Ali ko samo njemu dade pare? Po cemu se on to izdvajao od ostalih? Dobro bio je KOS-ovac , ali svejedno. Puno je Sarajevo KOS-ovaca bilo i bez njega
Lagumdžija zgazio Radončića
- sinuhe
#726 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Presmijesno
Ali ko samo njemu dade pare? Po cemu se on to izdvajao od ostalih? Dobro bio je KOS-ovac , ali svejedno. Puno je Sarajevo KOS-ovaca bilo i bez njega
- muhafuca
#727 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Volim ovaj internet i YouTube samo zbog onih sto vole reciBosnjak333 wrote:Da se nakon dvije godine nadovezem.Zlatko Lagumdzija je dokazao kakav je Fahrudin Radoncic kriminalac kada je sa njim stupio u koaliciju.Ne kaze se djaba s kim si,takav si.Sporders wrote:Kada ce Tihic, Izetbegovic, Silajdzic, Bajic ili svi ostali "politicari" uraditi ono sto je veceras uradio Lagumdzija?
Ko ima hrabrost da covjeku kakav je Radoncic na TV-u u lice kaze da je kriminalac?
Svakako ce sutra Avaz opaliti po SDP-u, ali ovo veceras je prekretnica.
Svaka cast!
"MA KAD SAM JA BOLAN PRICAO - HAJD DOKAZI"
ova nasa govna politicarska pogotovo vole ovo reci - svi komplet barem ovi koji se non stop vrte u vrhu vlasti
-
naldzik
#728 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Po onoj narodnoj
- "Nasla krpa zakrpu"!
- "Nasla krpa zakrpu"!
- starii
#729 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
za fahru treba organizovati tecaj bosanskog jezika s albanskim naglaskom_A_ wrote:Fahro Radončić, predsjednik SBB BiH, završio vanrednu Srednju školu u Vučitrnu na Kosovu![]()
- Tvrtko II Kotromanić
#730 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
_A_ wrote:Fahro Radončić, predsjednik SBB BiH, završio vanrednu Srednju školu u Vučitrnu na Kosovu![]()
vidi Rileta
poceo tu ulogu igrati i u stvanom zivotu, papcina
-
m_l
#731 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Ovu temu da l' pokopati duboko u forum i zabetonirati ili ostaviti kao ibret i pouku - pitanje je sad

-
Doktor29
#732 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Bosnjak333 wrote:Da se nakon dvije godine nadovezem.Zlatko Lagumdzija je dokazao kakav je Fahrudin Radoncic kriminalac kada je sa njim stupio u koaliciju.Ne kaze se djaba s kim si,takav si.Sporders wrote:Kada ce Tihic, Izetbegovic, Silajdzic, Bajic ili svi ostali "politicari" uraditi ono sto je veceras uradio Lagumdzija?
Ko ima hrabrost da covjeku kakav je Radoncic na TV-u u lice kaze da je kriminalac?
Svaka cast!
-
Bosnjak333
#733 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Od ovih simpatizera ove propale partije me stvarno nista ne moze iznenaditi,ne razumijem cime su ih toliko zadojili da su spremni na puno gore stvari nego najradikalniji nacionalisti.Doktor29 wrote:Jadan je stvarno ali je fascinantno dokle se ideBosnjak333 wrote:Naravno da moze,SDP-ovci uvijek mogu bolje.Sad nek stavi svoju sliku kako se on slikao sa Karadzicem,siguran sam da i to ima u svojoj sehari.Doktor29 wrote:
Ocajna usporedba, mozes ti to i bolje
-
StupskaBitanga
#734 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
i ovi su zajedno u vlastiSporders wrote:Kada ce Tihic, Izetbegovic, Silajdzic, Bajic ili svi ostali "politicari" uraditi ono sto je veceras uradio Lagumdzija?
Svaka cast!
-
Bosnjak333
#735 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Jos kad vidim komentar ovog SpordersaStupskaBitanga wrote:i ovi su zajedno u vlastiSporders wrote:Kada ce Tihic, Izetbegovic, Silajdzic, Bajic ili svi ostali "politicari" uraditi ono sto je veceras uradio Lagumdzija?
Svaka cast!
-
Canton
#736 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Prvo ima veze da izreka s kim si takav si nije tacnaDoktor29 wrote:
Kakve veze ima glupa slika sa novom koalicijom ili ovom emisijom, o cemu ti pricas
Drugo da su u BiH moguce samo "moguce" koalicije kako ona sa pocetka devedesetih tako i ova SBB i SDPa
sto ce reci da nemas koaliciju na ideoloskoj cak i programskoj platformi nego na matematickoj i donekle interesnoj.
- zateznistub
#737 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Kurvaluk je jedno časno i pošteno zanimanje spram politike u BiH. Kome to nije jasno ima problem sa samim sobom.
