Litex-Zeljeznicar,sjecanja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ManiacSA

Post by ManiacSA »

from_dust wrote:Nisu znali da citaju znakove,valja doci do autobuske,stadiona il mostara.
Jel mislis da je lugavina iso dole??!!
Hem lose cita,hem ga baban nije pustio :D

Reci nam lugavina: "koja su tvoja sjecanja vezana za neodlazak u Mostar" :-D
Ma neka polako nek lugavina prvo malo na zapad na Kosevo, pa vremenom mozda na Grbavicu na derbi, al sam, pa eventualno za 5-6 godina na prvo gostovanje u Lukavicu do razgranicenja pa ce odatle navijati. A mozda naredne godine i ode na sam stadion u lukavicu. Nemoj mu stvarati previse opterecenja.
ManiacSA

Post by ManiacSA »

Krigla_Sa wrote: Sarajevo nije bilo na dnu niti ce tako da to sto govoris je samo neka tvoja tvrdnja za koju nemas dokaze niti ih mozes imati...
Kazes zeljo je najdrazi...
Evo i ja kazem SARAJEVO je najdraze pa sta sad...
Ako cemo se ovako prepucavati onda ok...
Sarajevo je najbolje,najljepsi fudbal igraju,najbolje igrace imaju,navijace,najbolji su nam dresovi i to svi znaju samo druga je stvar sto vi necete to da priznate...
ma sve naj naj... :)
Sad si samo ispao smijesan! Ne znam kakve dokaze hoces? Pitam te za Mostar sutis??? Pusti se dresova i igraca. Posto ne mogu da nadjem statisku gledanosti 2001/2002/2003, pusti cu to mada nema dvojbe uopste o tome al hajde. Al zato na kraju svake sezone navijaci naprave rezime navijcke sezone. Ocijenjuju sezonu domace navijacke skupine kao navijaci iz HR i Srbije koji prate domacu scenu. U prosijeku na prvom mjestu su Manijaci pa prate Ultrasi pa Skripari dobro kotiraju zbog toga sto ih je malo al ipak imaju solidna desavanja na tribini, pa Robijasi mahom zbog brojnosti a vas nigdje nema. I jel jos uvijek tvrdis da imate najbolje navijace, pa normalno da ces tvrditi, iako su ovo nedvojbeni dokazi koje mozes naci na svim mogucim navijackim i ostlim forumima. O tome se radi ne trebaju tebi dokazi ti ih ionako neces priznati to je tako. To je isto kao da mi neko trazi dokaze da se primaju pare za polaganje ispita itd. gotovo pa ne mozes dokazati al svako imalo objektivan i normalan zna da je tako.
Stvarno si smijesan hoce dokaze koliko je ljudi bilo na utakmicama 2001/2002/2003 da bi on mogao priznati da je bilo vise na Zeljinim nego na utakmicama Sarajeva, nidje veze MACO. Jel meni trebaju oficijelni podaci da bi priznao da je prosle Sezone Sarajevo imalo puno vecu posjetu od Zelje, pa normalno da ne trebaju jer meni nije problem priznati nesto opcepoznato i poraz, za razliku od vas koji trazite dokaz da je nebo plavo da bi priznali da je plavo.
lugavina

Post by lugavina »

ManiacSA wrote:
from_dust wrote:Nisu znali da citaju znakove,valja doci do autobuske,stadiona il mostara.
Jel mislis da je lugavina iso dole??!!
Hem lose cita,hem ga baban nije pustio :D

Reci nam lugavina: "koja su tvoja sjecanja vezana za neodlazak u Mostar" :-D
Ma neka polako nek lugavina prvo malo na zapad na Kosevo, pa vremenom mozda na Grbavicu na derbi, al sam, pa eventualno za 5-6 godina na prvo gostovanje u Lukavicu do razgranicenja pa ce odatle navijati. A mozda naredne godine i ode na sam stadion u lukavicu. Nemoj mu stvarati previse opterecenja.
Evo haveru nestigo da ti odgovorim ranije. Ima istine u ovom sto ti pises. Evo priznam da vec godiama nisam bio na Sugavici. Ima tu vise razloga, pocev od higijenskih, estetskih, moralnih itd. Zadnji put sam probao prije par godina. Krenuo ja da kupim kartu za derbi koji se igrao na Sugavici i naletim na Ciganku prosjakinju. Bude mi je nesto zao i dam njoj 10 maraka umjesto zelji. Sta mislis kome je novac bio potrebniji, prosjakinji ili zelji? Jesam li ispravno postupio?

