Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
gorgonzola
#776 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Protiv latvije igra pjanic miske ne igra. Vidjet cemo od koga repka vise zavisi, s tim da je miske igrao protiv tezeg protivnika.
Inace prognoza 20 za nas.
Inace prognoza 20 za nas.
- jeza u ledja
#777 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Poenta je u tome da ti ne znas o tome sta reprezentativci rade u slobodno vrijeme, a mislis da znas. U tome je poenta.shalla wrote:Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Dead Man Walking
#778 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
A kako ti znas sta on zna a sta ne zna?
- ljevoruki
#779 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
[/quote]
I ja mislim da je to ta formacija
samo Šunjić umjesto Pandze, a Medunjanin umjesto Ibricica.
jbg šteta što nema Misketa jer bi nam mnogo lakše išlo, ali koga nema bez njega se mora.[/quote]
Ja bih radije Pandzu nego Sunjica, bolje se razumije sa Spahicem.
Moguce je da Ibricic i Medunjanin dobiju po poluvrijeme.
Ako budemo igrali u ovoj formaciji jedva cekam da vidim Salihovica na zadnjem veznom.

I ja mislim da je to ta formacija
jbg šteta što nema Misketa jer bi nam mnogo lakše išlo, ali koga nema bez njega se mora.[/quote]
Ja bih radije Pandzu nego Sunjica, bolje se razumije sa Spahicem.
Moguce je da Ibricic i Medunjanin dobiju po poluvrijeme.
Ako budemo igrali u ovoj formaciji jedva cekam da vidim Salihovica na zadnjem veznom.
- MOSALJOZE
#780 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Strašno dobar trening.Zanimljiva taktika jedna ekipa ima 7 sec da realizira napad,ako ne realizira gubi loptu.
- and
#781 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
tipico2 wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... K_cJtdjE#!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8iK_cJtdjE#![/youtube]
-
cindrlimindrli
#782 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
- DonVito
#783 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
Kakve to veze ima, bitno da ima teren
A mi se zalimo kako u nas livade ovo ono helem neki spominju kako treba veci stadion od 50 000, 60 000 radi dvije do tri tekme godisnje na domacem terenu
Pazi Latvije EU ljudi zive malo je reci dobro u toj baltickoj zemlji, a imaju nogometni rep. stadion od 8 000 i parking iza gola i nema nikakve ograde.
-
tipico2
#784 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
and wrote:tipico2 wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... K_cJtdjE#!
-
LSD
#785 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Preglupo i arogantno razmišljanje.cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
Tako vjerovatno i španci, portugalci rezonuju kad dođu u Zenicu i vide stadion....ustvati portugalci i jesu.
Samo tad smo im se sjetili cigansko- portugalske familije, a sad fol nešto ismijavamo stadion latvijaca
-
tipico2
#786 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kod njih je fudbal sport broj 2, broj 1 je kosarka, mozda je do toga.cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
- jeza u ledja
#787 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
To je stadion Napolija iz Rige.
No bez zajebancije, sto rece iznad kolega njima je fudbal sport broj 2 a ima ih duplo manje od nas.
No bez zajebancije, sto rece iznad kolega njima je fudbal sport broj 2 a ima ih duplo manje od nas.
- psy5000
#788 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
kad dzeko opali u petak ima da razbije nekom sofersajbu tamo iza golaand wrote:tipico2 wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... K_cJtdjE#!
-
north
#789 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Vala me malo strah ove tekme, ne Latvije i njihove super snage
, nego da mi ne useremo šefa i stanicu...valjda Pape to drži pod kontrolom i neće dati ni sekunde opuštanja i potcjenjivanja....tako me strah nekog smrdljivog X, pu,pu. pregrizo jezik aBd....samo silovito ući u tekmu, ali i pametno, i odmah na poluvremenu pokazati ko je tata i riješiti sve dileme....
- DonVito
#790 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sve je pod kontrolomnorth wrote:Vala me malo strah ove tekme, ne Latvije i njihove super snage, nego da mi ne useremo šefa i stanicu...valjda Pape to drži pod kontrolom i neće dati ni sekunde opuštanja i potcjenjivanja....tako me strah nekog smrdljivog X, pu,pu. pregrizo jezik aBd....samo silovito ući u tekmu, ali i pametno, i odmah na poluvremenu pokazati ko je tata i riješiti sve dileme....
