Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

gorgonzola

#776 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by gorgonzola »

Protiv latvije igra pjanic miske ne igra. Vidjet cemo od koga repka vise zavisi, s tim da je miske igrao protiv tezeg protivnika.

Inace prognoza 20 za nas.
jeza u ledja

#777 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

shalla wrote:Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Poenta je u tome da ti ne znas o tome sta reprezentativci rade u slobodno vrijeme, a mislis da znas. U tome je poenta.
Dead Man Walking

#778 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Dead Man Walking »

A kako ti znas sta on zna a sta ne zna?
ljevoruki

#779 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ljevoruki »

[/quote]

I ja mislim da je to ta formacija :thumbup: samo Šunjić umjesto Pandze, a Medunjanin umjesto Ibricica.
jbg šteta što nema Misketa jer bi nam mnogo lakše išlo, ali koga nema bez njega se mora.[/quote]

Ja bih radije Pandzu nego Sunjica, bolje se razumije sa Spahicem.
Moguce je da Ibricic i Medunjanin dobiju po poluvrijeme.
Ako budemo igrali u ovoj formaciji jedva cekam da vidim Salihovica na zadnjem veznom.
:bih:
MOSALJOZE

#780 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Strašno dobar trening.Zanimljiva taktika jedna ekipa ima 7 sec da realizira napad,ako ne realizira gubi loptu. :bih:
cindrlimindrli

#782 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cindrlimindrli »

Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
DonVito

#783 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
:roll:

Kakve to veze ima, bitno da ima teren 8)
A mi se zalimo kako u nas livade ovo ono helem neki spominju kako treba veci stadion od 50 000, 60 000 radi dvije do tri tekme godisnje na domacem terenu :roll:
Pazi Latvije EU ljudi zive malo je reci dobro u toj baltickoj zemlji, a imaju nogometni rep. stadion od 8 000 i parking iza gola i nema nikakve ograde. :oops: Sram ih bilo... svasta, cudo.
tipico2

#784 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by tipico2 »

:thumbup: hvala, negdje sa zabrljao...
LSD

#785 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

cindrlimindrli wrote:Kakav je ovo stadion u pm, parking iza gola i nema nikakve ograde? Pa nece valjda na ovom igrati?
Preglupo i arogantno razmišljanje.
Tako vjerovatno i španci, portugalci rezonuju kad dođu u Zenicu i vide stadion....ustvati portugalci i jesu.
Samo tad smo im se sjetili cigansko- portugalske familije, a sad fol nešto ismijavamo stadion latvijaca :lol: :lol: koje sranje od price
tipico2

#786 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by tipico2 »

Kod njih je fudbal sport broj 2, broj 1 je kosarka, mozda je do toga.
jeza u ledja

#787 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

To je stadion Napolija iz Rige. :D

No bez zajebancije, sto rece iznad kolega njima je fudbal sport broj 2 a ima ih duplo manje od nas.
psy5000

#788 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by psy5000 »

kad dzeko opali u petak ima da razbije nekom sofersajbu tamo iza gola :skoljka:
north

#789 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by north »

Vala me malo strah ove tekme, ne Latvije i njihove super snage :oops: , nego da mi ne useremo šefa i stanicu...valjda Pape to drži pod kontrolom i neće dati ni sekunde opuštanja i potcjenjivanja....tako me strah nekog smrdljivog X, pu,pu. pregrizo jezik aBd....samo silovito ući u tekmu, ali i pametno, i odmah na poluvremenu pokazati ko je tata i riješiti sve dileme....
DonVito

#790 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

north wrote:Vala me malo strah ove tekme, ne Latvije i njihove super snage :oops: , nego da mi ne useremo šefa i stanicu...valjda Pape to drži pod kontrolom i neće dati ni sekunde opuštanja i potcjenjivanja....tako me strah nekog smrdljivog X, pu,pu. pregrizo jezik aBd....samo silovito ući u tekmu, ali i pametno, i odmah na poluvremenu pokazati ko je tata i riješiti sve dileme....
Sve je pod kontrolom 8) bice sansi, bice sansi a bice i golova u mrezi Latvije.
north

#791 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by north »

