LINDEX u Sarajevu
Moderator: anex
-
stern 2010
#27 Re: LINDEX u Sarajevu
Lindex je super,garderoba im je jako kvalitetna,posebno djecija,a cijene su ok :
- nidokralj
#28 Re: LINDEX u Sarajevu
evo sad sam bio na otvaranju.lom je bio.nisi mogo dahnut.radnja je stvarno ekstra uradjena,bas ko u evropi
- ciacco
#29 Re: LINDEX u Sarajevu
Kak'e su cijene? Nemojte sada OK... Navedite par primjera 
- Cholina_Lokica
#30 Re: LINDEX u Sarajevu
hoce li sad svi navaliti, pa hodati k'o uniformisani 
- alica.k
#31 Re: LINDEX u Sarajevu
cijene su so-so, neke stvari su jeftine a neke skupe, sve zavisi.
skuplje su ove moderne a jeftinije one basic stvari.
odjeca za djecu je ok.
skuplje su ove moderne a jeftinije one basic stvari.
odjeca za djecu je ok.
- Irm@
#32 Re: LINDEX u Sarajevu
ima jaknica simpaticnih
navodno su dobili nagradu u Evropi za najbolje uređenu prodavnicu..e ako je ovakva kao kod nas onda
sve je nabacano previshe odjece na jako malom i skucenom prostoru...
a inace ima finih stvari
navodno su dobili nagradu u Evropi za najbolje uređenu prodavnicu..e ako je ovakva kao kod nas onda
a inace ima finih stvari
-
bambi:)
#33 Re: LINDEX u Sarajevu
Ja nisam nešto oduševljena mada stalno čujem od ljudi kako je super i jeftino međutim meni je odnos ponuda-cijena totalno nerealan ,sreća pa nisam imala puno vremena da isprobavam pa nisam ništa kupila
, a juče me put navede u jedan drugi TC u Lukavici tamo nisam baš čest gost pa se iznenadih koliko je pristupačnije a što se tiče ponude NY bome ne zaostaje majičice po 20-ak km u odnosu na lindex gdje su slične po izgledu a iste po sastavu oko 50 km ,pri tom mislim na ove majice malo duže uske sa onim fazonima tipa nitne na ovratniku itd...... Eto ne zalijećite se .........
-
Gospoda Ministarka
#34 Re: LINDEX u Sarajevu
Vec sam rekla na prethodnoj temi ali evo..
tolika se frka digla kao da se otvara H&M ili C&A a ono neki mali butik sa prosjecnom robom nadprosjecnih cijena...
Nesumnjam da je trazena roba u Svedskoj ili Danskoj... tamo gdje je satnica kao nasa dnevnica.
Helemnejse, sad da cu kupovati... mozda ako bude kakvih vanserijskih snizenja ....
tolika se frka digla kao da se otvara H&M ili C&A a ono neki mali butik sa prosjecnom robom nadprosjecnih cijena...
Nesumnjam da je trazena roba u Svedskoj ili Danskoj... tamo gdje je satnica kao nasa dnevnica.
Helemnejse, sad da cu kupovati... mozda ako bude kakvih vanserijskih snizenja ....
- alica.k
#35 Re: LINDEX u Sarajevu
ja sve sto sam kupila u ny izdrzalo je dva pranja (a perem haman sve svoje na ruke)...bambi:) wrote:Ja nisam nešto oduševljena mada stalno čujem od ljudi kako je super i jeftino međutim meni je odnos ponuda-cijena totalno nerealan ,sreća pa nisam imala puno vremena da isprobavam pa nisam ništa kupila, a juče me put navede u jedan drugi TC u Lukavici tamo nisam baš čest gost pa se iznenadih koliko je pristupačnije a što se tiče ponude NY bome ne zaostaje majičice po 20-ak km u odnosu na lindex gdje su slične po izgledu a iste po sastavu oko 50 km ,pri tom mislim na ove majice malo duže uske sa onim fazonima tipa nitne na ovratniku itd...... Eto ne zalijećite se .........
-
bambi:)
#36 Re: LINDEX u Sarajevu
E uništi mi osjećaj zadovoljstva
Hmmmm....ne znam nisam nikada do sad kupovala u NY prosto što mi nikako nije na ruku pa mi bilo mrsko otići, no međutim kako je došla ova recesija
obraćam pažnju na ono što mi prije nije ni na pamet padalo ako stvar zadovolji nekakve estetske kriterije,znači kao što rekoh što se tiče sastava pamuk,viskoza,elastin potpuno isti kao i krojevi a cijene drastično različite, e sad ako nekome to nije bitno poštujem..........
I da se razumijemo uopšte ne zastupam neki tamo NY nego je to prosto nekakvo poređenje što jednostavno rečeno znači da za svoje pare koje mi nisu pale s neba kupujem tamo gdje su cijene realne
Znači ne pričamo ovdje o vrhunskim markama i stvarima tzv.peri deri nego o nekakvoj srednjoj kategoriji koja je u Lindexu precijenjena definitivno.
