Mojne mi čajeva nije ti ovo bolnica jaranice, naruči kako treba il razgulimuha_sa wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5q6_iEptzX4 [/youtube]
Ljetne baste i njihovo sirenje
- Van Halen
#226 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
- Dragovic
#227 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Dragovic je napisao/la:
monolog=dijalog=sport life=delta=... kovic
reci slobodno branković
samo te moram razočarati i reći da sport life nema ništa s tim,recimo da oni u svom objektu imaju coca-cola frižider s hladnim napitcima,pa zašto bi onda sebi pravio konkurenciju ???ili je i cola u vlasništvu DELTA holdinga ,a da ne znamo ne lupetaj BA
E cuj sport life nema nista sa dijalogom
Pa cak je prodavnica S.Life spojena sa dijalogom!Malo se bolje raspitaj.
monolog=dijalog=sport life=delta=... kovic
reci slobodno branković
samo te moram razočarati i reći da sport life nema ništa s tim,recimo da oni u svom objektu imaju coca-cola frižider s hladnim napitcima,pa zašto bi onda sebi pravio konkurenciju ???ili je i cola u vlasništvu DELTA holdinga ,a da ne znamo ne lupetaj BA
E cuj sport life nema nista sa dijalogom
- razbijacica
#228 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
muhahahah kakav zakljucak... dakle DELTA drzi sport life, dialog, monolog i recitaciju te coca colu... ok 
-
*mima*
#229 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Ako znate ko je kupio zgradu Svjetlosti......sve ce vam bit jasno.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#230 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
@ razbijacica, @ all star - tema je "Ljetne baste i njihovo sirenje". Ne vasi sexualni zivoti.
I crvena boja je rezervisana iskljucivo za moderaciju i administraciju, te nema petljanja u moderatorski posao.
Opomena!
I crvena boja je rezervisana iskljucivo za moderaciju i administraciju, te nema petljanja u moderatorski posao.
Opomena!
- Esja
#231 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Hajd sto smetaju one stolice po ulici, ali sto gosti bulje u tebe dok prolazis Ferhadijom
..fakat mi idu na nerve. Nacale se u stolice i onda "snimaju"...kriza. A ovi po spomen-parkovima, nemam rijeci. To nije samo uzurpiranje prostora nego i ponizavanje velikog imena kao sto je bio Mirza Delibasic.
- terra_incognita
#232 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Aha, samo čekam da ocjene počnu dizati : 9.5, 10.0 itd....Esja wrote:Hajd sto smetaju one stolice po ulici, ali sto gosti bulje u tebe dok prolazis Ferhadijom..fakat mi idu na nerve. Nacale se u stolice i onda "snimaju"...kriza. A ovi po spomen-parkovima, nemam rijeci. To nije samo uzurpiranje prostora nego i ponizavanje velikog imena kao sto je bio Mirza Delibasic.
- razbijacica
#233 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
I ja se slazem treba im uz kafu sluziti i kartice sa brojevima ali najturznije mi je sto i ja sama isto to radim
jer mislim kad sjednem tu od onolike guzve i raznolikih ljudi nemam gdje ni da gledam i ako samo jednom ustremim pogled prema rijeci ljudi tu mi je kraj prosto NE MOGU da skinem pogleda vise sta sve vidim, ali to je vec za druge teme hihihihihihi
-
all star
#234 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
što znači da si rad gost u Monologu ???razbijacica wrote:I ja se slazem treba im uz kafu sluziti i kartice sa brojevima ali najturznije mi je sto i ja sama isto to radimjer mislim kad sjednem tu od onolike guzve i raznolikih ljudi nemam gdje ni da gledam i ako samo jednom ustremim pogled prema rijeci ljudi tu mi je kraj prosto NE MOGU da skinem pogleda vise sta sve vidim, ali to je vec za druge teme hihihihihihi
-
bullmastiff
#235 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
jesu li vam bolje baste ili oni prodavaci sto jeftine stvari prodaju?
-
metronom
#236 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Hoces li saku u glavu ili u stomak?bullmastiff wrote:jesu li vam bolje baste ili oni prodavaci sto jeftine stvari prodaju?
- Neelix
#237 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
metronom wrote:Hoces li saku u glavu ili u stomak?bullmastiff wrote:jesu li vam bolje baste ili oni prodavaci sto jeftine stvari prodaju?
-
somethings
#238 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Nije ni juče.kiki-miki wrote:E danas nije bilo one bašte u parku Mirze i Davorina.
- Tvrtko II Kotromanić
#239 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
ko?*mima* wrote:Ako znate ko je kupio zgradu Svjetlosti......sve ce vam bit jasno.
-
*mima*
#240 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
moderator wrote:Zato sto su cistili park, ribali plocice i tako to.kiki-miki wrote:E danas nije bilo one bašte u parku Mirze i Davorina.
A kao... predali su papire za dozvolu.....ono kao prvo izbacili bastu pa se sjetili da im treba dozvola......
- razbijacica
#241 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Vrlo radall star wrote:što znači da si rad gost u Monologu ???razbijacica wrote:I ja se slazem treba im uz kafu sluziti i kartice sa brojevima ali najturznije mi je sto i ja sama isto to radimjer mislim kad sjednem tu od onolike guzve i raznolikih ljudi nemam gdje ni da gledam i ako samo jednom ustremim pogled prema rijeci ljudi tu mi je kraj prosto NE MOGU da skinem pogleda vise sta sve vidim, ali to je vec za druge teme hihihihihihi
-
profesor.ba
#242 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Posto sam i vlasnik ,i familija ,i dajdzic gospodina sve po zakonu i ne znam sta vec evo ja castim kafom ,jerbo vi kako sami sebe prozvaste kokuzi predpostavljam da nemate ,nije problem .