Jašta je nego preglupo, čuj Pirota Anfield :lol: , jeste za livadu na Žuči, a i to je upitno :oops: ...Mi se baš kurčimo bezobrazno, a nemamo sa čime, dobro je navedeno poređenje sa Portugalcima koi su nam se do prošle godine smijali i ibretili gdje se igra fudbal u 21 vijeku, a od tada smo jedino popravili teren, i mi se sada smijemo Latvijcima na njihovom stadionu od 8 milja..smiješni smo....
Logovan

#792 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Stvarno kako ih nije stid da nas ugoste na ovakvom stadionu. :-) Mi njih dočekali na onakvom lijepom stadionu, kao i sve ostale reprezentacije a oni nama ovako uzvraćaju.
Kontra__

#793 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Kontra__ »

north wrote:Jašta je nego preglupo, čuj Pirota Anfield :lol: , jeste za livadu na Žuči, a i to je upitno :oops: ...Mi se baš kurčimo bezobrazno, a nemamo sa čime, dobro je navedeno poređenje sa Portugalcima koi su nam se do prošle godine smijali i ibretili gdje se igra fudbal u 21 vijeku, a od tada smo jedino popravili teren, i mi se sada smijemo Latvijcima na njihovom stadionu od 8 milja..smiješni smo....
Izgleda da su neki zaboravili one grijalice na Bilinom s kojima su se Ronaldo i ekipa grijali. K'o da je '54-a... :oops:
DonVito

#794 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Latvian Football Federation official Twitter account.

https://twitter.com/kajbumba
Charuga
Globalni moderator

#795 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Charuga »

Sve gluposti oko izlazaka, opijanja, drogiranja, kafana, kantautora, ociju, nogu, zena i slicno su pobrisane. Vratite se temi ili nemojte nista pisati ako nemate sta oko utakmice. Mozemo i zakljucati temu do petka i pocetka utakmice ako opet krene ista prica.
skafiskafsnjak

#796 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by skafiskafsnjak »

Iz prve ruke: Spaha nije povrijedjen i igra 100%
Rob_Atl

#797 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Rob_Atl »

_terminaš_ wrote:
Stvarno kako ih nije stid da nas ugoste na ovakvom stadionu. :-) Mi njih dočekali na onakvom lijepom stadionu, kao i sve ostale reprezentacije a oni nama ovako uzvraćaju.
Kako rece marijan tu budu inace montazne tribine, ali po pravilima uefe te tribine nisu dozvoljene za medjunarodne utakmice, tako da ce nekom sajba da pukne :D
cindrlimindrli

#798 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cindrlimindrli »

Rob_Atl wrote:ali po pravilima uefe te tribine nisu dozvoljene za medjunarodne utakmice
Pa to mislim, kako su nas maltretirali za svaku sitnicu, prijetili suspenzijama stadiona, a kod njih djubreluk?
ja71

#799 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ja71 »

Pred utakmicu sa Grckom sam postavljao taktike kao i vecina drugih.
Srecom pa me/nas Pape nije poslusao :D

Ovaj put par savjeta:
1. Utakmica traje dok sudija ne odsvira kraj
2. Sudija je uvijek u pravu jel' tako Lulicu ?
3. Prednost domaceg terena postoji samo u glavi
GeneralBHF

#800 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

cindrlimindrli wrote:
Rob_Atl wrote:ali po pravilima uefe te tribine nisu dozvoljene za medjunarodne utakmice
Pa to mislim, kako su nas maltretirali za svaku sitnicu, prijetili suspenzijama stadiona, a kod njih djubreluk?
To su uvijek i radile reprezentacije kojima smo bili konkurencija/ Latvija nije nikom konkurencija pa njihov stadion i ne smeta nikom. Nije ni Bilino polje smetalo Grcima kada su pobijedili sa 4-0 jer se pobjedi ne gleda u zube. Ali kada si im konkurencija onda na sve nacine vrse pritisak na UEFA-u koja moze da utice na sudije kako bi sudili u njihovu korist.

Sve su to igre, a da bi se doslo do zeljenog rezultata koriste se i nedozvoljena sredstva jer na kraju fudbal je biznis.
Locked