Al da se vratimo topicu vezanim za tragedije iz zeljine prosloti. Mozda bi ovu temu trealo prosiriti. Sjecas li se Cuhaja?
pudlica

Post by pudlica »

maniacsa ako znas sta je sa hordama sada onda znas sto nas je pola bilo u mostaru,ja iskreno nisam isao mada sam trebao al zbog nekih nisam
ManiacSA

Post by ManiacSA »

lugavina wrote:Evo haveru nestigo da ti odgovorim ranije. Ima istine u ovom sto ti pises. Evo priznam da vec godiama nisam bio na Sugavici. Ima tu vise razloga, pocev od higijenskih, estetskih, moralnih itd. Zadnji put sam probao prije par godina. Krenuo ja da kupim kartu za derbi koji se igrao na Sugavici i naletim na Ciganku prosjakinju. Bude mi je nesto zao i dam njoj 10 maraka umjesto zelji. Sta mislis kome je novac bio potrebniji, prosjakinji ili zelji? Jesam li ispravno postupio?

Al da se vratimo topicu vezanim za tragedije iz zeljine prosloti. Mozda bi ovu temu trealo prosiriti. Sjecas li se Cuhaja?
Pogrijesio si potrebniji je novac Zelji od ciganke, al ne samo Zelji nego svim fudbalskim klubovima u BiH, to je realnost cige imaju vise para.
ManiacSA

Post by ManiacSA »

pudlica wrote:maniacsa ako znas sta je sa hordama sada onda znas sto nas je pola bilo u mostaru,ja iskreno nisam isao mada sam trebao al zbog nekih nisam
Znam sta se desava i podrzavam one sa zapada u potpunosti, al nekako bi vi trebali da se organizujete pa da idete na gostovanja bez obzira na ona govna 'glavna' sa sjevera.
Skoro

Post by Skoro »

lugavina wrote:
boki071 wrote:Ima nešto Željo, što nikad Sarajevo neće imati... pa evo i sad kad ste objektivno bolji, igrač kao Zec se odlučuje igrati za nas...

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
Zec bi u Sarajevu grijao klupu i to mu je jasno stavljeno do znanja dok u ce u manjem sarajevskom premijerligasu biti glavna zvijezda. To je jedini razlog sto je zavrsio na Grbavici.

Nego da se vratimo temi. Kakva su tvoja sjecanja i generalno emocije na utakmicu s Litexom?
I ne pita se samo zec vec i njegov menadzer. Talovi su to koje mnogi ne razumiju. Nego pogledaj svakog koji dodje kod nas i kod vas, sta poslije pricaju pa ce ti sve biti jasno. vas je cak i vas kapiten Buki popisao. igrao 15 godina za zelju, sve je dobio od zelje (cak i kamen u glavu :D), i sta bi?? Upravu si ima nesto kod vas
from_dust

Post by from_dust »

Skoro wrote:
lugavina wrote:
boki071 wrote:Ima nešto Željo, što nikad Sarajevo neće imati... pa evo i sad kad ste objektivno bolji, igrač kao Zec se odlučuje igrati za nas...

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
Zec bi u Sarajevu grijao klupu i to mu je jasno stavljeno do znanja dok u ce u manjem sarajevskom premijerligasu biti glavna zvijezda. To je jedini razlog sto je zavrsio na Grbavici.

Nego da se vratimo temi. Kakva su tvoja sjecanja i generalno emocije na utakmicu s Litexom?
I ne pita se samo zec vec i njegov menadzer. Talovi su to koje mnogi ne razumiju. Nego pogledaj svakog koji dodje kod nas i kod vas, sta poslije pricaju pa ce ti sve biti jasno. vas je cak i vas kapiten Buki popisao. igrao 15 godina za zelju, sve je dobio od zelje (cak i kamen u glavu :D), i sta bi?? Upravu si ima nesto kod vas
Da,da kao sto Skoro Alen,dijete,MOG GRADA,MOG KLUBA otisao u Rijeku,a vi SAMPINJONI :roll:
Vratio se Turkovic kad je dobio nogu iz Osijeka,Ihtijarevic prodana dusa,Pelak takodjer,Repuh pobjegao iz sampinjonske ekipe,Avid,Durex,Maksumic.Trivunovic.........ima ih jos :roll:
Alaim brani po politickoj osnovi,ganja mjesto u parlamentu..........naime izjasnio se kao "ostali",da bi se uvalio u opstinu Centar/Stari grad...........
Da se to vama ne desava,shvatio bih,ovako. Dobro si me napomenuo........

