LGBT parada
- insomnia78
#2526 Re: LGBT parada
Glupost. Nikakva razlika osim sto je jedna napucanija
- sadie_forever
#2527 Re: LGBT parada
pa to je poenta,prva se ne vidi u tome,ima zapustene obrve i to joj je ok,druga osjeca potrebu da se dotjeruje i ima nesto feminizirano u sebi,prva je muskarac u dusi,druga nijeinsomnia78 wrote:Glupost. Nikakva razlika osim sto je jedna napucanija
i prva bi bila ista da se dotjeruje
- insomnia78
#2529 Re: LGBT parada
Pa imas i dotjeranih kao i zapustenih muskaraca. Onda je tu i pitanje novca...bla, blasadie_forever wrote:pa to je poenta,prva se ne vidi u tome,ima zapustene obrve i to joj je ok,druga osjeca potrebu da se dotjeruje i ima nesto feminizirano u sebi,prva je muskarac u dusi,druga nijeinsomnia78 wrote:Glupost. Nikakva razlika osim sto je jedna napucanija
i prva bi bila ista da se dotjeruje
- sadie_forever
#2530 Re: LGBT parada
Nije novac vec drzanje,imas andro djevojke koje nisu femme a nisu ni muskarcine u dusi 
evo ovo su 2 lezbe iz Holywooda,u vezi su,i ako imaju duge kose meni ne izgledaju toliko feminizirano,vise su andro:

evo ovo su 2 lezbe iz Holywooda,u vezi su,i ako imaju duge kose meni ne izgledaju toliko feminizirano,vise su andro:

- sadie_forever
#2531 Re: LGBT parada
po ovom vidis da je u pitanju poremecaj neki,jer da je to normalno lezbejke bi voljele biti zenstvene i bile bi zaljubljene u najzenstvenije stvari,,a ne nesto izmedjuespn wrote:Bože sačuvaj.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2532 Re: LGBT parada
To je valjda jedini lik kojeg su pederom zvali i uvredljivo i od miljadembele wrote:Eto šta se dešava kada se upotrebljavaju ovi termini homo, bi, hetero...treba koristiti stari naziv-peder. Šta sutra kad na tribinama počnu skandirati:" Ćiro, homoseksualac" a mi svi naučili na "Ćiro, pederu".
-
Hakiz
#2533 Re: LGBT parada
Čini mi se da te volim.sadie_forever wrote:sta je smijesno? i da dodam oduvijek sam mislila da smo mi zene puno privlacniji spol te nije cudo sto medju nama ima toliko puno bisexualki,cak i nije odbojno to ,dok dva muskarca meni jestekakavdanakneiskustvu wrote:Sara03 wrote:Gledaj Sadete što barata queer terminologijom.
-
Hakiz
#2534 Re: LGBT parada
plain vanilla wrote:To je valjda jedini lik kojeg su pederom zvali i uvredljivo i od miljadembele wrote:Eto šta se dešava kada se upotrebljavaju ovi termini homo, bi, hetero...treba koristiti stari naziv-peder. Šta sutra kad na tribinama počnu skandirati:" Ćiro, homoseksualac" a mi svi naučili na "Ćiro, pederu".
-
kakavdanakneiskustvu
#2535 Re: LGBT parada
sadie_forever wrote:sta je smijesno? i da dodam oduvijek sam mislila da smo mi zene puno privlacniji spol te nije cudo sto medju nama ima toliko puno bisexualki,cak i nije odbojno to ,dok dva muskarca meni jestekakavdanakneiskustvu wrote:Sara03 wrote:Gledaj Sadete što barata queer terminologijom.
to ti tako misliš i to je ok,a neki drugi drukcije misle,i to je takodje ok
- insomnia78
#2536 Re: LGBT parada
Beograd je spreman za paradu

-
John Cleese
#2537 Re: LGBT parada
Juce huligan, neonacista i sta sve ne, a danas...
...dosla tobe
...dosla tobe
- BHCluster
#2538 Re: LGBT parada
insomnia78 wrote:Beograd je spreman za paradu
Vidi sti kjakvi su oni, kako ih samo nije stid na pola ceste da prostis.
