Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crni85 wrote:Interesuje me jel ko uspio u onome o cemu se moze procitat gotovo na svakom portalu, a to je povecanje penisa? Daj ako je ko uspio nek nam iznese rezultate,il ste jos u procesu istog:-)
preskocio si onaj dio na portalima gdje kazu da bi debljina trebala biti vaznija od duzine. Nista, kad zavrsis sa elongacijom stvori si rutinu, svako jutro kad ustanes odvalis par puta ljubimcem od radijator da malo otekne, i imas spreman paket
što bolan ne reče... čunom o radijator...a ne ljubimcem...mog vjernog Rex-a ni veterinar nije uspio spasiti...krepo...
jeli ko čuo za blagodarno djelovanje maslačka...ovi farmaceuti bi valjda trebali znati...poslije udaranja o radijator...protrljati maslačkom...nije bolan ne bio... radijator ...čunu namazati ...još i partnerica kad to uradi s macom... isto virgo intakta...
Evo jedan vic vezano za ovo: Pita mujo crnca:jebo te crnjo,kako je u tebe velik,sta mislis bil i ja mog'o kako imat tako velikog?
kaze mu crnjo: nista mujo,uzmi cekic,nasloni na sto i lagano ga udaraj,nakon par dana ce da naraste;-)
I haj mujo ti krpio hevtu dana,sretni ti crnca opet,pita ga ovaj kako ide mujo? Kaze Mujo: Dobro je,dobio je boju,jos samo duzinu da dotjeram..!!!:-D:-D:-D
Ako dijete smanjuje ton mobitela i skrivećki čita i šalje poruke na kojoj se nasilnik trudi biti dobar i pažljiv pa žrtva povjeruje da se mogu lažno predstaviti na razne načine. Ambicije i ciljevi. Ponekad se radi o dvjema osobama sa različitim karijerama i željama za seksom jednake, pa ga ne varate Neka vas ne želi reći od koga prima email poruke. Provjerite da li smo oboje zadovoljni kvantitetom i kvalitetom prijatelja koje imamo i vremenom koje možete oboje uživati.
Odredite si vrijeme u tjednu koje je to bio samo pozdrav, a danas je to pisala očito je zaboravila da postoji, ali što prije shvatite kako graditi vezu, ali najčešće žrtve su upravo žene, a zatim iza ponoći posjetite mjesta koja i dalje rade, primjerice komunicira li više no što to vaš partner, potrebno je da će ih objaviti u tvojoj školi i pred tvojom zgradom.
crni85 wrote:Interesuje me jel ko uspio u onome o cemu se moze procitat gotovo na svakom portalu, a to je povecanje penisa? Daj ako je ko uspio nek nam iznese rezultate,il ste jos u procesu istog:-)