Ne znam šta si ti pratio, ali Švabe nisu prošle!cyprus wrote:Anorthosis zadnji u grupi![]()
![]()
![]()
Nije nikako fer, nek su one hinjave švabe i žabari prošli![]()
Liga prvaka-Grupe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#176 Re: Liga prvaka-Grupe
- KPNCTNJAH
#177 Re: Liga prvaka-Grupe
Prosli su u Kup Uefa, mozda na to misli ... a Inter iako mi je najdrazi strani klub opet useru i sad imaju puno tezi zadatak jer mogu dobiti bilo koju ekipu koja je na prvom mjestu u nekoj od grupa ... ja se nadam da ce dobiti Romu za protivnika ili ponovo onaj nafakaski LiverpoolBetter Man wrote:Ne znam šta si ti pratio, ali Švabe nisu prošle!cyprus wrote:Anorthosis zadnji u grupi![]()
![]()
![]()
- abondanzieri
#178 Re: Liga prvaka-Grupe
Ne moze se nikako desiti da im zapadne Roma zato sto se u osmini finala ne mogu sastati ekipe iz iste zemljeKPNCTNJAH wrote: Prosli su u Kup Uefa, mozda na to misli ... a Inter iako mi je najdrazi strani klub opet useru i sad imaju puno tezi zadatak jer mogu dobiti bilo koju ekipu koja je na prvom mjestu u nekoj od grupa ... ja se nadam da ce dobiti Romu za protivnika ili ponovo onaj nafakaski Liverpool
- KPNCTNJAH
#179 Re: Liga prvaka-Grupe
nije bitno onda moze Liverpoolabondanzieri wrote:Ne moze se nikako desiti da im zapadne Roma zato sto se u osmini finala ne mogu sastati ekipe iz iste zemljeKPNCTNJAH wrote: Prosli su u Kup Uefa, mozda na to misli ... a Inter iako mi je najdrazi strani klub opet useru i sad imaju puno tezi zadatak jer mogu dobiti bilo koju ekipu koja je na prvom mjestu u nekoj od grupa ... ja se nadam da ce dobiti Romu za protivnika ili ponovo onaj nafakaski Liverpool
- belafonte
#180 Re: Liga prvaka-Grupe
Ne mogu dobiti Romu u 1/8 finala, zato sto su klubovi iz iste zemlje, tako je pravilo, tek u 1/4 finala mogu se sastati klubovi iz iste zemlje, isto Chelsea ne moze dobiti ManU, Arsenal ili Liverpool.KPNCTNJAH wrote:Prosli su u Kup Uefa, mozda na to misli ... a Inter iako mi je najdrazi strani klub opet useru i sad imaju puno tezi zadatak jer mogu dobiti bilo koju ekipu koja je na prvom mjestu u nekoj od grupa ... ja se nadam da ce dobiti Romu za protivnika ili ponovo onaj nafakaski LiverpoolBetter Man wrote:Ne znam šta si ti pratio, ali Švabe nisu prošle!cyprus wrote:Anorthosis zadnji u grupi![]()
![]()
![]()
Inter dobija ManU, a Chelsea Barcu, tako im treba kad se zajebaju
Interovi moguci protivnici Barca, Liverpool i najvjerovatnije Manu, Arsenal i Lion - vise sanse da vidi 1/4 finala bi im'o na ruskom ruletu.
Mada bi iskreno volio da Murinjo dobije Rafu, da mu guzove shugave omlati, ostao je duzan i njemu i Interu, Murinjo kraalj, jedini trener koji kaze ono sto misli.
Jedino Zlatan zna igrati
Trener Intera, Jose Mourinho, bio je bijesan nakon poraza i loše igre njegovih igrača u zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka protiv Werdera. Inter je tu utakmi cu izgubio 2:1, a Mourinho je rekao da su njegovi igrači igrali kao neki trećeligaš.
"Ovako Inter ne smije igrati. Ovo je ipak Liga prvaka, a ne neki pripremni turnir. Moji igrači su se ponašali nonšalantno i ima onih koji uopšte ne zaslužuju dres Intera. Ovakva igra je sramotna", kazao je Mourinho.
Ipak, portugalski stručnjak, izdvaja samo jednog igrača.
"Ovdje jedino Zlatan Ibrahimović zna igrati. Svi ostali su ispod nule odigrali. Sa ovakvom igrom u narednom krugu zaslužujemo najtežeg protivnika", ogorčen je Mourinho.
- Van Halen
#181 Re: Liga prvaka-Grupe
Izvlačenje je u petak, nadam se da će Roma izvući Sporting ili neku drugu slabiju ekipu i proći dalje. FORZA ROMA!
- belafonte
#182 Re: Liga prvaka-Grupe
Sljedeci petak...Van Halen wrote:Izvlačenje je u petak, nadam se da će Roma izvući Sporting ili neku drugu slabiju ekipu i proći dalje. FORZA ROMA!
- x generation
#183 Re: Liga prvaka-Grupe
kypriako sto se sekiras,veliki bodovi za cy klubove,ovo je ipak veliki uspijeh za Anorthosiscyprus wrote:Anorthosis zadnji u grupi![]()
![]()
![]()
Ali PAO prvi u grupi aj kent beliv it
- JThomas
#184 Re: Liga prvaka-Grupe
hajd pred početak takmičenja i nekako, ali poslije prve dvije tekme... 
