Latvija uopste nije odigrala ispod SVOG nivoa. Ekipa tog ranga, s igracem manje ne moze bolje protiv ekipe kakva smo mi trenutno. Cak su imali dosta srece u prvom poluvremenu, da smo ih tad naceli Bog zna koliko bi komada fasovali do kraja.
Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Idemedosumom
#1626 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
kipar Who is you? 
Latvija uopste nije odigrala ispod SVOG nivoa. Ekipa tog ranga, s igracem manje ne moze bolje protiv ekipe kakva smo mi trenutno. Cak su imali dosta srece u prvom poluvremenu, da smo ih tad naceli Bog zna koliko bi komada fasovali do kraja.
- Muhamed Đakmić
#1627 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Onda smo mi veliki sretnici, jer već 4-5, možda i više ekipa u posljednjih 3-4 godine ima svoj najlošiji dan protiv nas 
- cyprus
#1628 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pa i nije... Lihtenštajn prije nas u ovom mileniju nijednom nije primio 8 golova... Niti je Latvija u Rigi ikada primila ranije 5 golova... Shvatite da tako ubjedljivo pobjediti ove dvije selekcije nije nešto što je realno i očekivano... To valjda dokazuje koliko sjajno igramo u ovim kvalifikacijama... Iznad očekivanog._terminaš_ wrote:Onda su sve reprezentacije u pet deka. Nije ni onaj rezultat protiv Lihtenštajna realan. Mogli su oni bolje odigrati, ljudi imali loš dan pa primili osmicu.cyprus wrote: Po prikazanom je realan... Ali po odnosu snaga nije... Po odnosu snaga nije realno ni da Španija u Rigi uzme 0:5...
Elem, ono što želim reći, ove ekipe nisu toliko loše, koliko smo ih mi učinili lošim...
- Lakat Jebić
#1629 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
mozel se reci da je ova reprezentacija najbolja ekipa od kako se biljeze fudbalski rezultati?cyprus wrote:Pa i nije... Lihtenštajn prije nas u ovom mileniju nijednom nije primio 8 golova... Niti je Latvija u Rigi ikada primila ranije 5 golova... Shvatite da tako ubjedljivo pobjediti ove dvije selekcije nije nešto što je realno i očekivano... To valjda dokazuje koliko sjajno igramo u ovim kvalifikacijama... Iznad očekivanog._terminaš_ wrote:Onda su sve reprezentacije u pet deka. Nije ni onaj rezultat protiv Lihtenštajna realan. Mogli su oni bolje odigrati, ljudi imali loš dan pa primili osmicu.cyprus wrote: Po prikazanom je realan... Ali po odnosu snaga nije... Po odnosu snaga nije realno ni da Španija u Rigi uzme 0:5...
Elem, ono što želim reći, ove ekipe nisu toliko loše, koliko smo ih mi učinili lošim...
-
Djubre_
#1630 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Nemoj tako. Ja ne patim od tog rata niti taj rat mislim prenositi na svoju djecu unucad i ako bog da praunucad. Ljudi treba da se vole. Ma koliko nas ti susjedi neki mrzili. Meni je bilo lijepo procitati par komentara sa b92. Znam da ima ljudi koji nas ne vole.. ali ima onih koji navijaju za nas nego recimo jednu njemacku.. takve volim i ja j navijam sa njima. Da ide hrvatska ili srbija.. takodjer bi navijao za njih nego jednu ganu.. nigeriju.. itd.. ne zivi se od proslosti..EminaSA wrote:Ma pustite vise komentare susjeda i komsija, sto vam je to toliko bitno u zivotu sta oni misle o nama? Brinimo se o sebi...ionako su oni svi karine za nas
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- Logovan
#1631 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pa eto po tebi ostvarujemo nerealne rezultate i svaki pojedinac u reprezentaciji igra iznad svih očekivanja.cyprus wrote:Pa i nije... Lihtenštajn prije nas u ovom mileniju nijednom nije primio 8 golova... Niti je Latvija u Rigi ikada primila ranije 5 golova... Shvatite da tako ubjedljivo pobjediti ove dvije selekcije nije nešto što je realno i očekivano... To valjda dokazuje koliko sjajno igramo u ovim kvalifikacijama... Iznad očekivanog._terminaš_ wrote:Onda su sve reprezentacije u pet deka. Nije ni onaj rezultat protiv Lihtenštajna realan. Mogli su oni bolje odigrati, ljudi imali loš dan pa primili osmicu.cyprus wrote: Po prikazanom je realan... Ali po odnosu snaga nije... Po odnosu snaga nije realno ni da Španija u Rigi uzme 0:5...
Lakat Jebić@ Vjerovatno jeste. Ovako ni Barcelona nije igrala u vrijeme Guardiole a ni Bayern nam ne može prismrditi, a da ne govorim o reprezentacijama....
- KPNCTNJAH
#1632 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
cyprus wrote: Elem, ono što želim reći, ove ekipe nisu toliko loše, koliko smo ih mi učinili lošim...
Samo si ovo mogao napisati i ne bi se popunile dvije stranice glupostima
- Kemal Malovčić
#1633 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Preakissmo.
