Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ismar2215
#92826 Re: Liverpool FC
Evo samo jedna situacija iz tekme s Newcastleom gdje ozbiljno krilo mora barem ošutati, a i dati go u 9 od 10 situacija. Koliko je samo upropastio ovakvih prilika.
- drug_profi
#92827 Re: Liverpool FC
Ja sam za to da on ide ako ima ponuda.
Lično mislim da njegov doprinos rezultatima nije toliki da se ne može izvući jednako korisna zamjena iz omladinaca.
A o situaciji u koju smo upali besmislenim trošenjem kao pijani bogataši pričao je i Karager.
Lanjski transfer window unazadio je liverpul bar za dvije godine. Umjesto da uspostavi dinastiju u Premieršipu, Liverpul će ponovo morati da napravi ekipu da valja.
Lično mislim da njegov doprinos rezultatima nije toliki da se ne može izvući jednako korisna zamjena iz omladinaca.
A o situaciji u koju smo upali besmislenim trošenjem kao pijani bogataši pričao je i Karager.
Lanjski transfer window unazadio je liverpul bar za dvije godine. Umjesto da uspostavi dinastiju u Premieršipu, Liverpul će ponovo morati da napravi ekipu da valja.
- ismar2215
#92828 Re: Liverpool FC
Ovo ljeto je Rogers kostao 140m eura, Anderson 135, Diomande 125, Tonali 110, Fernandes 100, Savinho 90, Gordon 80... Nase kupovine od proslog ljeta ne odskacu od ovog.drug_profi wrote: ↑25/08/2026 14:02 A o situaciji u koju smo upali besmislenim trošenjem kao pijani bogataši pričao je i Karager.
A kako se uspostavlja dinastija ako ne dovodjenjem najboljeg sto se nudi na trzistu? Lako je sad pametovati Carragheru godinu poslije, a proslo ljeto je Wirtza najavljivao kao novog De Bruynea, a sad kao nije dovoljno dobar. Jamie je, kao i vecina pundita, generali poslije bitke.
Pokupio si Wirtza kao jednog od najvecih potencijala i Isaka kao ponajboljeg spica lige. Na to si jos uzeo Ekitikea koji je od njih najvise i pokazao, i također je bio jedan od vecih potencijala. Uzeo si Kerkeza kao ponajboljeg beka lige i Frimponga jeftino za vise pozicija u rotaciji. U tom momentu imao si Salaha poslije vrhunske sezone, Dominika, Alexisa, Gravena koji su sezonu zavrsili perfektno, a o Virgilu i Konateu da ne pricam. Ko je mogao ocekivati onakav raspad prosle sezone? Apsolutno niko.
I jos bitnije, zasto otpisujemo ovu ekipu, najvise Isaka i Wirtza poslije jedne tekme i to nakon dolaska trenera sa potpuno novim pristupom fudbalu? Meni je sve ovo malo smijesno. Proklinjali smo Slota da je upropastio pojedince svojim nacinom u prosloj sezoni. Dodje novi trener sa potpuno novim pristupom i mi ocekujemo da ce ekipa odjednom izgledati kao prime Klopp Liverpool? Jos ni prelazni rok nismo zavrsili.
- Capajebo
#92829 Re: Liverpool FC
Barcola - Minteh/Rio - Munoz će ovoj ekipi dati ono što treba. Brzinu, igru 1 na 1, i ono najvažnije trčanje.
Kad se ovo sve sredi, ja se sekunde ne brinem za to.
Jedino da hoće nekog Camaru pokupiti pa da se i taj dio sredi kako treba.
Camara + recimo Kayode na desnom beku bi bilo da se bori za titulu normalno.
- no_sekirli
#92830 Re: Liverpool FC
Mislim da i Flo proklinje dan kad je dosao kod nas, a ne u Bayu.
- ismar2215
#92831 Re: Liverpool FC
Upravo ovo. Sa Barcolom i Mintehom, nama ostaje problematicna pozicija sestice i desnog beka (ako Bradley ne moze).Capajebo wrote: ↑25/08/2026 15:00 Barcola - Minteh/Rio - Munoz će ovoj ekipi dati ono što treba. Brzinu, igru 1 na 1, i ono najvažnije trčanje.
- drug_profi
#92832 Re: Liverpool FC
Nama ljudi ništa ni s čim ne funkcioniše....
- BHF_Manijak
#92833 Re: Liverpool FC
Bajcetic u Celtu...
Frajer zadnju utakmicu za Liverpool odigrao 2023. meni se cini.

Frajer zadnju utakmicu za Liverpool odigrao 2023. meni se cini.
- MMM1977
#92835 Re: Liverpool FC
Ja ne znam da postoji lošija transfer politika od Liverpulove
- AmiĐa_Idriz
#92836 Re: Liverpool FC
I taj Carragher jede govna. Neki dan se ulizuje u reportazi Iraolu u AXA-i, jos mu Andoni kaze nemoj nas odma pljuvati budi malo strpljiv, on sa kezom kaze da naravno.
