Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:jeli samo do mene ali citajuci ove postove, posebno zenske, pantole mi malo postaju tijesne i sramota me ustati da se sator ne primjeti.
karanana wrote:jeli samo do mene ali citajuci ove postove, posebno zenske, pantole mi malo postaju tijesne i sramota me ustati da se sator ne primjeti.
mmmmmmmmm
jel pomoglo
e jebem ga, sad moram i na hemijsko ciscenje tole nositi.
Uh wrote: Kakav si ti jebac jaro kad svrsavas na prici SLAB!
dobro istina je da ja svrsim poprilicno brzo ali da bih kompenziro zenskoj u krevetu ja je prvo zadovoljim jezikom, pa se onda ne zali na brzinu samog sexa.
Hamza_ jupi wrote:Ukratko :trenutno sam na poslu sjedim sa tri dame i načeli smo temu lizanje
lično ne praktikujem i dobio sam veliki minus.
Dajte neki komentar
ja volim lizanje...lizem dok mi se jezik ne osusi kao da sam u sahari proveo 7 dana bez kapi vode..
Salko jarane , da ti ne lizes na krivom mjestu ? mislim , kako ce ti se jezik osusiti ispod takvog izvora da ne kazem vodopada ......Salko Salko , da ti nije sa tehnikom nesto u redu ........
karanana wrote:Bio sam ukljucen u diskusiju ove teme na pocetku ali sam je prestao pratiti negdje oko 2-3 strane. A sad mi mrsko sve citati pa mozda je neko ovo vec i pitao, ali me interesuje zenska perspektiva na lizanje: jeli im ovo najbolji dio seksa, odnosno uvoda u sex? Jeli ova "usluga" puno na cijeni, recimo imate frajera koji lize i frajera koji ne lize, hoce li vam to biti u podsvijesti odnosno faktor kad odredjujete s kim cete furati?
ma ako hoce da mu pusim lizat ce i tekakao
I tebe svugdje ima. Jel to stamparska greska ili si mislila na cokoladu.
ma sve ti ja dragi stignem...naravno sam mislila na cokoladu