- cyprus
#1634 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Pa i jesam, al drugim riječimaKPNCTNJAH wrote:cyprus wrote: Elem, ono što želim reći, ove ekipe nisu toliko loše, koliko smo ih mi učinili lošim...
Samo si ovo mogao napisati i ne bi se popunile dvije stranice glupostima
- KPNCTNJAH
#1635 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ma znas ti dobro sta si htio
ono nase u Portugalu je bio los dan, daleko od nase prave igre i velika sreca protivnika (2-3 gola iz slobodnjaka primili
)
Latvija je igrala koliko smo im mi dopustili, branili su se svim silama, kad su primili prvi gol shvatili su da nemaju sta vise traziti u toj utakmici... recimo i ovako, da su se uspjeli odbraniti u drugom poluvremenu kao u prvom i da je ostalo 0:0 to bi bila jedna od najboljih njihovih partija...
Latvija je igrala koliko smo im mi dopustili, branili su se svim silama, kad su primili prvi gol shvatili su da nemaju sta vise traziti u toj utakmici... recimo i ovako, da su se uspjeli odbraniti u drugom poluvremenu kao u prvom i da je ostalo 0:0 to bi bila jedna od najboljih njihovih partija...
- cyprus
#1636 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ma ludi ste ako mislite da Latvija ne može bolje 
- MOSALJOZE
#1637 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
cyprus ti misliš jedno 99% te uvjereva da nije tako.Ko je lud??cyprus wrote:Ma ludi ste ako mislite da Latvija ne može bolje
-
I da imam odkud mi
#1638 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Lolplain vanilla wrote:
-
north
#1639 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Kipar mora da ima trebu iz Latvije pa ne da na njih
....Kakav ba njihov loš dan, niđe veze, 5-0 jeste nerealno, jer se trebao ponoviti Lictenstein, još su i sreće imali..Takve ekipe kad smo pravi i kad igramo svi ko jedan su za nas samo lakši trening i to nije sad nikakvo preseravanje niti pretjerano veličanje svoga, nego surova realnost....Ova Slovačka mi je sada totalna enigma, jer ekipa koja ima par solidnih igrača da se onako blamira je fakat čudno, ne mogu oni ništa popraviti puno do septembra, sa Misketom i Bičakčićem i da se aBd niko više ne povrijedi jači smo još za 20% i očekujem realno da im se u Zenici krvi napijemo, i onda u Bratislavi ovjeriti plasman, nema se kad čekati Litvanija, tamo samo ovjeriti kvalifikacije bez poraza

- luckylaka
#1640 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Meni nije realan trebalo je biti 9:0_terminaš_ wrote:Rezultata 5:0 nije realan???cyprus wrote:Joj kako neki od vas imaju čudan pogled na fudbal![]()
Ono kako je jučer odigrala Latvija bilo je dno dna... Bez ikakvog pretjerivanja ono što su prikazali je bio nivo jednog San Marina ili Gradine iz Srebrenika... Naravno da značajne zasluge za njihovu takvu partiju ima i sjajna igra naših momaka, ali niđe veze je reći da Latvija nije mogla pružiti jači otpor i bar koji put pogledat prema našem golu... Jesmo kvalitetniji, ali ne ovoliko koliko rezultat pokazuje... Što može značiti samo jedno od ove tri opcije:
1. mi smo odigrali iznad naših mogućnosti
2. oni su odigrali ispod svojih
3. i jedno i drugo
Eto vi procjenite do čega je...Ovo hoćeš da kažeš?
- luckylaka
#1641 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
U pravu si moze Latvija bolje ali protiv Hrvatske ili Srbije protiv nas mogu samo jos gorecyprus wrote:Ma ludi ste ako mislite da Latvija ne može bolje
- limeni
#1642 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
oni su 50min odigrali najbolje sto znaju, branili se kako su mogli (strasan golman!) i onda je dosao njihov kraj..ako oni imaju 15-5 suteva i izgube onda je nerealno da izgube ali ako imas 28-3 suta onda je realno da izgubis..nasi su odigrali dobro, ali mislim da smo protiv grcke u zenici odigrali jos jace.cyprus wrote:Ma ludi ste ako mislite da Latvija ne može bolje
- and
#1643 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
jedini problem je što im ovi naši kvarnjaci 90 min.nisu dali lopte.cyprus wrote:Joj kako neki od vas imaju čudan pogled na fudbal![]()
Ono kako je jučer odigrala Latvija bilo je dno dna... Bez ikakvog pretjerivanja ono što su prikazali je bio nivo jednog San Marina ili Gradine iz Srebrenika... Naravno da značajne zasluge za njihovu takvu partiju ima i sjajna igra naših momaka, ali niđe veze je reći da Latvija nije mogla pružiti jači otpor i bar koji put pogledat prema našem golu... Jesmo kvalitetniji, ali ne ovoliko koliko rezultat pokazuje... Što može značiti samo jedno od ove tri opcije:
1. mi smo odigrali iznad naših mogućnosti
2. oni su odigrali ispod svojih
3. i jedno i drugo
Eto vi procjenite do čega je...
