Mozda je bas potrebna điđa
Ev nadjoh na nekoj akciji za 170 KM nov ovaj 2Look
PS: pomisljao sam bio i na neki racunar ... ali mislim da je ovaj tablet bolje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mislim da imam taj isti, dobila za rođendanL00d wrote:Pa sta ja znam... los comp ima. Mobitel takodjer nije neki.
Mozda je bas potrebna điđa
Ev nadjoh na nekoj akciji za 170 KM nov ovaj 2Look
PS: pomisljao sam bio i na neki racunar ... ali mislim da je ovaj tablet bolje
I opet ce ku*va otici s drugim.. Treba biti srednje dobar, ne toliko dobar...honky tonk wrote:kupi joj haljine, srebrene lancice, crvene maline i karto do hAmerike
Ma kakvi, nisam ja papak...honky tonk wrote:jel ti to s jaranom ošla??
Bice, samo ih ne treba previse razmaziti poklonima, tako uvijek mogu da ocekuju vise, a nece se razocarati nikad...honky tonk wrote:jah... ma bice cura

moda56 wrote:plain vanilla wrote:prije nego se potrosis na medjeda, provjeri jel to ona stvarno zeli
e vala bas ,cuj medjeda ,kupis joj brate nesto konkretno haljinu ,cipele ..joj sto ne mogu ovog foliranja pa tacno mi bude lose majkemi moje
Kako super ideja, a jos bolji poklon.Veliko Stopalo wrote:ovo je pravi poklon za pravu djevojku.![]()
honky tonk wrote:kupi joj haljine, srebrene lancice, crvene maline i karto do hAmerike
ruza 2km ona ne upakovanavulkan777 wrote:Tražio sam sličnu temu za ovaj svoj problemčić pa eto da ne bi fulio ova mi nekako najbolje odgovara. Ovako, sutra mi je djevojci rođendan i imali smo neku svađu sad i svašta nešta ali eto izgladili smo to i sutra će ona slaviti rođendan. Problem je taj što ja fakat nemam para da joj išta kupim za rođendan. Znači trenutno imam cenera u novčaniku i fakat ne mogu joj ništa uzeti. Djevojka nije materijalista,ne vjerujem da će je to zanimati,taj poklon ali opet na neki način očekivat će da joj ja nešta kupim i kako ću ja sad njoj reći da joj nisam ništa kupio za rođendan. Da kažem pravi razlog ili šta?
Kupi joj ruzu i nesto slatko.vulkan777 wrote:Tražio sam sličnu temu za ovaj svoj problemčić pa eto da ne bi fulio ova mi nekako najbolje odgovara. Ovako, sutra mi je djevojci rođendan i imali smo neku svađu sad i svašta nešta ali eto izgladili smo to i sutra će ona slaviti rođendan. Problem je taj što ja fakat nemam para da joj išta kupim za rođendan. Znači trenutno imam cenera u novčaniku i fakat ne mogu joj ništa uzeti. Djevojka nije materijalista,ne vjerujem da će je to zanimati,taj poklon ali opet na neki način očekivat će da joj ja nešta kupim i kako ću ja sad njoj reći da joj nisam ništa kupio za rođendan. Da kažem pravi razlog ili šta?
i btw, puno je ljepsa nego ona u celofanulajk wrote:ruza 2km ona ne upakovanavulkan777 wrote:Tražio sam sličnu temu za ovaj svoj problemčić pa eto da ne bi fulio ova mi nekako najbolje odgovara. Ovako, sutra mi je djevojci rođendan i imali smo neku svađu sad i svašta nešta ali eto izgladili smo to i sutra će ona slaviti rođendan. Problem je taj što ja fakat nemam para da joj išta kupim za rođendan. Znači trenutno imam cenera u novčaniku i fakat ne mogu joj ništa uzeti. Djevojka nije materijalista,ne vjerujem da će je to zanimati,taj poklon ali opet na neki način očekivat će da joj ja nešta kupim i kako ću ja sad njoj reći da joj nisam ništa kupio za rođendan. Da kažem pravi razlog ili šta?
Mozhesh od 50 pa do 5000 KM, zavisi koliko si pri lovi.ibizza wrote:Gjde u Sarajevu kupiti LIJEP zarucnicki prsten i koliko para da pripremim(otpirlike)?
Hvala brateburek_in_space wrote:Mozhesh od 50 pa do 5000 KM, zavisi koliko si pri lovi.ibizza wrote:Gjde u Sarajevu kupiti LIJEP zarucnicki prsten i koliko para da pripremim(otpirlike)?![]()
Sofic, Sejfic, kako li se vec zove onaj zlatar na Charshiji.