amra redzic je amra redzic, ne MACA, stoga hajat nema legitimno pravo da ju otpusti samo zato sto je maca napravio sprdacinu od sveukupnog bh. TV programa... a koliko znam, mi smo svi pojedinci, ili smo se vratili par stoljeca unatrag gdje su zene mislile onako kako muzevi misle??ovo je za temu lažni moral hayata, pošto je blokirana, moram ovdje:
zašto hayat ne bi imao legitimno pravo da otpusti amru redžić?
nije li maca unaprijed trebao računati s tim?
Amrino otpustanje je izvrseno na mahalski nacin...
kao sto smo svi vec apsolvirali, MACA je opaucio sve, i CD, i OBN vremensku, i FTV sa folk show...tako da je nedodirljivi senad zakacen...zar je od nje moralno što od hayata očekuje da je zadrže, ako njen muž cijelu svoju emisiju zasniva na blaćenju kuće koja je hrani (ne samo u perifrenom!)? i postoje li. možda, i drugi razlozi za otkaz?
ispunio zadatak nije, ali nije ni mogao doci do Nedodirljivog....a glede emirovog teksta: ljudi moji, na stranu što je tekst zanatski loš - neuobičajeno za emira - on je u njemu samo opisao kako nije uspio izvršiti svoj zadatak! (inače bi se toga, valjda, trebalo sramiti?) iz cijelog razgovora izvadio je samo jednu rečenicu - zašto ne više, zašto ne neku drugu? i: ko to nema legitimno pravo da odbije intervju? pristaje li emir na svaki? i je li odbijanje intervjua dokaz neprofesionalnosti? a ako ćemo o (ne)kulturi: skoknite jedno veče do nostalgije ili undergrounda - u onome koji najglasnije psuje prepoznat ćete emira. ovakav pokušaj diskreditovanja je 1. smiješan, 2. neutemljen, 3. subjektivan, 4. neprofesionalan, ma o kokme da je riječ. sasvim neovisno o cijelom kontekstu, taj tekst je smiješan, a još smiješniji su oni koji na osnovu nečega takvog grade mišljenje.
tuzno je sto ti gradis misljenje samo na osnovu DA CIKA SENADE....
ja ne mogu vise naglabati o ovoj temi...
pozalim sto nema reprize OMS
Lijep pozdrav