- AleksoMKD
#2540 Re: LGBT parada
https://www.thecollegefix.com/johns-hop ... gret-this/
Johns Hopkins professor on child transgender trend: ‘Many will regret this’
A psychiatrist from Johns Hopkins University has slammed the medical and psychiatric industries for what he says is reckless and irresponsible treatment of patients who claim to be transgender.
Paul McHugh, a renowned psychiatrist from Johns Hopkins University, told The College Fix he believes transgender people are being experimented on because the doctors treating transgender patients with hormones “don’t have evidence that (the treatment) will be the right one.” He also criticized the manner of treatment given to many children who claim to be transgender.
“Many people are doing what amounts to an experiment on these young people without telling them it’s an experiment,” he told The Fix via phone.
“You need evidence for that and this is a very serious treatment. It is comparable to doing frontal lobotomies.
--------------------
Long-term effects of child transgender treatment
Asked about the possible long-term consequences of the growing practice of helping children develop transgender identities, including with hormones, McHugh expressed pessimism.
“They’re going to be in the hands of doctors for the rest of their lives, many of them are going to be sterilized not able to have their own children, and many will regret this,” McHugh said.
“Can you imagine having a life where you need to seek doctors all the time, for everything, just to live? Getting your hormones checked, getting everything checked. That is something doctors should like to spare people of,” he added.
McHugh thinks that eventually our society will look back on this craze as something of an historical shame. “I believe it will be something like how we think of eugenics now. We will come to regret it when we discover how many of the young people that were injured regret it themselves,” he told The Fix.
Isto tako:
https://www.ajpmonline.org/article/S074 ... 3/fulltext
Da ponovim moje predvidjanje, za jedno 10 - 15 godina sledi lavina tuzbi od strane trans osoba koje su "tranzicionirale" u detinjstvu.
Barem od onih koji ne izvrse samoubistvo.
U medjuvremenu je ovaj profesor izbubio radno mesto.
Johns Hopkins professor on child transgender trend: ‘Many will regret this’
A psychiatrist from Johns Hopkins University has slammed the medical and psychiatric industries for what he says is reckless and irresponsible treatment of patients who claim to be transgender.
Paul McHugh, a renowned psychiatrist from Johns Hopkins University, told The College Fix he believes transgender people are being experimented on because the doctors treating transgender patients with hormones “don’t have evidence that (the treatment) will be the right one.” He also criticized the manner of treatment given to many children who claim to be transgender.
“Many people are doing what amounts to an experiment on these young people without telling them it’s an experiment,” he told The Fix via phone.
“You need evidence for that and this is a very serious treatment. It is comparable to doing frontal lobotomies.
--------------------
Long-term effects of child transgender treatment
Asked about the possible long-term consequences of the growing practice of helping children develop transgender identities, including with hormones, McHugh expressed pessimism.
“They’re going to be in the hands of doctors for the rest of their lives, many of them are going to be sterilized not able to have their own children, and many will regret this,” McHugh said.
“Can you imagine having a life where you need to seek doctors all the time, for everything, just to live? Getting your hormones checked, getting everything checked. That is something doctors should like to spare people of,” he added.
McHugh thinks that eventually our society will look back on this craze as something of an historical shame. “I believe it will be something like how we think of eugenics now. We will come to regret it when we discover how many of the young people that were injured regret it themselves,” he told The Fix.
Isto tako:
https://www.ajpmonline.org/article/S074 ... 3/fulltext
Da ponovim moje predvidjanje, za jedno 10 - 15 godina sledi lavina tuzbi od strane trans osoba koje su "tranzicionirale" u detinjstvu.
Barem od onih koji ne izvrse samoubistvo.
U medjuvremenu je ovaj profesor izbubio radno mesto.