- Saian
#1644 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
ovo je zapravo kad malo razmislis ( a i ne moras) bilo pet u pola bez muka, jel 
- Sherlock_Holmes
#1645 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Priklanjanje većini.MOSALJOZE wrote:cyprus ti misliš jedno 99% te uvjereva da nije tako.Ko je lud??cyprus wrote:Ma ludi ste ako mislite da Latvija ne može bolje
Poznat je to balkanski sindrom
- simonese
#1646 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
leškarenje wrote:Nasi protivnici sad samo razmisljaju o tome koliko ce primiti komada,ja mislim da bi tricom svi bili zadovoljni
- cyprus
#1647 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Praktično tvrditi da smo najbolja reprezentacija koja je ikada kročila na latvijsko tlo naravno nije preuveličavanjenorth wrote:...i to nije sad nikakvo preseravanje niti pretjerano veličanje svoga...
Latvija - BiH 0:5
Latvija - Lihtenštajn 2:0
Latvija - Grčka 1:2
Latvija - Litvanija 5:0
Latvija - Kazahstan 0:0
Latvija - Malta 2:0
Latvija - Grčka 1:1
Latvija - Finska 2:3
Latvija - Izrael 1:2
Latvija - Gruzija 1:1
Latvija - Hrvatska 0:3
Latvija - Estonija 0:0
Latvija - Moldavija 3:2
Latvija - Švicarska 2:2
Latvija - Luksemburg 2:0
Latvija - Armenija 0:0
Latvija - Izrael 1:1
Latvija - Grčka 0:2
Latvija - Litvanija 2:1
Latvija - Estonija 1:0
Latvija - Lihtenštajn 4:1
Latvija - Sjeverna Irska 1:0
Latvija - Moldavija 1:2
Latvija - Danska 0:2
Latvija - Španija 0:2
Latvija - Mađarska 0:2
Latvija - Island 4:0
Latvija - Švedska 0:1
Latvija - Japan 2:2
Latvija - Slovačka 1:1
Latvija - Rusija 1:1
Latvija - Lihtenštajn 1:0
Latvija - Luksemburg 4:0
Latvija - Finska 1:2
Latvija - Oman 2:3
Latvija - Estonija 2:2
Latvija - Portugal 0:2
Latvija - Vels 0:2
Latvija - Azerbejdžan 2:2
Latvija - Island 0:0
Latvija - Bjelorusija 1:4
Latvija - Kazahstan 3:1
Latvija - Kuvajt 0:2
Latvija - Turska 1:0
Latvija - Mađarska 3:1
Latvija - Poljska 0:2
Latvija - Uzbekistan 0:3
Latvija - San Marino 3:0
Latvija - Litvanija 2:1
Latvija - Švedska 0:0
Latvija - Bjelorusija 2:4
Latvija - Azerbejdžan 0:0
Latvija - Kazahstan 2:1
Latvija - Rusija 1:3
Latvija - Ukrajina 0:1
Latvija - Hrvatska 0:1
Latvija - San Marino 1:1
Latvija - Belgija 0:4
Latvija - Škotska 0:1
Latvija - Bjelorusija 0:1
Latvija - Finska 1:0
Latvija - Litvanija 1:2
Latvija - Slovačka 1:3
Latvija - Rumunija 0:2
Latvija - Norveška 1:2
Latvija - Slovenija 1:2
Latvija - Albanija 0:0
Latvija - Grčka 0:0
Latvija - Gruzija 1:0
Latvija - Andora 2:0
Latvija - Izrael 1:5
Latvija - Albanija 2:2
Latvija - Gruzija 1:2
Latvija - Estonija 1:0
Latvija - Azerbejdžan 0:0
Latvija - Andora 4:1
Latvija - Austrija 1:3
Latvija - Bjelorusija 2:0
Latvija - Poljska 2:3
Latvija - Litvanija 1:0
Latvija - Škotska 0:2
Latvija - Švedska 1:2
Latvija - Finska 0:0
Latvija - Lihtenštajn 1:0
Latvija - Austrija 3:2
Latvija - Sjeverna Irska 0:1
Latvija - Estonija 0:0
Latvija - Portugal 1:3
Latvija - Irska 0:3
Latvija - Gruzija 1:3
Latvija - Malta 2:0
Latvija - Irska 0:2
Latvija - Sjeverna Irska 1:2
Latvija - Albanija 0:0
Latvija - Španija 0:0
Latvija - Danska 0:0
Latvija - Litvanija 1:2
- fantom slobode
#1648 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Hajde cyprus, de nam postavi kako gubi Lihtenstajn kod kuce, da i to vidimo, ima li gdje 8:1...
- simonese
#1649 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
nemoj zajebavat,momci su samo imali losu noc prtiv nas inace su .........fantom slobode wrote:Hajde cyprus, de nam postavi kako gubi Lihtenstajn kod kuce, da i to vidimo, ima li gdje 8:1...
- cyprus
#1650 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Joj mrsko mifantom slobode wrote:Hajde cyprus, de nam postavi kako gubi Lihtenstajn kod kuce, da i to vidimo, ima li gdje 8:1...