Taj tip kloceva navijaca mi nikada nece biti jasan........al takvi samo kevcu i to je sve sto su uradili...........i sto ce uraditi,KEVTATI,LAJATI
ManiacSA

Post by ManiacSA »

from_dust wrote:Da,da kao sto Skoro Alen,dijete,MOG GRADA,MOG KLUBA otisao u Rijeku,a vi SAMPINJONI :roll:
Vratio se Turkovic kad je dobio nogu iz Osijeka,Ihtijarevic prodana dusa,Pelak takodjer,Repuh pobjegao iz sampinjonske ekipe,Avid,Durex,Maksumic.Trivunovic.........ima ih jos :roll:
Alaim brani po politickoj osnovi,ganja mjesto u parlamentu..........naime izjasnio se kao "ostali",da bi se uvalio u opstinu Centar/Stari grad...........

Taj tip kloceva navijaca mi nikada nece biti jasan........al takvi samo kevcu i to je sve sto su uradili...........i sto ce uraditi,KEVTATI,LAJATI
Jarane ti ono za sta bi meni trebala stranica, odlicno srocis u par recenica. Odlicno si im odgovorio na njihove nebuloze.
Neki dan citam negdje na forumu sta ce Zec u Zelji da truhne, kad moze igrati u sampionskoj ekipi.
Sad kad je potpisao za Zelju ti isti valjaju suplju, pa normalno da je otisao u Zelju ima sigurno mjesto u prvom timu dok bi u Sarajevu grijo samo klupu :? :?
I takve nebuloze oni vrte non-stop bez prestanka.
BSn

Post by BSn »

Sto se ba zivcirate!
Pa vecina ovih trenutnih "pitara" do jucer nije o FCS znala nista vise nego da postoji!

O sastavu da ne pricamo.
U redu, vjerovatno su znali za Alaima, posto im se on smijesio sa plakata!

Medjutim, FCS osvoji titulu i oni se odmah "sjete" da je upravo to klub za kojeg oni "navijaju"!

Usput, nimalo im ne smeta sto za svoga zivota nisu otisli ni na 5 utakmica tog "njihovog" kluba, a da to nisu bili derby-i!

I vi se s njima raspravljajte!

Ma pustite ih ba.
Cim FCS ostane bez titule, ni oni vise nece biti navijaci toga kluba!
from_dust

Post by from_dust »

BSn wrote:Sto se ba zivcirate!
Pa vecina ovih trenutnih "pitara" do jucer nije o FCS znala nista vise nego da postoji!

O sastavu da ne pricamo.

Medjutim, FCS osvoji titulu i oni se odmah "sjete" da je upravo to klub za kojeg oni "navijaju"!

Usput, nimalo im ne smeta sto za svoga zivota nisu otisli ni na 5 utakmica tog "njihovog" kluba, a da to nisu bili derby-i!

Ma pustite ih ba.
Najljepsa stvar je da mene zabavljaju.Malo vjezbam na njima,samo sablonizirani su mi nekako
:roll:
pudlica

Post by pudlica »

BSn wrote:Sto se ba zivcirate!

O sastavu da ne pricamo.

