Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DOBOJLIJA wrote:
Ovaj nam rezultat bas negodi care..
Kako si ti to konto.. De me obraduj
Pa sad će bit ovakav poredak:
1. Srbija 16 bodova
2. Španija 14 bodova
3. BiH 13 bodova
Ali mi sljedeću dobijamo 100%, San Marino nam dolazi u goste , znači imamo već 16 poena, a Srbi moraju u Litvaniju, a Španci i dalje nezgodnoj Belgiji...Ne bi valjalo da su Španci večeras dobili, previše bi se odlijepili od nas
Ma en nama nerjeseno najgore stoji.... Posto ako srbiju dobijemo imacemo isto poena a oni imaju bolji go razlike. Spanija dobija sve svoje tekme...
Nama bi najbolje bilo da SCG izgubi, tako da je sve u nasim rukama (za drugo mjesto)
Kako god okreneš, naš prolaz na svjetsko prventstvo će zavisit samo od nas. Nemoj se nadat da bi nam iko išta poklonio u Beogradu. A ja kažem da je nama bolje neriješeno radi sljedećih utakmica koje i Španija i Srbija imaju u gostima, utakmice koje su daleko teže od naše sa San Marinom koji je sigurna pobjeda. Tamo se njima može okliznut lako šale. A naša posljednja utakmica u Beogradu, dat sve od sebe, pa šta bude bude
AJ AJ AJ AJ ovo nam nikako negodi.
Sanse da dobijemo SCG u Beogradu su minimalne, a i ako ih dobijemo opet mota il spanija il srbija da izgubi på jedan bod u svojim drugim utakmnicama.