Kviz Upitnik - FTV
Moderator: anex
- cyprus
#51 Re: Kviz Upitnik - FTV
Joj što me nervira kviz, od onih što veze s životom nemaju i djece, ne možeš nikako uspostavit vezu

- DaysleepeR
#52 Re: Kviz Upitnik - FTV
Milan je najgori element kviza, toliko vremena potroši svojom sporošću da to nije normalno.
Em čita sporo, em dok se sporazumije sa seljacima koji nikako da skontaju da treba reći ime i odakle zoveš.
Pa sa nekim upadicama nigdje veze...
Milina je gledati Joška Lokasa kako to radi na Novoj, brzo, konkretno, što više ljudi da se javi, dobiju lovu, itd.
Enis je kriza na Novoj takođe, neki dan mu jedna žena reče u pola "provale" hajd postavi mi pitanje molim te
Em čita sporo, em dok se sporazumije sa seljacima koji nikako da skontaju da treba reći ime i odakle zoveš.
Milina je gledati Joška Lokasa kako to radi na Novoj, brzo, konkretno, što više ljudi da se javi, dobiju lovu, itd.
Enis je kriza na Novoj takođe, neki dan mu jedna žena reče u pola "provale" hajd postavi mi pitanje molim te
- cyprus
#53 Re: Kviz Upitnik - FTV
Ne znam, ja sam naviko i na Enisa i na Milana, pa su mi OK. A Lokas je ipak klasikaDaysleepeR wrote:Milan je najgori element kviza, toliko vremena potroši svojom sporošću da to nije normalno.
Al kolko su pitanja na Novoj lakša, neuporedivo...
- vozač
#54 Re: Kviz Upitnik - FTV
koliko mi je poznato,(nisam čitao sve postove), kad je bio isti kviz na hayatu bile su i neke finte sa centralama, pa su tako iz RS-a mnogo lakše dobijali vezu sa voditeljima u studiju, onda su nešto mijenjali i ubrzo ukinuli upitnikChischo wrote:Prijatno se iznenadih kad sam vidio da se ponovo pokrenuo ovaj kviz.
Zanima me ako neko zna da li se poziv naplacuje po cijeni koju su naveli (mislim da je marka i nesto) samo ako dobijes vezu ili i ako ne dobijes?
Da li je i to pljacka kao i ovi ostali kvazikvizovi?
poslije je bio neki kviz, mislim da je na OBN-u, znam da mi je jaran iz telekoma pričao kako je bio neviđeni lopovluk, jer su istovremeno znali držati na otvorenoj liniji i do 60 ljudi, ti kao čekaš u redu da bi odgovorio, a noramlno nemaš pojma da osim tebe čeka još njih kamara
za ovaj upitnik ne znam detalje, ali npr. znam i jednom sam čak i odgledao lopovluk na novoj TV sa voditeljicama u studiju, ona kao nešto priča po sat vremena, a raja se javljaju i pogađaju tačan rezultat nekog zadatka koji je non stop ispisan na ekranu.
jednom sam baš sjeo i odgledao neki zadatak, nešto trebe ušle u autobus, svaka ima korpu, u svakoj korpi nekoliko mačića, ušlo toliko nogu, na prvoj stanici izašlo ovoliko nogu i ne znam koliko mačića u korpama, plus, minus, podijeljeno, uglavnom raja zovu non stop i niko ne može da pogodi, na kraju ona ženska dala odgovor koji ja i pored najbolje volje nikad nisam uspio skontati, normalno bez obrazloženja i pojašnjenja zadatka, kao to je to i ako vam se sviđa prihvatite, ako ne, šta ću vam ja
poslije kontam, šta ako neko tačno odgovori odmah na početku emisije, u šta će potrošiti preostalih sat vremena i onda shvatim da je sve u suštini jedan veliki lopovluk, pa nisu sva raja toliko glupa da za 100 emisija apsolutno niko ne ponudi tačan odgovor, nemoguće, jednostavno finta je u tome da NIKO NIKAD NE MOŽE DATI TAČAN ODGOVOR
mene nervira što recimo na upitniku čovjek nazove, a onaj bifla reklame i sponzore, dok on izbifla ode marka i po, postavi ti pitanje, razvuče te još malo ode još marka i po, mislim da ti odu 2-3 marke baš onako u havu, pa jebi ga, bolje onda odigraj kladionicu za te pare ili kupi bingo, još nikad nisi ni siguran koliko su ti zapravo naplatili, kad dođe račun vjerovatno tek onda prokontaš, meni je to UBLEHA
-
mobitelll
#55 Re: Kviz Upitnik - FTV
Zna li itko kako cu do para koje sam osvojio??
