Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A da se pokušaš prebaciti do njemačke pa otuda germanwingsom u sarajevo. čuo sam da će u martu početi letiti i u sarajevo što će biti izuzetno povoljno zbog niskih cijena avio karata za njemačku.
$1240 je ok cijena za ljetnu sezonu. Samo se nadam da to nije veza preko Londona i Beograda koja je prava vrteska (dodjes u SA prekosutra ) vec jedno presjedanje za minimalnim cekanjem (Mihnen, Milan, Bec).
Sad u zimskom periodu se moze letjeti za $800.
$1240 je ok cijena za ljetnu sezonu. Samo se nadam da to nije veza preko Londona i Beograda koja je prava vrteska (dodjes u SA prekosutra ) vec jedno presjedanje za minimalnim cekanjem (Mihnen, Milan, Bec).
Sad u zimskom periodu se moze letjeti za $800.
To mi je bila omiljena relacija sve dok swiss/cross air nije prestao aterirati na Butmir. I sad bih radije tako nego preko Londona i BG. Jel jos uvijek ista shema za povratak tj. spavanje u Cirihu pa tek ujutro nastavak puta?
ja imam telefone 4-5 agencija (nasih), koje kontaktiram i izaberem najbolju/jeftiniju relaciju. Ako nekome treba posalji PP pa cu poslati imena i tel. brojeve. Svi su u USA.
SAD: Skeniranje do gola - nova kontrola na aerodromimaNakon terorističkih napada na Sjedinjene Države 11.septembra 2001., potreba za sigurnošću aerodroma dovela je do povećanja u korištenju i poboljšanju tehnologije.
najbolje ti je da probas sa malev airlines,oni su najjeftiniji.Lufthansa ni u ludilu.Sa njima je iz finske za bosnu oko 1300 eura.Znaci malev Jos ako kartu kupis prije na 3-4 mjeseca,haman pa dzaba
Morate li direkt za Sarajevo letit' ba, fakat mi niste jasni? Mora da postoje jeftinije varijante za neke Evropske gradove a onda gledajte da ukombinujete sa nekim budget airlines do Zagreba, Splita, Pule, Graz (Aut) pa fino na bus ili nek vas ceka neko autom. Drug mi je prije dva mjeseca putovao preko Londona za $450, sjeo na ryanair do graza za £1 da!!! dobro vidite £1 i onda busom fino do Sarajeva za 80 maraka. Traje malo duze ali jbg, ne moze i jare i pare
idite na http://www.cheaptickets.com
ja sam prosle godine planirao da letim u avgustu i onda mi se sve poremeti pa odem pocetkom jula i navrat nanos kupim kartu . preko njih sam nasao za 1350 u sta su ukljuceni svi porezi + 50 $ za izdavanje papirnate karte i slanje u kanadu. jeste da sam letio za manchester pa za munich ali se opet isplatilo i nije ikakvih problema bilo
Al Italia je zasad najbolja, bar za Atlantu. Jedno presjedanje, samo 40-1h cekanja. Prosle godine su cak bili malo jeftiniji nego drugi koji su nudili dva presjedanja.
array wrote:Al Italia je zasad najbolja, bar za Atlantu. Jedno presjedanje, samo 40-1h cekanja. Prosle godine su cak bili malo jeftiniji nego drugi koji su nudili dva presjedanja.