- AmiĐa_Idriz
#92837 Re: Liverpool FC
Izvor 0 bodova ali eto nek se nadje.
- AmiĐa_Idriz
#92839 Re: Liverpool FC
Trcali ljeto citavo za Tchouamenijem, za Caiceda bili spremni srusiti sve rekorde, Zubimendija moljakali pola godine, Lavia isto tako…i sad odjednom mah nebitna pozicija. 
- AmiĐa_Idriz
#92840 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑25/08/2026 17:20 I taj Carragher jede govna. Neki dan se ulizuje u reportazi Iraolu u AXA-i, jos mu Andoni kaze nemoj nas odma pljuvati budi malo strpljiv, on sa kezom kaze da naravno.
-
sarayewo
#92842 Re: Liverpool FC
Evo sve covjek rekao, svi generali poslije bitke i majstori iz FMa, a svi smo se pisali u gace od srece kad je potisao Wirtz pa Isak, kontali prosetat cemo se ligom.ismar2215 wrote: ↑25/08/2026 14:55Ovo ljeto je Rogers kostao 140m eura, Anderson 135, Diomande 125, Tonali 110, Fernandes 100, Savinho 90, Gordon 80... Nase kupovine od proslog ljeta ne odskacu od ovog.drug_profi wrote: ↑25/08/2026 14:02 A o situaciji u koju smo upali besmislenim trošenjem kao pijani bogataši pričao je i Karager.
A kako se uspostavlja dinastija ako ne dovodjenjem najboljeg sto se nudi na trzistu? Lako je sad pametovati Carragheru godinu poslije, a proslo ljeto je Wirtza najavljivao kao novog De Bruynea, a sad kao nije dovoljno dobar. Jamie je, kao i vecina pundita, generali poslije bitke.
Pokupio si Wirtza kao jednog od najvecih potencijala i Isaka kao ponajboljeg spica lige. Na to si jos uzeo Ekitikea koji je od njih najvise i pokazao, i također je bio jedan od vecih potencijala. Uzeo si Kerkeza kao ponajboljeg beka lige i Frimponga jeftino za vise pozicija u rotaciji. U tom momentu imao si Salaha poslije vrhunske sezone, Dominika, Alexisa, Gravena koji su sezonu zavrsili perfektno, a o Virgilu i Konateu da ne pricam. Ko je mogao ocekivati onakav raspad prosle sezone? Apsolutno niko.
I jos bitnije, zasto otpisujemo ovu ekipu, najvise Isaka i Wirtza poslije jedne tekme i to nakon dolaska trenera sa potpuno novim pristupom fudbalu? Meni je sve ovo malo smijesno. Proklinjali smo Slota da je upropastio pojedince svojim nacinom u prosloj sezoni. Dodje novi trener sa potpuno novim pristupom i mi ocekujemo da ce ekipa odjednom izgledati kao prime Klopp Liverpool? Jos ni prelazni rok nismo zavrsili.
Nakon prve tekme, jebenog gostovanja pred ludom publikom gdje smo primili glupe golove ali dominirali vecinu tekme ispade propast.
Trebalo je Slotu haman godinu da unazadi ekipu, trebat ce i Iraoli bar pola da ih vrati na staru dinamiku, da nauce igrati njegov sistem itd. Disite malo ba.
- AmiĐa_Idriz
#92843 Re: Liverpool FC
Meni je Wirtz kritičan i dalje u nekim osnovama, ali i to naravno treba prepustiti Iraoli da proba ispraviti. Ima on i taj problem sa ovim pivotom iza sebe, svi hoće da budu neke desetke. Ne ide.
Što se Isaka tiče bzvz mi ga je kritikovati, kritiku će od mene dobiti kad krene zapucavati prilike na tribine ko Darwin. Ima puno većih problema trenutno od Isaka.
Što se Isaka tiče bzvz mi ga je kritikovati, kritiku će od mene dobiti kad krene zapucavati prilike na tribine ko Darwin. Ima puno većih problema trenutno od Isaka.
- King_Kenny
#92844 Re: Liverpool FC
Naredni sastanak između PSG i Liverpoola je ključan. Kao da Fahrudin Solak prati pregovore.
- AmiĐa_Idriz
#92845 Re: Liverpool FC
“Can be”
Hughesa je trebalo nabiti nogom isti dan kad je i Edwards otisao, on ga je i doveo a vec se tad znalo da je dogovorio sa Arapima sve.
- BHF_Manijak
#92846 Re: Liverpool FC
A doveo ga je jer su pajde, a ne jer je ovaj menadzerski mag! Jebem ih u usta izlizana obojicu!