-
riko-ga
#56 Re: Kviz Upitnik - FTV
Jedan poziv za Upitnik je mislim 1,5 ili 2 KM pa ga ti dobijo ili ne.Provjereno 100% jer mi je sin od 12 godina nabeso racun od 40 KM i kada sam poslije sa njim razgovaro oko toga kaze nisam dobio nijednom vec samo prozivo ponovo i ponovo.A oni skidali i skidali.Svi ovi kvizovi na TV-e sto se rade na ovaj sistem je velikaaaaaaaaa ubleha za glupi narod.
- mrtva kokoš
#57 Re: Kviz Upitnik - FTV
super, sad ne mozes potplatiti sudije kad budes protiv mene igr`oriko-ga wrote:Jedan poziv za Upitnik je mislim 1,5 ili 2 KM pa ga ti dobijo ili ne.Provjereno 100% jer mi je sin od 12 godina nabeso racun od 40 KM i kada sam poslije sa njim razgovaro oko toga kaze nisam dobio nijednom vec samo prozivo ponovo i ponovo.A oni skidali i skidali.Svi ovi kvizovi na TV-e sto se rade na ovaj sistem je velikaaaaaaaaa ubleha za glupi narod.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#58 Re: Kviz Upitnik - FTV
kako mene ovaj kviz nervira to je nemoguće
ne gledam ga

ne gledam ga
-
riko-ga
#59 Re: Kviz Upitnik - FTV
Splinter wrote:super, sad ne mozes potplatiti sudije kad budes protiv mene igr`oriko-ga wrote:Jedan poziv za Upitnik je mislim 1,5 ili 2 KM pa ga ti dobijo ili ne.Provjereno 100% jer mi je sin od 12 godina nabeso racun od 40 KM i kada sam poslije sa njim razgovaro oko toga kaze nisam dobio nijednom vec samo prozivo ponovo i ponovo.A oni skidali i skidali.Svi ovi kvizovi na TV-e sto se rade na ovaj sistem je velikaaaaaaaaa ubleha za glupi narod.
Ma naslobi se jos koja para i za to.Ih da je u elitu kako uci.
-
malo sutra
#60 Re: Kviz Upitnik - FTV
ja bi samo pozdravio marka iz banja luke,i nikicu iz novog sehera....
likovi su velike pare uzeli u upitniku
likovi su velike pare uzeli u upitniku
- Onjegin
#61 Re: Kviz Upitnik - FTV
Samo da pitam: zove li gospođa Nura iz Vogošće? 
-
malo sutra
#62 Re: Kviz Upitnik - FTV
ja je jos nisam prijemijetio,ova dvojica gotovo svaki dan uzmu najmanje 50 KM,tako da sedmicno imaju 250KM ili mjesecno 1000 KM..
...ali oni nazovu prije nego sto pocne kviz,kad je manja guzva...
- Onjegin
#63 Re: Kviz Upitnik - FTV
Nura je klasik kvizova u BiH, još od vremena prvog Upitnika i Macine Petice 
Ja sam okačio svoj telefon o klin otkako su cijene ovolike
Ja sam okačio svoj telefon o klin otkako su cijene ovolike
- kurty
#64 Re: Kviz Upitnik - FTV
jel ko gledao vecerasnji "Upitnik"...
Nazvalo dijete neko i kao krupnim glasom "Dobro vece"
A Milan k'o iz topa:"Mars tamo dijete jedno, zar nisi na spavanju vec"...
poslije se mnogo puta izvinuo djetetu
- erni3
#65 Re: Kviz Upitnik - FTV
Kreten...kurty wrote:jel ko gledao vecerasnji "Upitnik"...
-
samo malo
#66 Re: Kviz Upitnik - FTV
I uzeo jedno pet minuta kviza, baljezgajuci u prazno.kurty wrote:jel ko gledao vecerasnji "Upitnik"...
Covjek na liniji, nakasljava se, a ovaj trut se navio o djetetu.
I izvinio se, nije se izvinuo
- jasko_ba
#67 Re: Kviz Upitnik - FTV
samo da se brze vodi kviz: vase ime, odakle ste i idemo
a ne, ovo sto oni rade: ko je, sta ima, kako ste, odakle zovete, sta ima novo u tom gradu, jel pratite to i to i tako skoro pola minute, pa plus citanje onih sponzor reklama, sporo brate
a ne, ovo sto oni rade: ko je, sta ima, kako ste, odakle zovete, sta ima novo u tom gradu, jel pratite to i to i tako skoro pola minute, pa plus citanje onih sponzor reklama, sporo brate
- Been
#68 Re: Kviz Upitnik - FTV
Pa nek mu je rekao ! One mi djece i folova: "Imam 19 gooodina" je više puna kapa !kurty wrote:jel ko gledao vecerasnji "Upitnik"...
- kurty
#69 Re: Kviz Upitnik - FTV
hvala na ispravci... brzina, i svasta nesto utice na to...samo malo wrote:I uzeo jedno pet minuta kviza, baljezgajuci u prazno.kurty wrote:jel ko gledao vecerasnji "Upitnik"...
Covjek na liniji, nakasljava se, a ovaj trut se navio o djetetu.