-
BHF80
#738 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Ne kontam se puno u politiku al mislim da ce lagumdzija tek osjetiti koliko su mu znacili glasovi bosnjaka
-
Canton
#739 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Ma ja veliki je atak na Bosnjke poslati SDA u opoziciju...BHF80 wrote:Ne kontam se puno u politiku al mislim da ce lagumdzija tek osjetiti koliko su mu znacili glasovi bosnjaka
-
palermo
#740 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Nikako.Canton wrote:Ma ja veliki je atak na Bosnjke poslati SDA u opoziciju...BHF80 wrote:Ne kontam se puno u politiku al mislim da ce lagumdzija tek osjetiti koliko su mu znacili glasovi bosnjaka
Al jeste veliki atak na Bošnjake, staviti ih u poziciju da ovise o milosti HDZ-a. A prijedlog o izboru članova Doma naroda (koji je vidim danas u Novom listu i potvrđen od strane HDZ.a) je upravo to.
- Banksy
#741 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Canton wrote:
Sto se tice rahmetli predsjednika Karadzic je njegov prvi izbor to je historijska cinjenica.
Kontinuitet bošnjačke politike.
I živom voždu nakon izbora oktobra 2010. SDS je bio prvi izbor. Historijska činjenica.
- Intimus
#742 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Što je dobijao, dobijao je. Od sada nek se uzda u pajdaše Čovića i Dodika... možda mu i prepuste dovoljno glasova da popuni prazninu.BHF80 wrote:Ne kontam se puno u politiku al mislim da ce lagumdzija tek osjetiti koliko su mu znacili glasovi bosnjaka
-
Canton
#743 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
De i nama postiraj daj prijedlog o izboru clanova doma naroda...palermo wrote:
Nikako.
Al jeste veliki atak na Bošnjake, staviti ih u poziciju da ovise o milosti HDZ-a. A prijedlog o izboru članova Doma naroda (koji je vidim danas u Novom listu i potvrđen od strane HDZ.a) je upravo to.
Mozda bi najbolje bilo da mi Bosnjaci biramo Srbe i Hrvate po mjeri? Ha?
-
palermo
#744 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Moja greška, nije Novi list nego Dnevni list. Uzmi, pa pročitaj, fino Veso Vegar potvrđuje ono o čemu se juče ovdje na forumu pričalo.Canton wrote:De i nama postiraj daj prijedlog o izboru clanova doma naroda...palermo wrote:
Nikako.
Mozda bi najbolje bilo da mi Bosnjaci biramo Srbe i Hrvate po mjeri? Ha?
Nemam pojma šta bi bilo najbolje, ali očito je da je tebi sasvim prihvatljivo da 100 000 zapadnih hercegovaca odlučuje o sudbini svih drugih u federaciji. Ili možda nije tako prema ovom prijedlogu ?, možda možeš objasniti da nije tako nego nekako drugačije ?. Bujrum, slušam te..tj.čitam
- JohnnyS
#745 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
A možda bi prihvatljivo bilo da se vrate otete ovlasti kantonima pa da zapadni Hercegovci odlučuju sami o sebi, a ne da o njima odlučuje netko drugi? Neki se kompromis mora napraviti...palermo wrote: Nemam pojma šta bi bilo najbolje, ali očito je da je tebi sasvim prihvatljivo da 100 000 zapadnih hercegovaca odlučuje o sudbini svih drugih u federaciji. Ili možda nije tako prema ovom prijedlogu ?, možda možeš objasniti da nije tako nego nekako drugačije ?. Bujrum, slušam te..tj.čitam
-
palermo
#746 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Moguće, i naravno da je kompromis neophodan. Ali ovo nije kompromis, ovo je, kao što Skijaš reče, rješenje hrvatskog pitanja, i ujedno (to je ono što Skijaš ne kaže,) radikalizacija bošnjačkog pitanja.JohnnyS wrote:A možda bi prihvatljivo bilo da se vrate otete ovlasti kantonima pa da zapadni Hercegovci odlučuju sami o sebi, a ne da o njima odlučuje netko drugi? Neki se kompromis mora napraviti...palermo wrote: Nemam pojma šta bi bilo najbolje, ali očito je da je tebi sasvim prihvatljivo da 100 000 zapadnih hercegovaca odlučuje o sudbini svih drugih u federaciji. Ili možda nije tako prema ovom prijedlogu ?, možda možeš objasniti da nije tako nego nekako drugačije ?. Bujrum, slušam te..tj.čitam
Eleneis....ne vjerujem da može proći, ali SDP i njegovo ponašanje je naprosto neshavtljivo.
-
Bosnjak333
#747 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Mijenjajte naziv teme,nije vise realan
.
-
Holms
#748 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
tako je, realnije je "Radončić zgazio Tihića"Bosnjak333 wrote:Mijenjajte naziv teme,nije vise realan.
-
Bosnjak333
#749 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
Najrealnije je"Zlaja zgazio Bosnu".Holms wrote:tako je, realnije je "Radončić zgazio Tihića"Bosnjak333 wrote:Mijenjajte naziv teme,nije vise realan.
-
Holms
#750 Re: Lagumdžija zgazio Radončića
jah, koju je alija i SDA sačuvalaBosnjak333 wrote:Najrealnije je"Zlaja zgazio Bosnu".Holms wrote:tako je, realnije je "Radončić zgazio Tihića"Bosnjak333 wrote:Mijenjajte naziv teme,nije vise realan.