Ma pustite ih ba.

sa ovim se slazem upotpunosti...onih 3000-5000 sto na kosevu bude na tekmama moze se nazvat navijacima(horde i pitari),a ovo sto dodje na derbi nidje veze to. znam da je nidje veze sa topicom al sam morao
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Tog dana sam se vratio sa mora.Na moru sam uzivao,koke,cuga,folovi :D Cekao sam prenos iz Bugarske,rekoh da vidim sta moze nas klub,moze li se revansirati.I eto,ukljucio se prenos,ali sa zakasnjenjem.Javlja kemal ahmetovic "na zalost,nemamo dobre vijesti,nas klub gubi 1-0".Haj rekoh,polako ima jos...Ali kad bugari pocese kantati mrezu zelje...Ma to mi je bio najljepsi dan u zivotu.Golovi padaju ko na traci.Moj kredit u mobitelu se trosi ko da je besplatan.Milion porukica ide mojim prijateljima strumfovima."Sta je misu?Dosta si ti mene zajebavo za besiktas.Sad je na mene red".Jedna je od desetina porukica poslanih strumfovima.Gledam nesto se kao bori Mulalic,al brate ne moze sam kad su se njegovi prijatelji igraci poceli ponasati kao balerine.Litex na celu sa jednim brazilcem melje zelju.
Sutradan sam izasao malo do grada,otisao u CENTRAL :D i zovem svoje prijatelje manijake na kaficu.Ali kao sto sam ocekivao svakom je bio ugasen mob."Birani pretplatnik je trenutno nedostupan.Molimo pokusajte kasnije".Tako je govorila automatska sekretarica.Kasnije su im se ukljucili telefoni.Ali kad god bi ja zvao te likove,odmah bi bio ukinut.HA HA HA,kako je lijepo bilo tada biti pitar...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Majstorinho wrote:Tog dana sam se vratio sa mora.Na moru sam uzivao,koke,cuga,folovi :D Cekao sam prenos iz Bugarske,rekoh da vidim sta moze nas klub,moze li se revansirati.I eto,ukljucio se prenos,ali sa zakasnjenjem.Javlja kemal ahmetovic "na zalost,nemamo dobre vijesti,nas klub gubi 1-0".Haj rekoh,polako ima jos...Ali kad bugari pocese kantati mrezu zelje...Ma to mi je bio najljepsi dan u zivotu.Golovi padaju ko na traci.Moj kredit u mobitelu se trosi ko da je besplatan.Milion porukica ide mojim prijateljima strumfovima."Sta je misu?Dosta si ti mene zajebavo za besiktas.Sad je na mene red".Jedna je od desetina porukica poslanih strumfovima.Gledam nesto se kao bori Mulalic,al brate ne moze sam kad su se njegovi prijatelji igraci poceli ponasati kao balerine.Litex na celu sa jednim brazilcem melje zelju.
Sutradan sam izasao malo do grada,otisao u CENTRAL :D i zovem svoje prijatelje manijake na kaficu.Ali kao sto sam ocekivao svakom je bio ugasen mob."Birani pretplatnik je trenutno nedostupan.Molimo pokusajte kasnije".Tako je govorila automatska sekretarica.Kasnije su im se ukljucili telefoni.Ali kad god bi ja zvao te likove,odmah bi bio ukinut.HA HA HA,kako je lijepo bilo tada biti pitar...
Jos izbaci lakat kroz prozor bibija da upotpunis sliku :D
Skoro

Post by Skoro »

from_dust wrote: Da,da kao sto Skoro Alen,dijete,MOG GRADA,MOG KLUBA otisao u Rijeku,a vi SAMPINJONI :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Strumfici, je li vam ovo najpametniji lik, najbolji poznavalac prilika u nasem fudbalu? Pa smjesni ste pravo. Jeste li ikada culi za rijec, imenicu, pojam
MENADZER??? :? :?
Treba li da vam ciko neke stvari pojasni, vidim patite se 8-)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

boki071 wrote:Pitari, imate li vode da se operete na opštisnkom stadionu?
Mislis na stadionu Asim Ferhatovic HASE? :D
Santos

Post by Santos »

Sjecate li se kako je nastalo FK Torpedo.Molim odgovore nesto mi istorija tj,povjest neidu od ruke.Najveci uspjeh BiH fudbala je plasman Zelje u polu finale kup uefa.Tada kolko znam nije bilo lige sampiona pa ispade da je tada Zeljo bio najmanje 4 klub u evropi.Zavidan uspjeh.
pudlica

Post by pudlica »

ako gledamo jugu onaj samo koliko imate titula iz juge??
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Bosanski_Amerikanac wrote:Oh izvinjavam se. Moderator zatvara teme o Zeljeznicaru koje imaju smisla a ostavlja ove debilske. Mislim da to daje odgovor na moje predhodno pitanje.

