Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posto 2 osobe kada se uzmu trebaju odgovarati jedno drugom na svaki nacin - mentalno, psihicki, fizicki, seksulano i slicno,- mene zanima da li mi neko moze reci kako ja kao nevina djevojka mogu znati prije braka da li ce mi buduci muz odgovarati seksualno? Cula sam da muski spolni organ moze biti prevelik za odredjenu vaginu, tako da jednostavno boli svaki put tokom odnosa...Posto ne mogu imati seks prije braka, zanima me da li se ovo moze rijesiti (ako bude slucaj) sa odredjenim pozicijama ili ce jednostavno uvijek boliti i zauvijek imati los seksalan zivot i na taj nikada odgovarati jedno drugom?
No sikiriki kikiriki Kad bude vrijeme bice sve ok, malo predigre da navlazis i ok. Kad moze beba velicine lubenice da prodje kroz picic velicine limuna, mislim da moze i cuna kod tebe, kontas. Naravno imaju poze, da dublje il manje i tako to. Mozda postiram neki link il nesto za poze. Cuvaj nevinost ako mozes do braka.
Brother bought a coconut, he bought it for a dime
His sister had another one, she paid it for a lime.
She put the lime in the coconut, she drank them both up
She put the lime in the coconut, she called the doctor, woke him up,
And said, "Doctor, ain't there nothin' I can take,
I say, Doctor, to relieve this belly ache?
I say, Doctor, ain't there nothin' I can take,
I say, Doctor, to relieve this belly ache?"
"Now let me get this straight ",
Put the lime in the coconut, you drank them both up
Put the lime in the coconut, you called your doctor, woke him up,
And say, 'Doctor, ain't there nothing I can take,
I say, Doctor, doctor, ain't there nothin' I can take,
I say, Doctor, dooooctor, to relieve this belly ache?'
Put the lime in the coconut, drink them both together,
Put the lime in the coconut, then you feel better,
Put the lime in the coconut, drink them both up,
Put the lime in the coconut, and call me in the morning
Wouh wouh wouh wouh wouh
Brother bought a coconut, he bought it for a dime
His sister had another one, she paid it for a lime.
She put the lime in the coconut, she drank them both up,
She put the lime in the coconut, she called the doctor, woke him up,
Say "Doctor, ain't there nothin' I can take,
I say, Doctor, ain't there nothin' I can take,
I say Doctor! let me get this straight".
You put the lime in the coconut, drink them both up,
Put the lime in the coconut, you such a silly woman!,
Put the lime in the coconut, then you feel better.
Put the lime in the coconut, drink them both down
Put the lime in the coconut, and call me in the morning
Woo Woo, ain't there nothin' you can take, I say
Woo Woo, to relieve my belly ache,
You say woo woo ain't there nothin' I can take, I say
Woo woo, to relieve your belly ache,
You say yah yah, ain't there nothin' I can take, I say
Waah waah, to relieve this belly ache,
I say doctor!, ain't there nothin' I can take,
I say Doctor!, you such a silly woman!,
Put the lime in the coconut, then you feel better,
Put the lime in the coconut, drink them both up,
Put the lime in the coconut, and call me in the moooooorning,
Yes, you call me in the morning,
If you call me in the morning, then [X5]
Ok, razumijem-....ali me muci to jer ne bih zeljela da me muz gleda kao nekog "blenta" sto se tice seksa, koji nista ne zna, i koga on mora da uci sve zivo....
Ne znam da li cu mu biti dovoljna po tom pitanju i da li cu ga moci zadovoljiti i da li ce mu biti bolje sa mnom nego sa bivsim s kojim je to radio.....
cuvati nevinost do braka definitivno nema, al to je i do pogleda na svijet.
Ne znam svako ima svoje i naravno nismo svi isti, al meni uopste to nije dokaz nekog postenja, ljubavi i cednosti. Iskreno meni je to veci minus nego plus kad cura s 25 ulazi i brak i djevica je, al opet kazem svakom svoje i nismo svi isti.
Karanfilka wrote:Ok, razumijem-....ali me muci to jer ne bih zeljela da me muz gleda kao nekog "blenta" sto se tice seksa, koji nista ne zna, i koga on mora da uci sve zivo....
Ne znam da li cu mu biti dovoljna po tom pitanju i da li cu ga moci zadovoljiti i da li ce mu biti bolje sa mnom nego sa bivsim s kojim je to radio.....
So confused
hm... ulazis u brak i dosla si na forum da se o tom raspitujes
hm... ja ti generalno ne vjerujem, al je tema dobra za raspravu pa sam se ukljucio "Ozeniti djevicu - Da ili Ne?"
Karanfilka wrote:Hehhe bas me ti nasmija mostarac....
odkus ti znas koliko je meni godina
A zasto je to minus po tebi?
Kazem ti do je do pogleda na svijet i svi smo drugaciji.
Ja licno bi uvijek prije ozenio onu preko koje je preslo 5-6, nego preko koje nije preso nijedan
heheh pa dobro, ne moras mi vjerovati, ali jesam nevina
samo imam dirty mind
a kada pricam sa svojim buducim, on kaze da nisam normalna... nerado prica o seksu....pa zato moram da nekog pitam jer cu eksplodirati
Karanfilka wrote:Ok, razumijem-....ali me muci to jer ne bih zeljela da me muz gleda kao nekog "blenta" sto se tice seksa, koji nista ne zna, i koga on mora da uci sve zivo....