Ali ja ne mogu da vjerujem kakva je ovo politika kluba dede mi. Znaci prvo izadjes u maju s pricom "plan je spreman, sad Hughes ide samo u realizaciju pregovora/transfera". OK, to je vjerovatno za Slota bilo, ali Iraola dolazi pocetkom juna, zar se nije revizija mogla napraviti odmah? Svjetsko prvenstvo, koje je satro bilo blokator, zavrsilo polovinom jula.
Od toga do danas, proslo jebenih mjesec i po dana i oni zadnjih 7 krecu u nekakve ponude, 16 ponuda salju za Minteha, dogovaraju Barcolu 2 mjeseca, lafo imaju spremnih 25 alternativa, svima se javljaju 5 do 12 i salju ponude...
Ne kontam kakva je ideja bila, da ce zadnjih 10 dana zavrsiti 3-4 igraca?
Svi pod milim Bogom dosad vecinu posla zavrsili, sad ganjaju krupnije stvari, samo ovi idioti cekaju li cekaju, a igraci odlaze li odlaze!
Ovo je u ozbiljnoj firmi za sjecu glava i otkaza instant, ali ove boli kurac na vrhu, oni imaju svoju racunicu kao i svih ranijih godina. Dok su brojke zelene, boli njih karina, ali nema vise Kloppa cudotvorca, tako da nece ni to ici po defaultu - s karina ekipom i baustelama, da se napravi kakav takav rezultat.
Sto se prelaznog roka tice od prosle godine, fula je, ali isto tako 99% nas bi ono isto napravilo i potpisalo, da se ne lazemo. Ja prvi. Jedan od najboljih lijevih bekova lige je doveden, jedan od najboljih desnih, dijamant i mega talenat u vidu Wirtza, jedan od najboljih napadaca lige itd.
Pricali smo o tome prosle godine. To sto to neko nije uspio uklopiti, sto se mozda nekom duboljom analizom neki igraci nisu trebali dovesti, tipa Wirtz, jer Liverpoolova igra se bazira na fizicki jakim i izdrzljim veznjacima, ali znamo da je pozadina tog transfera bila da se nadoknadi kreativnost Trenta, tako da opet ima smisla.
Opet kazem jede govna ko kog kritikuje prelazni rok, meni je vrh bilo sve to pratit, to sto se igraci nisu adekvatno uklopili, jebi ga, to je nemoguce za prognozirati. Ko bi mogao znati da ce se npr. vise uklopiti jedan Cherki od 30 mil u odnosu na Wirtza od 130. Ili Isak...
Ali ja ne mogu da vjerujem kakva je ovo politika kluba dede mi. Znaci prvo izadjes u maju s pricom "plan je spreman, sad Hughes ide samo u realizaciju pregovora/transfera". OK, to je vjerovatno za Slota bilo, ali Iraola dolazi pocetkom juna, zar se nije revizija mogla napraviti odmah? Svjetsko prvenstvo, koje je satro bilo blokator, zavrsilo polovinom jula.
Od toga do danas, proslo jebenih mjesec i po dana i oni zadnjih 7 krecu u nekakve ponude, 16 ponuda salju za Minteha, dogovaraju Barcolu 2 mjeseca, lafo imaju spremnih 25 alternativa, svima se javljaju 5 do 12 i salju ponude...
Ne kontam kakva je ideja bila, da ce zadnjih 10 dana zavrsiti 3-4 igraca?
Svi pod milim Bogom dosad vecinu posla zavrsili, sad ganjaju krupnije stvari, samo ovi idioti cekaju li cekaju, a igraci odlaze li odlaze!
Ovo je u ozbiljnoj firmi za sjecu glava i otkaza instant, ali ove boli kurac na vrhu, oni imaju svoju racunicu kao i svih ranijih godina. Dok su brojke zelene, boli njih karina, ali nema vise Kloppa cudotvorca, tako da nece ni to ici po defaultu - s karina ekipom i baustelama, da se napravi kakav takav rezultat.
Sto se prelaznog roka tice od prosle godine, fula je, ali isto tako 99% nas bi ono isto napravilo i potpisalo, da se ne lazemo. Ja prvi. Jedan od najboljih lijevih bekova lige je doveden, jedan od najboljih desnih, dijamant i mega talenat u vidu Wirtza, jedan od najboljih napadaca lige itd.
Pricali smo o tome prosle godine. To sto to neko nije uspio uklopiti, sto se mozda nekom duboljom analizom neki igraci nisu trebali dovesti, tipa Wirtz, jer Liverpoolova igra se bazira na fizicki jakim i izdrzljim veznjacima, ali znamo da je pozadina tog transfera bila da se nadoknadi kreativnost Trenta, tako da opet ima smisla.
Opet kazem jede govna ko kog kritikuje prelazni rok, meni je vrh bilo sve to pratit, to sto se igraci nisu adekvatno uklopili, jebi ga, to je nemoguce za prognozirati. Ko bi mogao znati da ce se npr. vise uklopiti jedan Cherki od 30 mil u odnosu na Wirtza od 130. Ili Isak...