Moze te se lizati na forumu ali se zato ne mozete na tribini. :D

Grijesis.
Zestoko.
I zaboravljas da je vecina fudbalski raspolozenih moderatora plave boje.

Da, i mene jos uvijek boli ova utakmica sa Litexom, ali se sve da prezivjeti.
A ti bi mogao procitati http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html, pa bi vidio da je protivno pravilima otvarati milion tema istog naziva ili istog tipa...
Nek se ti slino koji si posto juce o tome pitas.

Imal ko ovdje da zalijepi bananu ovome balavcu?
E sad, i ovo ti je protivno pravilima (em vrijedjas em opet komentarises rad moderatora ccccc)...

Bla bla bla bla...
mrsko mi se vise ponavljati.
ManiacSA

Post by ManiacSA »

pudlica wrote:ako gledamo jugu onaj samo koliko imate titula iz juge??
1 a Sarajevo 2, vau koliko ste samo bolji to je sramotno za Zelju! Mislim imaju jednu vise, zasto uopste Zeljo smije da postoji pored tolikog giganta?
lugavina

Post by lugavina »

ManiacSA wrote:
pudlica wrote:ako gledamo jugu onaj samo koliko imate titula iz juge??
1 a Sarajevo 2, vau koliko ste samo bolji to je sramotno za Zelju! Mislim imaju jednu vise, zasto uopste Zeljo smije da postoji pored tolikog giganta?
Vratimo se topicu. Samo sjecanja na Litex.

Hajde ManiacSA na tebe je red ali nemoj da bude suhoparno ko prosli put. Ne stidi se svojih emocija podjeli ih s nama pa ce ti biti lakse.
xon_sa

Post by xon_sa »

Mi makar ne nosimo zastave Litexa na svaku utakmicu, kao vi Besiktasa...
from_dust

Post by from_dust »

Majstorinho wrote:
xon_sa wrote:Mi makar ne nosimo zastave Litexa na svaku utakmicu, kao vi Besiktasa...
Nestalo vazelina?
Nevjerovatno je da se oni i dalje bave nama.
Eto vam brate kvalifikacije za LŠ.
Eto vam brate pojacanja Mešić,Raščić,Maksimović.
Eto vam brate svađa u klubu........ko prati,zna ko se svađa i proziva ...
Eto vam brate pitanje stadiona.
Eto vam brate pitanje nastanka.
Eto vam brate pitanje VAZDA REŽIMSKOG kluba.
Eto vam Ćele i Ćela.
Eto vam idola Delija.

Jel to nemate pametnijeg posla,nego da se bavite Željom,niđe veze,reko bi naš narod.
Što spamate gluposti,nakon vijeka ste šamioni,čestitam,ZASLUŽENO i POŠTENO.
Ali je činjenica da ste mlađi,NEUSPJEŠNIJI,klub sa manje tradicije,BEZ STADIONA bla,bla..nabrojao sam masu toga.

Oki,smeta vam Željo,ali je zaista nonsens da više postova o Želji imaju pitari,nego o dragom im klubu Sarajevo.Umjesto da se bave spomenutim problemima,ako ih takvim smatraju.
Masa teza i postova koje ste napisali su NEBULOZNE(čast izuzetcima : ZAVATONIJU,DobroJutroKolumbo,možda je još neko napisao kakav pametan post, s njima bi se dalo raspravljati).
Šta ja imam nekome dokazivati,ili on meni.
Činjenice su tu,ako ćeš da govoriš da je BIJELO CRNO ILI DA JE CRNO BIJELO.
Pričaj negdje drugdje,mene lično ne zanima.
Eno aspiracija o ligi šampiona,pa lupetati šta želiš.
Možda nađes blećka koji ti povjeruje.Ja imam pametnijrg posla od odgovaranja na debilske tvrdnje tipa: nas nije osnovala UDBA,nismo režimski klub,Sarajevo je USPJEŠNIJE,kakva su tvoja sjećanja na Litex,jeste li FK ili NK i ostale MORONLUKE.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Da li postoji mogucnost da vi najvatreniji na ovom podforumu nadjete ovog vikenda negdje na livadi, pobjiete medjusobno i prestanete se klati online konacno?

:-D
Joško

Post by Joško »

Image
Post Reply