Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
headbanger wrote:et vidis kako smo mi muskarci jedostavni u dva posta se zdogovorismo
dok vi zene morate biti natakarene, kako rece malena prije, da bi bile normalne
svasta
u homoseksualnosti je spas...
Živio sex.
pa da meni je bas fetish lezbejke
ono to mi je san
ja i dvije homosexualke
Henry Chinaski wrote:Ko zna, zna. Ko ne zna, ne nauči ga sto tema na forumu. Ja, recimo, znam da ne postoje dvije iste žene. To mi je do sad bilo dovoljno za uspjeh.
Kompleksne analize jednostavnih problema nisu baš davale dobre rezultate.
Sada za 8. Mart kupio cvjece dvema curama na poslu. Naravno prvo sam morao da im objasnim da je 8. Mart, pa izvadile iPhone, pa malo na Wikipediu da procitaju o tom danu, helenejse one bile presretne zbog cvjeca. Takodjer sam im kupio po cokoladicu. Jedna udata i njen muz bio presretan sa ljiljanima jer mu je to omiljeno cvjece. Ova druga te veceri izgalamila se na svog momka sto on tako njoj ne kupi cvjece, pa je jadnik morao izvesti na veceru sljedecg dana.
Jack Be Nimble wrote:Sada za 8. Mart kupio cvjece dvema curama na poslu. Naravno prvo sam morao da im objasnim da je 8. Mart, pa izvadile iPhone, pa malo na Wikipediu da procitaju o tom danu, helenejse one bile presretne zbog cvjeca. Takodjer sam im kupio po cokoladicu. Jedna udata i njen muz bio presretan sa ljiljanima jer mu je to omiljeno cvjece. Ova druga te veceri izgalamila se na svog momka sto on tako njoj ne kupi cvjece, pa je jadnik morao izvesti na veceru sljedecg dana.
Jack Be Nimble wrote:Sada za 8. Mart kupio cvjece dvema curama na poslu. Naravno prvo sam morao da im objasnim da je 8. Mart, pa izvadile iPhone, pa malo na Wikipediu da procitaju o tom danu, helenejse one bile presretne zbog cvjeca. Takodjer sam im kupio po cokoladicu. Jedna udata i njen muz bio presretan sa ljiljanima jer mu je to omiljeno cvjece. Ova druga te veceri izgalamila se na svog momka sto on tako njoj ne kupi cvjece, pa je jadnik morao izvesti na veceru sljedecg dana.
Lijep dan....s obzirom da trolejbusi nisu radili, mi pješke krenuli svako iz svog pravca..i našli se na pola puta...onda smo potrčali jedno drugom u zagrljaj...
Sjedosmo u onu neku kafanu u Hrasnom...bezbeli, mi u svom svijetu, poljupci i ljubav...
Međutim, tek kad smo pošli, primjetim da piše na NO KISS u kafani...a mi već svoje obavili
Dopratio me do tramvaja, a on se pješke vratio kući...
azurna_obala wrote:Lijep dan....s obzirom da trolejbusi nisu radili, mi pješke krenuli svako iz svog pravca..i našli se na pola puta...onda smo potrčali jedno drugom u zagrljaj...
Sjedosmo u onu neku kafanu u Hrasnom...bezbeli, mi u svom svijetu, poljupci i ljubav...
Međutim, tek kad smo pošli, primjetim da piše na NO KISS u kafani...a mi već svoje obavili
Nikad nisam vidjela da pise "no kiss" u kafanama/kaficima ???
azurna_obala wrote:Lijep dan....s obzirom da trolejbusi nisu radili, mi pješke krenuli svako iz svog pravca..i našli se na pola puta...onda smo potrčali jedno drugom u zagrljaj...
Nikad nisam vidjela da pise "no kiss" u kafanama/kaficima ???
Kazna...pojma nemam da te zamole da izađeš iz kafane..ili da te konobar opomene (mi se već dešavalo)
Joj grozan osjećaj..kad ti kažu, nemojte ovo ono, kome li je više neprijatnije, konobarima ili nama koji to činimo..sramota pravo