- Ramzess Veliki
#2541 Re: LGBT parada
Ona je protiv BiH jedne i nedjeljive! Moze li neko sa religije molim lijepo da joj napise kakav sihir da joj se osusi ona stvar dolje?insomnia78 wrote:Dal je iko idje na svijetu napravio pricu o dvije pravoslavke Ani i Milici
- plain vanilla
#2542 Re: LGBT parada
lijeva je dokaz da mozes biti i gej i peder istovremeno
- basicm
#2543 Re: LGBT parada
Bez obzira na naziv, neko kad je ruzan, ruzan je. To se zvalo akrep nekada.
- Henry Chinaski
#2544 Re: LGBT parada
Misterija je kako se ovoj desnoj, ako joj se sviđaju žene, može sviđati Brnabićka kad ona izgleda kao muškarac?Ramzess Veliki wrote:Ona je protiv BiH jedne i nedjeljive! Moze li neko sa religije molim lijepo da joj napise kakav sihir da joj se osusi ona stvar dolje?insomnia78 wrote:Dal je iko idje na svijetu napravio pricu o dvije pravoslavke Ani i Milici
- Ramzess Veliki
#2545 Re: LGBT parada
Ja mislim da je ova desno sponzorusa koja lovi pozicije ... ko da vidim Brnabicku vijest dana Kmeee, ostavila me vjerenica ... ko onda Bozo ...Henry Chinaski wrote:Misterija je kako se ovoj desnoj, ako joj se sviđaju žene, može sviđati Brnabićka kad ona izgleda kao muškarac?Ramzess Veliki wrote:Ona je protiv BiH jedne i nedjeljive! Moze li neko sa religije molim lijepo da joj napise kakav sihir da joj se osusi ona stvar dolje?insomnia78 wrote:Dal je iko idje na svijetu napravio pricu o dvije pravoslavke Ani i Milici
- Ramzess Veliki
#2546 Re: LGBT parada
Ima u Saraj'vu jedan caffe gdje se skupljaju te muskobanjaste i one zgodne, pa se muskobanjaste nabacuju, a onda se pomarisu radi te zgodne, razbijaju glave flasama i stolicama. Htjela me jaranica lezba voditi da to vidim.sadie_forever wrote:po ovom vidis da je u pitanju poremecaj neki,jer da je to normalno lezbejke bi voljele biti zenstvene i bile bi zaljubljene u najzenstvenije stvari,,a ne nesto izmedjuespn wrote:Bože sačuvaj.
- plain vanilla
#2547 Re: LGBT parada
Ja nisam komentarisala izgled. Gej je po seksualnom opredijeljenu, a peder po karakteru.basicm wrote:Bez obzira na naziv, neko kad je ruzan, ruzan je. To se zvalo akrep nekada.
-
manki
#2548 Re: LGBT parada
A sta je tu tacno smijesno i toliki dozivljaj da te neko mora voditi da ti to vidis, ne kontam? Eto likovi u Bosni se nikad nisu pomarisali radi trebe u nekoj birtiji ili kaficu?Ramzess Veliki wrote:Ima u Saraj'vu jedan caffe gdje se skupljaju te muskobanjaste i one zgodne, pa se muskobanjaste nabacuju, a onda se pomarisu radi te zgodne, razbijaju glave flasama i stolicama. Htjela me jaranica lezba voditi da to vidim.sadie_forever wrote:po ovom vidis da je u pitanju poremecaj neki,jer da je to normalno lezbejke bi voljele biti zenstvene i bile bi zaljubljene u najzenstvenije stvari,,a ne nesto izmedjuespn wrote:Bože sačuvaj.
- Haris.ba
#2549 Re: LGBT parada
Ja sam gledao likove kako se marisu radi trebe.
Ako cemo ravnopravnost, treba gledati i trebe kako se marisu.
Iako i jedno i drugo je budalastina.
Nego gdje je ta birtija? Nije valjda tajna?
Ako cemo ravnopravnost, treba gledati i trebe kako se marisu.
Iako i jedno i drugo je budalastina.
Nego gdje je ta birtija? Nije valjda tajna?
- Diwan
#2550 Re: LGBT parada
insomnia78 wrote:Beograd je spreman za paradu