SVe droge treba legalizovati, a lijecenje narkomanima naplacivati u punoj cijeni... Sto prije pokrepaju, to bolje...
A mom djetetu ko se priblizi sa bilo kakvom travom u ruci, bolje mu je da sam trci na policiju da se prijavi, jerbo mu je od mene - metak u celenku... I to onaj lovacki 30/30 rifle...
Legalize...
Moderator: anex
-
Maksim
Ako ti ponekad potegnes rakijicu malu, valja tvom djetetu bjezatShoshana wrote:SVe droge treba legalizovati, a lijecenje narkomanima naplacivati u punoj cijeni... Sto prije pokrepaju, to bolje...
A mom djetetu ko se priblizi sa bilo kakvom travom u ruci, bolje mu je da sam trci na policiju da se prijavi, jerbo mu je od mene - metak u celenku... I to onaj lovacki 30/30 rifle...
-
Shoshana
Ne potezem rakijice, od svih alkoholnih pica rakija mi je oduvijek bila fuj....Ne razumijem kako iko to moze pitiMaksim wrote:Ako ti ponekad potegnes rakijicu malu, valja tvom djetetu bjezatShoshana wrote:SVe droge treba legalizovati, a lijecenje narkomanima naplacivati u punoj cijeni... Sto prije pokrepaju, to bolje...
Na djecu nit' sam kad ruku podigla, niti bih...