O zamjeni teza ne bih nesto jer vidim kako mladi dolaze do posla dvijesta hiljada ne zaposlenih na birou ,i grebe se o roditelje ,a to da covijek ima racunicu u to ne sumnjam niti poricem .
O budzetu ,mozete mislit ,a i ne morate ,jer vijerovali ili ne onaj covijek koji prodaje kukuruze mora platit onaj dio ferhadije na kojem stoji.
O zamjeni teza ne bih nesto jer vidim kako mladi dolaze do posla dvijesta hiljada ne zaposlenih na birou ,i grebe se o roditelje ,a to da covijek ima racunicu u to ne sumnjam niti poricem .
O budzetu ,mozete mislit ,a i ne morate ,jer vijerovali ili ne onaj covijek koji prodaje kukuruze mora platit onaj dio ferhadije na kojem stoji.
- bosanski
#243 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Oduševljava ,me način, na, koji upotrebljavaš ,zareze .profesor.ba wrote:Posto sam i vlasnik ,i familija ,i dajdzic gospodina sve po zakonu i ne znam sta vec evo ja castim kafom ,jerbo vi kako sami sebe prozvaste kokuzi predpostavljam da nemate ,nije problem .
- razbijacica
#244 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Tako je!! Ja bih jednu malo jacu kafu ...profesor.ba wrote:Posto sam i vlasnik ,i familija ,i dajdzic gospodina sve po zakonu i ne znam sta vec evo ja castim kafom ,jerbo vi kako sami sebe prozvaste kokuzi predpostavljam da nemate ,nije problem .
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#245 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Zarezi su interesantni, ali ... mene odusevljava slovo i. Profesore.ba ...bosanski wrote:Oduševljava ,me način, na, koji upotrebljavaš ,zareze .profesor.ba wrote:Posto sam i vlasnik ,i familija ,i dajdzic gospodina sve po zakonu i ne znam sta vec evo ja castim kafom ,jerbo vi kako sami sebe prozvaste kokuzi predpostavljam da nemate ,nije problem .
- Cholina_Lokica
#246 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
moRe li meni nes 
-
high_volume
#247 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
A mene rastužuje...jer, znam mu „učitelje“pape wrote:Zarezi su interesantni, ali ... mene odusevljava slovo i. Profesore.ba ...bosanski wrote:Oduševljava ,me način, na, koji upotrebljavaš ,zareze .profesor.ba wrote:Posto sam i vlasnik ,i familija ,i dajdzic gospodina sve po zakonu i ne znam sta vec evo ja castim kafom ,jerbo vi kako sami sebe prozvaste kokuzi predpostavljam da nemate ,nije problem .
„i“ sve govori...
Last edited by high_volume on 15/07/2010 08:44, edited 1 time in total.
- razbijacica
#248 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
A mene rastužuje...jer, znam mu je „učitelje“
„i“ sve govori...
[/quote]
Ma dajte pa nije jedini sa gramatickim greskama, popustite covjeka. Nastavite li teko NIKADA necemo dobiti svoje kafice koje su nam obecane...
„i“ sve govori...
Ma dajte pa nije jedini sa gramatickim greskama, popustite covjeka. Nastavite li teko NIKADA necemo dobiti svoje kafice koje su nam obecane...
- amrica
#249 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Odoh u off topic, ali malkice, kad smo se vec dotakli branitelja onih sto nam oduzimaju ovo malo zivotnog prostora.high_volume wrote: A mene rastužuje...jer, znam mu je „učitelje“![]()
„i“ sve govori...
Nekada su gramaticke ijekavske greske pravljene iskljucivo izostavljanjem "i", sto je svojstveno nasem podrucju
- smak
#250 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Da se pitam ja bih betonir'o travu
I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu!
Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
Beton, beton, samo beton!
Beton nama treba!
Da se pitam ja bih posjeko sve sume,
I za ukras postavio od traktora gume.
Kiselinom ja bih zemlju navodnjavo,
A decu bih svaki dan rentgenom slikavo!
Da se pitam na sred grada lozio bih kazan,
Svako bi mi jeo, zna se, rucak jednoobrazan.
Praznikom bi instalir'o oko glave lovor
I narodu odrzao sledeci govor:
Beton nama treba,
Jer iz trave opasno nas ljuta zmija vreba!
Beton nama treba,
Jer iz trave nonsalantno ljuta zmija vreba!
I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu!
Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
Beton nama treba!
Da se pitam ja bih posjeko sve sume,
I za ukras postavio od traktora gume.
Kiselinom ja bih zemlju navodnjavo,
A decu bih svaki dan rentgenom slikavo!
Da se pitam na sred grada lozio bih kazan,
Svako bi mi jeo, zna se, rucak jednoobrazan.
Praznikom bi instalir'o oko glave lovor
I narodu odrzao sledeci govor:
Beton nama treba,
Jer iz trave opasno nas ljuta zmija vreba!
Beton nama treba,
Jer iz trave nonsalantno ljuta zmija vreba!