So confused
Valjda ako zna da si nevina i hoce da cekate, valjda je spreman da te i nauci, jer ne voli svaki muskarac isto, kontas. Ako ga volis bolje snjim da ucis nego s nekim muskarcem do koga ti nije stalo. A poze koliko ih ima neznam, Kama Sutra 101
Karanfilka wrote:Hehhe bas me ti nasmija mostarac....
odkus ti znas koliko je meni godina
A zasto je to minus po tebi?
Ja licno bi uvijek prije ozenio onu preko koje je preslo 5-6, nego preko koje nije preso nijedan
Karanfilka wrote:heheh pa dobro, ne moras mi vjerovati, ali jesam nevina
samo imam dirty mind
a kada pricam sa svojim buducim, on kaze da nisam normalna... nerado prica o seksu....pa zato moram da nekog pitam jer cu eksplodirati
ako ti imas dirty mind, a on nerado prica o sexu to je obecavajuca katastrofa u krevetu u vasem bracnom zivotu sto ce u konacnici rezultirati varanjem i sto potvrdjuje ono sto ti govorim, a to je da ne valja bit djevica prije braka
I znaj da promjena poza u sexu nije isto sto i mastovitost u sexu, cak sa mastovitoscu nema nikakve veze
mostarac wrote:
a 6-7
8, 9
ccc
do 10 bi se dalo trpit Onu preko 10 ne bi ni zenio
okii, znaci tebi kao muskarcu se ne bi gadilo da ti je zena bila sa 6 prije tebe? I ti slucajno znas neke od njih i kada ih sretnes, ono dobijes onaj pogled: ja sam tu tvoju ******?
(nemoj me pogresno shvatiti,. postujem tvoje misljenje i pogled na svijet u potpunosti ,- cak sta vise mislim da je vrlo cool, nego sam samo malo zbunjena jer sve muskarce koje znam kazu ovako ovo gore pa zato pitam...)
Ti bi znaci radje neku ozenio koja je iskusna da je ti ne moras na obuku voditi ?
Valjda ako zna da si nevina i hoce da cekate, valjda je spreman da te i nauci, jer ne voli svaki muskarac isto, kontas. Ako ga volis bolje snjim da ucis nego s nekim muskarcem do koga ti nije stalo. A poze koliko ih ima neznam, Kama Sutra 101
[/quote]
Hmm mozda si u pravu.... ali kako znati da li cu mu biti bolja nego neka bivsa koja je to garant znala dobro da radi .... kako znati jesam li sposobna ga u pravom smislu zadovoljiti.....
mostarac wrote:
a 6-7
8, 9
ccc
Karanfilka wrote:okii, znaci tebi kao muskarcu se ne bi gadilo da ti je zena bila sa 6 prije tebe? I ti slucajno znas neke od njih i kada ih sretnes, ono dobijes onaj pogled: ja sam tu tvoju ******?
(nemoj me pogresno shvatiti,. postujem tvoje misljenje i pogled na svijet u potpunosti ,- cak sta vise mislim da je vrlo cool, nego sam samo malo zbunjena jer sve muskarce koje znam kazu ovako ovo gore pa zato pitam...)
Ti bi znaci radje neku ozenio koja je iskusna da je ti ne moras na obuku voditi ?
Prvo kakve veze ima sa gadjenjem to je li neko bio prije mene s njom (ogromna vecina ne ozeni djevice). Drugo ne udara mi na muski ego to sto je spavala sa nekim prije mene jer je to logicno, jer nase istorije zivota ne pocinju sa danom naseg upoznavanja. On je moju, ja sam neciju drugu i to je jedan lijepi zacarani krug
To sto ja ne bi da ozenim djevicu nema nikakve veze sa obukom, nego sa tim da ona zna sta voli, a sta ne voli i u skladu s tim moze se viditi da li jedno drugom odgovaramo u krevetu, a sex je uz ljubav osnovni temelj braka i ako ne funkcionise kako treba nema tu srece dugorocno
Karanfilka wrote:okii, znaci tebi kao muskarcu se ne bi gadilo da ti je zena bila sa 6 prije tebe? I ti slucajno znas neke od njih i kada ih sretnes, ono dobijes onaj pogled: ja sam tu tvoju ******?
Koliko je tvoj Momak imao dosad, jel se tebi gadi? Nemoj mi reci da kontas da je ok da muskarac radi sta hoce a zenska kad to radi, pitas jel ti se gadi
Poklopi se molim te, ccc. Dosao tu traziti p*cke
hhh
jest nakon 10.000 postova dosao da trazim
I zasto vam je tako tesko prihvatiti da svi ljudi ovog svijeta nemaju bas tako konzervativan pogled na te stvari ustvari nemaju potrebu za laznim moralom? To fakat nikad necu skontati. Mada iskreno to sam vec jednom napisao, ovdje se pisu jedne stvari, a na pp sasvim druge i to su dupli arsini i licemjerje, al svakom svoje.
Oki... kuzim te mostarac...thanx:)
A to kakve veze ima - blage ti nemam - to ovi muskarci govore koje znam,- nisam ja to izmislila lool heheh pa zato pitam