mostarac wrote:ispricat im bajku. Oni padaju na to
Federalcima reci kako je RS ukinut i kako mogu komotno ici tamo, a RS-ovcima reci kako su se odvojili ali se slobodno moze prelaziti granica prema BiH
Rambo-Amadeus wrote:i udri brigu na veselje...![]()
eeee, ne ide to tako lako, sve su to bajke, od kada pratim ovaj forum niko nista nije rek'o pametno, osim mene naravno, sve se vrti oko dodo je 'vakav, hare je 'nakav, a rješenja nigdje...iliti niđe
ma niđe veze, razbijenu vojsku je najlakše porazitPrpa.ba wrote:Rambo-Amadeus wrote:i udri brigu na veselje...![]()
eeee, ne ide to tako lako, sve su to bajke, od kada pratim ovaj forum niko nista nije rek'o pametno, osim mene naravno, sve se vrti oko dodo je 'vakav, hare je 'nakav, a rješenja nigdje...iliti niđe
Bosna je zemlja bajki![]()
![]()
Usput, dosli smo do rjesenja:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=38334
![]()
Ja mu biografije.... dobro mu nije posebno istaknuta njegova prednost da je boravio na Jadranu i da dobro poznaje turisticke potencijale.Nancy Drew wrote:Ama i Schilling je bio 'prijatelj Bosne', baš kao i Ashdown ... A i mi svakom širimo ruke, ko siroče ...Vingo wrote:Vala jedini ushiceni Schillingom bili su Senad Hadzifejzovic i njegove groopiesNancy Drew wrote:Kad se sjetim kako smo, ushićeni, aplaudirali Ashdownu pa Schillingu ...![]()
Ne znam šta da kažem na ovu biografiju. Zadnja rečenica je baš onako ... scary![]()
'' ...Između ostalog, Miroslav Lajčak bio je ambasador Slovačke u Državnoj zajednici Srbija i Crna Gora, te ambasador OSCE-a za ovu zemlju. Visoki predstavnik EU za vanjsku politiku i sigurnost Havijer Solana (Javier) imenovao ga je svojevremeno za izaslanika za Crnu Goru u kojoj je uspješno proveo referendum o nezavisnosti te zemlje. Odlično govori bosanski jezik i dobro je povezan s političarima u regionu, posebno u Podgorici i Beogradu. ...''
Pa nije Napoleon.Homer_Simpson wrote:Cekaj,dajte mu 100 dana...![]()
Pa onda kritika...
Prpa.ba wrote:mostarac wrote:ispricat im bajku. Oni padaju na to
Federalcima reci kako je RS ukinut i kako mogu komotno ici tamo, a RS-ovcima reci kako su se odvojili ali se slobodno moze prelaziti granica prema BiH![]()
![]()
Ma brate svaka cast, al nije to sad neka velika mudrost. Ovde je sve tolko zakuhato, da nije ni cudo sto vise ljudi ne znaju sta da rade s njama. Pa je promjena kadra onako za mazanje ociju najbolje rjesenje.kicky wrote:Istina. Solana upravlja svime, a Lajčak je njegov najodanij euro diplomat. Ništa što Lajčak odluči neće biti njegova osobna odluka nego odluka EU. Neki dan sam čito sabalićkinu kolumnu u globusu, koja je ovako malo dosadna i nekad ga zna zasrat, ali je neki dan napisala dobru stvar. Kako se kreće u brisselskim diplomatskim krugovima, rekla je da njima kosovo nije veliki problem i samo čekaju dogovor putina i busha, ali kad im se spomeni BH diže im se kosa na glavi, kolutaju očima i mašu rukama, parafraziram, nema na netu, tražio sam!!!