da su maloumne?
-
zelenashica
#66 Re: ..............
sve je to lijepo vragolaneVragolan wrote:
eisssss
@mima
znam o cemu govoris, tako sam i ja "nevinu" ozenio i prva b(m)racna noc ona mene u 2min sexa pita jesam li ga stavio, a ja tarlaham u 16, oznojio se zadiho se, haman pred kraj, i kad mi to rece, mali ispuha dok si reko keks, ona "nevina" pita me jesam li ga stavio, kako zna jesam li ga stavio ako je nevina, kako zna kako to izgleda kada ga stavis, prevarila me, mladog, naivnog, nevinog, zelenog....
- Mary Jane
#67 Re: ..............
Vragolan wrote:eisssss
@mima
Neznam
- Mary Jane
#68 Re: ..............
zelenashica wrote:Nek ona da ime.....a spisak će krenuti sam od sebeMary Jane wrote:Dal da spisak pravim il neLakse da ime kaze
![]()
![]()
![]()
- Vragolan
#69 Re: ..............
izvinjavam se, necu vise, evo da se ispravim, nezrelogzelenashica wrote:sve je to lijepo vragolaneVragolan wrote:
eisssss
@mima
znam o cemu govoris, tako sam i ja "nevinu" ozenio i prva b(m)racna noc ona mene u 2min sexa pita jesam li ga stavio, a ja tarlaham u 16, oznojio se zadiho se, haman pred kraj, i kad mi to rece, mali ispuha dok si reko keks, ona "nevina" pita me jesam li ga stavio, kako zna jesam li ga stavio ako je nevina, kako zna kako to izgleda kada ga stavis, prevarila me, mladog, naivnog, nevinog, zelenog....al molim te de zelenu boji isključi iz postova
udaraš mi po vitalnom nacionalnom ineteresu
![]()
![]()
i ja zabravio sam reci, kazemi da sam dobar tehnicar, sad ne znam da li da ovo shvatiom kao istinitu izjavu ili me opet laze
@mary jane
ona je meni rekla da je nevina, i bilo je krvi na carsafu, i objesili smo ga na strik i cijela makarska ga je vidjela (jer smo u makarskoj bili na bracnom)
-
zelenashica
#71 Re: ..............
nije frka vragolanče......Vragolan wrote:
izvinjavam se, necu vise, evo da se ispravim, nezrelog
i ja zabravio sam reci, kazemi da sam dobar tehnicar, sad ne znam da li da ovo shvatiom kao istinitu izjavu ili me opet laze
@mary jane
ona je meni rekla da je nevina, i bilo je krvi na carsafu, i objesili smo ga na strik i cijela makarska ga je vidjela (jer smo u makarskoj bili na bracnom)
- Mary Jane
#72 Re: ..............
Vragolan wrote:mali ispuha dok si reko keks
zelenashica wrote:sve je to lijepo vragolaneal molim te de zelenu boji isključi iz postova
udaraš mi po vitalnom nacionalnom ineteresu
![]()
![]()
- Svemirco
#73 Re: ..............
Ma dajte ljudi, i krastavce pipate prije nego ih na tržnici u kesu stavite.
Za kolegu čija novopečena supruga upita "je li ga stavio" nakon 2 minute penetracije - To si ti trebao probati prije braka da vidis da li TEBI odgovara

Za kolegu čija novopečena supruga upita "je li ga stavio" nakon 2 minute penetracije - To si ti trebao probati prije braka da vidis da li TEBI odgovara
- Mary Jane
#74 Re: ..............
Vragolan wrote:izvinjavam se, necu vise, evo da se ispravim, nezrelog
@mary jane
Rekla da si dobar tehnicar, zato si konto da nije nevina? Valjda te osjetila ako je to rekla, znaci to sto si napisao da te pitala dal si ga stavio, nigdje veze
-
*mima*
#75 Re: ..............
Sexaju se crnogorac i crnogorka.....
Crnogorka.....a jel ušooo?
Crnogorac......men s čini da jes..
Crnogorka.....e pa onda....jao
Crnogorka.....a jel ušooo?
Crnogorac......men s čini da jes..
Crnogorka.....e pa onda....jao