I da se razumijemo uopšte ne zastupam neki tamo NY nego je to prosto nekakvo poređenje što jednostavno rečeno znači da za svoje pare koje mi nisu pale s neba kupujem tamo gdje su cijene realne
Znači ne pričamo ovdje o vrhunskim markama i stvarima tzv.peri deri nego o nekakvoj srednjoj kategoriji koja je u Lindexu precijenjena definitivno.
- alica.k
#37 Re: LINDEX u Sarajevu
pa kako ti se isplati kupiti nesto sto ce ti nakon dva pranja moci u smece? u recesiji pogotovo?
-
samo gost
#38 Re: LINDEX u Sarajevu
Ono što sam vidjela u Lindexu su, bar za moj ukus, u najvećoj mjeri precijenjene krpe. Pamučna tunikica (piše organski pamuk), ništa posebno, tanka kao flis papir preko 60 KM. Poređenja radi, prije dvadesetak dana u Budimpešti u C&A kupila sam muške ljetne košulje od organskog pamuka i plaćala ih na sniženju po 12 Eura.
Što se NY tiče, tamo kupujem za kćer tinejdžerku i jako sam zadovoljna - još nikad što sam joj tamo kupila nije trajalo dva pranja, naprotiv.
Edit: a ništa na perem ručno.
Što se NY tiče, tamo kupujem za kćer tinejdžerku i jako sam zadovoljna - još nikad što sam joj tamo kupila nije trajalo dva pranja, naprotiv.
Edit: a ništa na perem ručno.
Last edited by samo gost on 13/05/2010 15:39, edited 1 time in total.
- atom62
#39 Re: LINDEX u Sarajevu
bravo, smece koje se producira u kini i bangladesu, kao uglavnom sva ostala tekstilna roba ostalih marki. zena mi kupila neku haljinu - odron. samo ne smijem da kazem!samo gost wrote:Ono što sam vidjela u Lindexu su, bar za moj ukus, u najvećoj mjeri precijenjene krpe. Pamučna tunikica (piše organski pamuk), ništa posebno, tanka kao flis papir preko 60 KM. Poređenja radi, prije dvadesetak dana u Budimpešti u C&A kupila sam muške ljetne košulje od organskog pamuka i plaćala ih na sniženju po 12 Eura.
umjesto lindex treba stajati smrdex! mozda je to tacnije!
- beautyfool
#40 Re: LINDEX u Sarajevu
A sta se to ne proizvodi u Kini ? I najpoznatije i najvece firme proizvode u Kini, eh sad sve zavisi od standarda firme, i koiko im je bitan kvalitet jer u Kini mogu dobiti sve sto zele od najgoreg kvaliteta do najboljeg.atom62 wrote:bravo, smece koje se producira u kini i bangladesu, kao uglavnom sva ostala tekstilna roba ostalih marki. zena mi kupila neku haljinu - odron. samo ne smijem da kazem!samo gost wrote:Ono što sam vidjela u Lindexu su, bar za moj ukus, u najvećoj mjeri precijenjene krpe. Pamučna tunikica (piše organski pamuk), ništa posebno, tanka kao flis papir preko 60 KM. Poređenja radi, prije dvadesetak dana u Budimpešti u C&A kupila sam muške ljetne košulje od organskog pamuka i plaćala ih na sniženju po 12 Eura.
Što se NY tiče, tamo kupujem za kćer tinejdžerku i jako sam zadovoljna - još nikad što sam joj tamo kupila nije trajalo dva pranja, naprotiv.jedino je kesa bila ok!
umjesto lindex treba stajati smrdex! mozda je to tacnije!
-
No_oNe__
#41 Re: LINDEX u Sarajevu
Lindex ima snizenja do 70% a bogme bude i pola od pola cijene ... mislim da u Sa namjeravaju pratiti taj trend ... tako da uskoro ocekujte snizenja ... 
-
crvenkapica86
#42 Re: LINDEX u Sarajevu
Bila sam u lindex-u i mogu vam reci nista posebno,kupila sam neke helanke koje izgledaju kao farmerice 39 KM, nisu lose za ljeta,mogu se super kombinovati i pravo su udobne(elastin),kontala sam i svijetle uzeti u skorije vrijme.Sto se tice majica meni su bezveze,sve je presiroko kao da sam na trudnickom odjeljenju(mozda i jesam bila,al' nisam skontala
).Mislim da im ves nije los,al nisam nista kupila samo sa pipala...eto to bi bilo to:)Aha cijene i nisu tako niske s obzirom na srednji kavalitet.Cekam snizenje da vidim kako ce se pokazati.Eto ako ko ugleda snizenje nek javi:)