-
north
#791 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Jašta je nego preglupo, čuj Pirota Anfield
, jeste za livadu na Žuči, a i to je upitno
...Mi se baš kurčimo bezobrazno, a nemamo sa čime, dobro je navedeno poređenje sa Portugalcima koi su nam se do prošle godine smijali i ibretili gdje se igra fudbal u 21 vijeku, a od tada smo jedino popravili teren, i mi se sada smijemo Latvijcima na njihovom stadionu od 8 milja..smiješni smo....
- Logovan
#792 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Stvarno kako ih nije stid da nas ugoste na ovakvom stadionu.cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
-
Kontra__
#793 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Izgleda da su neki zaboravili one grijalice na Bilinom s kojima su se Ronaldo i ekipa grijali. K'o da je '54-a...north wrote:Jašta je nego preglupo, čuj Pirota Anfield, jeste za livadu na Žuči, a i to je upitno
...Mi se baš kurčimo bezobrazno, a nemamo sa čime, dobro je navedeno poređenje sa Portugalcima koi su nam se do prošle godine smijali i ibretili gdje se igra fudbal u 21 vijeku, a od tada smo jedino popravili teren, i mi se sada smijemo Latvijcima na njihovom stadionu od 8 milja..smiješni smo....
- DonVito
- Charuga
- Globalni moderator
#795 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sve gluposti oko izlazaka, opijanja, drogiranja, kafana, kantautora, ociju, nogu, zena i slicno su pobrisane. Vratite se temi ili nemojte nista pisati ako nemate sta oko utakmice. Mozemo i zakljucati temu do petka i pocetka utakmice ako opet krene ista prica.
- skafiskafsnjak
#796 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Iz prve ruke: Spaha nije povrijedjen i igra 100%
-
Rob_Atl
#797 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kako rece marijan tu budu inace montazne tribine, ali po pravilima uefe te tribine nisu dozvoljene za medjunarodne utakmice, tako da ce nekom sajba da pukne_terminaš_ wrote:Stvarno kako ih nije stid da nas ugoste na ovakvom stadionu.cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?Mi njih dočekali na onakvom lijepom stadionu, kao i sve ostale reprezentacije a oni nama ovako uzvraćaju.
-
cindrlimindrli
#798 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pa to mislim, kako su nas maltretirali za svaku sitnicu, prijetili suspenzijama stadiona, a kod njih djubreluk?Rob_Atl wrote:ali po pravilima uefe te tribine nisu dozvoljene za medjunarodne utakmice
-
ja71
#799 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pred utakmicu sa Grckom sam postavljao taktike kao i vecina drugih.
Srecom pa me/nas Pape nije poslusao
Ovaj put par savjeta:
1. Utakmica traje dok sudija ne odsvira kraj
2. Sudija je uvijek u pravu jel' tako Lulicu ?
3. Prednost domaceg terena postoji samo u glavi
Srecom pa me/nas Pape nije poslusao
Ovaj put par savjeta:
1. Utakmica traje dok sudija ne odsvira kraj
2. Sudija je uvijek u pravu jel' tako Lulicu ?
3. Prednost domaceg terena postoji samo u glavi
- GeneralBHF
#800 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
To su uvijek i radile reprezentacije kojima smo bili konkurencija/ Latvija nije nikom konkurencija pa njihov stadion i ne smeta nikom. Nije ni Bilino polje smetalo Grcima kada su pobijedili sa 4-0 jer se pobjedi ne gleda u zube. Ali kada si im konkurencija onda na sve nacine vrse pritisak na UEFA-u koja moze da utice na sudije kako bi sudili u njihovu korist.cindrlimindrli wrote:Pa to mislim, kako su nas maltretirali za svaku sitnicu, prijetili suspenzijama stadiona, a kod njih djubreluk?Rob_Atl wrote:ali po pravilima uefe te tribine nisu dozvoljene za medjunarodne utakmice
Sve su to igre, a da bi se doslo do zeljenog rezultata koriste se i nedozvoljena sredstva jer na kraju fudbal je biznis.