Bila je ta Croma stvarno dobro auto. Moćno i udobno. Ali eto jednostavno nisam mogao lako doći do dijelova, a kada je to jedino auto koje se vozi svaki dan, malo je zeznuto. Sada je situacija sa dijelovima dobra zato što ima puno italijana, mada nešto sumnjam da bi se drastično popravila u korist Crome stare 25 godina._BataZiv_0809 wrote:
Uuuuuu gotivim to auto![]()
Imao sam i ja Fiat Bravo 1,2 16V, koji je stvarno bio ubica i usprkos skromnoj zapremini, isao ko raketa (60 kw iz tog obujma 2000.godine moze samo Fiat). 2006 ga uzeo. I znam da su prve dvije godine koristenja bile horor zbog dijelova. Narocito kablovi od svjecica koji su boljka tog motora. Cekao sam ih preko 3 mjesecaSrecom pa su u servisu nekom mocnom izolir trakom moje stare kablove sredili pa sam mogao voziti. Inace prezivio je taj Bravo sa mnom svega, momacke stvari.
![]()
Istrpio je i moje hronicno neznanje i nezamaranje zdravim odnosom spram auta. I eto 2011 sam ga prodao jer mi je bio viska uz Lybru koju imam od 2008.
Eh sad za Lybru stvarno nemam problema za dijelove. Cak sam i opjevani varijator faze nasao odmah. Zato te i pitam kad si imao to auto, jer do unazad 3-4 godine bilo je stvarno problematicno za talijanske dijelove. Sad je situacija puno bolja ili je moj motor cest, a mehanika je svakako dijeljena sa Alfom i Fiatom.
Mada ovaj 3,0 V6 nije bas cest, tako da bi sa njim moglo biti veselo.
Taj Bravo 1.2 16v iz 2001 mi ima rođak. Ima neku oznaku Toreo ili nešto slično, ne pamtim. Vozio ga u par navrata i stvarno sam bio ugodno iznenađen tim motorom u tom autu.