luxferre wrote:Par pitanja:
1. Dali mislite da je G5 jos uvijek dobra kupovina za ulozeno. Nekako mi se čini da je i od ovih novijih telefona (a5,J7,Honor 8, P9 iz 2016 p ai 2017) još uvijek po mnogo čemu bolji.
2. Na koji način mogu provjeriti dali u pitanju orginalan uređaj.
Budzet mi je nekih 400 stoje a vidim da ih bude na piku od 350-450 i to sasvim dobrih primjeraka a od tel mi je najbitnija fluidnost i camera, pa mi se nekako nameće zaključak da je to još uvijek solidan uredjaj za te novce. S7 je skuplji za nekih cca 200 km što i nije zanemarivo.s6 nije loš al nema proširivu memoriju.
Hvala
ja ga imam 2 mjeseca, presao sam sa galaxy s6 na lg g5 i ono sto ja mogu reci iz svog iskustva za ova 2 mjeseca da nisam ni u cemu pogrijesio. Telefon je fantastican, sto se tice fluidnosti, za ova dva mjeseca jos nije nikad lagovao, sve sto otvaram pokrece munjevito brzo.
A sto se tice kamere sigurno da je po meni najbolja u svojoj klasi, imas usporedne testove na youtube sa dosta telefona. Ja mislim da mu je kamera definitivno najjaci adut + ima to drugu sirokougaonu kameru koja je jako zanimljiva.
a sto se tice orginalnosti, to mozes provjeriti preko IMEI. Ako kupujes preko neta zatrazi IMEI i imas npr. stranicu
http://www.imeipro.info/check_lg.html gdje mozes to da provjeris i dobijes otprilike ovakve informacije
jedino je nekima problematican taj neki modularni dizajn ali ja bih svakako kao plus dao i lako izmjenjivu bateriju.