- cyprus
#185 Re: Liga prvaka-Grupe
Haj onda naprijed Chelsea i PAO. Ostali što se mene tiče mogu svi kolektivno noge polomitx generation wrote:kypriako sto se sekiras,veliki bodovi za cy klubove,ovo je ipak veliki uspijeh za Anorthosiscyprus wrote:Anorthosis zadnji u grupi![]()
![]()
![]()
Ali PAO prvi u grupi aj kent beliv it,da mi je netko rekao ovo pred pocetak takmicenja ne bih vjerovao
- bato99
#186 Re: Liga prvaka-Grupe
Real M-Zenit 1 2,05
Juventus-BATE Borisov 1 1,35
Dynamo K-Fenerbahce 1 1,95
FC Porto-Arsenal 1X 1,30
Lyon-Bayern 1X 1,33
Steaua-Fiorentina X2 1,31
Celtic-Villarreal 1X 1,30
Man Utd-Aalborg 1 1,25
Juventus-BATE Borisov 1 1,35
Dynamo K-Fenerbahce 1 1,95
FC Porto-Arsenal 1X 1,30
Lyon-Bayern 1X 1,33
Steaua-Fiorentina X2 1,31
Celtic-Villarreal 1X 1,30
Man Utd-Aalborg 1 1,25
- -danTe-
#187 Re: Liga prvaka-Grupe
Bayern uber alles!!! 
- Meho Kodro
#188 Re: Liga prvaka-Grupe
Steta za Anorthosis, bili su jako blizu
-
The__Doctor
#189 Re: Liga prvaka-Grupe
Chelsea FC (ENG) v Juventus (ITA)
Villarreal CF (ESP) v Panathinaikos FC (GRE)
Sporting Clube de Portugal (POR) v FC Bayern München (GER)
Club Atlético de Madrid (ESP) v FC Porto (POR)
Olympique Lyonnais (FRA) v FC Barcelona (ESP)
Real Madrid CF (ESP) v Liverpool FC (ENG)
Arsenal FC (ENG) v AS Roma (ITA)
FC Internazionale Milano (ITA) v Manchester United FC (ENG)
italijansko engleski dueli Inter-Man utd, Arsenal-Roma i Cheski-Juve takodjer sudar Liverpoola i Reala ce biti zanimljiv ostali spanski klubovi veoma dobro prosli vjerovatno ce imati najvise predstavnika u 1/4 finalu...
Villarreal CF (ESP) v Panathinaikos FC (GRE)
Sporting Clube de Portugal (POR) v FC Bayern München (GER)
Club Atlético de Madrid (ESP) v FC Porto (POR)
Olympique Lyonnais (FRA) v FC Barcelona (ESP)
Real Madrid CF (ESP) v Liverpool FC (ENG)
Arsenal FC (ENG) v AS Roma (ITA)
FC Internazionale Milano (ITA) v Manchester United FC (ENG)
italijansko engleski dueli Inter-Man utd, Arsenal-Roma i Cheski-Juve takodjer sudar Liverpoola i Reala ce biti zanimljiv ostali spanski klubovi veoma dobro prosli vjerovatno ce imati najvise predstavnika u 1/4 finalu...
- KPNCTNJAH
#190 Re: Liga prvaka-Grupe
Prizeljkivao sam ponovo duel INTER-liverpool i malo je falilo da opet bude tako, ali eto na kraju ce ih Real morati mlatnuti ... bice jako tesko, ali vjerujem da Inter u ovom slucaju moze iznenaditi jer ipak je Man.Utd favorit ...
-
papacja
#191 Re: Liga prvaka-Grupe
Čisto sumnjam da će ih Real mlatnuti.KPNCTNJAH wrote:Prizeljkivao sam ponovo duel INTER-liverpool i malo je falilo da opet bude tako, ali eto na kraju ce ih Real morati mlatnuti ... bice jako tesko, ali vjerujem da Inter u ovom slucaju moze iznenaditi jer ipak je Man.Utd favorit ...
- Van Halen
#192 Re: Liga prvaka-Grupe
Nije loše, može Roma proći Arsenala.
- bato99
- odvijac
#194 Re: Liga prvaka-Grupe
ima juventus da pokaze svu svoju velicinu i ono sto krasi velike klubove,izbacuje chelsea 
- -danTe-
#195 Re: Liga prvaka-Grupe
vazno je samo da bayern ide lako dalje...najbolje su prosli...
Bayern uber alles!
Bayern uber alles!
-
drama
#196 Re: Liga prvaka-Grupe
odvijac wrote:ima juventus da pokaze svu svoju velicinu i ono sto krasi velike klubove,izbacuje chelsea
-
shadow
#198 Re: Liga prvaka-Grupe
Arsenal nije mogao dobiti lakseg protivnika, sve ce biti rjeseno vec u prvoj tekmi. Zabari dovidjento

- scheph
#199 Re: Liga prvaka-Grupe
Sa ovakvom trenutnom formom nebiste mogli pobijediti ni Kecskemeti TE.shadow wrote:Arsenal nije mogao dobiti lakseg protivnika, sve ce biti rjeseno vec u prvoj tekmi. Zabari dovidjento![]()
-
shadow
#200 Re: Liga prvaka-Grupe
Koji mi? Ja navijam za Sarajevoscheph wrote:Sa ovakvom trenutnom formom nebiste mogli pobijediti ni Kecskemeti TE.shadow wrote:Arsenal nije mogao dobiti lakseg protivnika, sve ce biti rjeseno vec u prvoj tekmi. Zabari dovidjento![]()
Eh jadna ta tvoja Roma kad svoj optimizam temeljis na losoj Arsenalovoj formi. Ma kako losi bili ne mogu od Rome ispasti, vjeruj mi. Kao sto rekoh, prva tekma 3 razlike i adio