ma necu da ja uvedem auto u servis
sta cu ja tamo
dodjem na "recepciju" dam kljuc i vratim se po auto kada me pozovu da je gotovo
sto bi ja ulazio u servis, nisam majstor, nije mi to radno mejsto, a i ne zanima me
nije mi jasna ta potreba prisustva servisu, ne kontam, jel to strah od prevare
meni vise smeta sto se auto ne opere poslje servisa, ti je sitnica koja puno znaci
Levati iz ASA auta?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Altsa
#77 Re: Levati iz ASA auta?
E meni ga oprase neki dan..bio sam bas prijatno iznenadenheadbanger wrote:ma necu da ja uvedem auto u servis
sta cu ja tamo
sto bi ja ulazio u servis, nisam majstor, nije mi to radno mejsto, a i ne zanima me
meni vise smeta sto se auto ne opere poslje servisa, ti je sitnica koja puno znaci
- headbanger
#78 Re: Levati iz ASA auta?
u ASA-i ne mogu da vjerujemAltsa wrote:E meni ga oprase neki dan..bio sam bas prijatno iznenadenheadbanger wrote:ma necu da ja uvedem auto u servis
sta cu ja tamo
doduse, nisam bio tamo ima 5 godina
-
condy
#79 Re: Levati iz ASA auta?
Gdje održavate vaša VW vozila...odnosno koje servise bi trebalo izbjegavati ?
Meni, kada su iz ASA auta kazali cijenu rezervne male gume (cca 450 KM, sa popustom !!! ) samim tim su mi sve kazali... Da se zna, nisam kupio
Meni, kada su iz ASA auta kazali cijenu rezervne male gume (cca 450 KM, sa popustom !!! ) samim tim su mi sve kazali... Da se zna, nisam kupio
-
Pacificgirl
#80 Re: Levati iz ASA auta?
Probaj u AC Quattro, povoljniji su od ase.condy wrote:Gdje održavate vaša VW vozila...odnosno koje servise bi trebalo izbjegavati ?![]()
- pajero
#81 Re: Levati iz ASA auta?
Kazu da su najbolji u Autoagent-u u Blazuju. I sa cijenama (da se razumijemo ASA diktira cijene, ovi daju kao neke popuste) djelova i sa radnim satom su jeftiniji od ostalih. Ja cu svoju Skodu servisirati kod njih.