I izvinio se, nije se izvinuo
mozda se to moze pomisliti, ali nek je rekaoerni3 wrote:
Kreten...
upravo tako..Been wrote:
Pa nek mu je rekao ! One mi djece i folova: "Imam 19 gooodina" je više puna kapa !
- therrarrius
#70 Re: Kviz Upitnik - FTV
Ko, djete? Koliko su samo puta objasnili da se maloljetna djeca ne javljaju ali nas seljak prihefta djetetu slusalicu na uho da ga mati cuje na TV-u kako prica:''Dusa mamina'',i neka mu je rekao.erni3 wrote:Kreten...kurty wrote:jel ko gledao vecerasnji "Upitnik"...
- karanana
#71 Re: Kviz Upitnik - FTV
hahahaha, kako djeca zajebavaju milana svaki put.
veceras su na jedno pitanje bila 3 tacna odgovora i svim troma je receno da im odgovori nisu tacni.
pitanje je bilo gdje ce biti superbowl 6. februara. mogla je i drzava u americi. dvoje reklo texas, jedan rekao arlington, texas i svim trima reko da nije tacno.
veceras su na jedno pitanje bila 3 tacna odgovora i svim troma je receno da im odgovori nisu tacni.
pitanje je bilo gdje ce biti superbowl 6. februara. mogla je i drzava u americi. dvoje reklo texas, jedan rekao arlington, texas i svim trima reko da nije tacno.
-
poslabakausipke
#72 Re: Kviz Upitnik - FTV
Mene su zajebali pošteno.
Učestvovao sam u kvizu i osvojio jedno tematsko polje (50KM).
Nakon što sam na drugo pogrešno odgovorio linija se samo prekinula.
Nazovem ja ponovo reko da im kažem svoje podatke,ništa ono opet vrti kvalifikacijsko pitanje, ja prekinem...
Kontam imaju moj broj telefona nazvaće.
Ma kakvi,smradovi
Onda ja malo progooglam pa nađem pravila kviza koje između ostaloga organizuje tzv."UFA media" i pošaljem im upit.
I nakon 10-tak dana odgovaraju mi oni i k'o biva traže mi podatke kada sam učestvovao itsl.
Javim ja to njima i evo TRI MJESECA NIŠTA.
Želim raji ovim putem da apelujem da neigraju taj usrani kviz u kom varaju narod (ja sam platio telefona 6KM).
Elem, još kontam da halalim još 5-6 KM i pozovem u kviz i da kažem raji uživo da ne igraju jer meni još nije ništa plaćeno.
Ma nije mi za tih 50 KM (čovjek potroši više na gluposti) ali mi je krivo da me neko handri u zdrav mozak, i to tamo neki šibicari
.
Učestvovao sam u kvizu i osvojio jedno tematsko polje (50KM).
Nakon što sam na drugo pogrešno odgovorio linija se samo prekinula.
Nazovem ja ponovo reko da im kažem svoje podatke,ništa ono opet vrti kvalifikacijsko pitanje, ja prekinem...
Kontam imaju moj broj telefona nazvaće.
Ma kakvi,smradovi
Onda ja malo progooglam pa nađem pravila kviza koje između ostaloga organizuje tzv."UFA media" i pošaljem im upit.
I nakon 10-tak dana odgovaraju mi oni i k'o biva traže mi podatke kada sam učestvovao itsl.
Javim ja to njima i evo TRI MJESECA NIŠTA.
Želim raji ovim putem da apelujem da neigraju taj usrani kviz u kom varaju narod (ja sam platio telefona 6KM).
Elem, još kontam da halalim još 5-6 KM i pozovem u kviz i da kažem raji uživo da ne igraju jer meni još nije ništa plaćeno.
Ma nije mi za tih 50 KM (čovjek potroši više na gluposti) ali mi je krivo da me neko handri u zdrav mozak, i to tamo neki šibicari
-
mamastrina
#73 Re: Kviz Upitnik - FTV
Na početku večerašnjeg Upitnika, voditelj nas je stidljivo podsjetio da je rođendan Adolfu Hitleru.
-
messi100
#74 Re: Kviz Upitnik - FTV
ma nije mi za tih 50 KM (čovjek potroši više na gluposti) ali mi je krivo da me neko handri u zdrav mozak, i to tamo neki šibicari
.
Isto sam i ja dozivio....osvojio sam 100 KM i nikad nista:(:(Cak imam druga koji radi iza kamera i proslijedio mu podatke i opet nista, ali kao nikome nisu ostali duzni, ma uzasno, ali valjda iduce godine budu pare:)
Isto sam i ja dozivio....osvojio sam 100 KM i nikad nista:(:(Cak imam druga koji radi iza kamera i proslijedio mu podatke i opet nista, ali kao nikome nisu ostali duzni, ma uzasno, ali valjda iduce godine budu pare:)
-
poslabakausipke
#75 Re: Kviz Upitnik - FTV
strpljen spašen,to ti je naša parola ovde u Bosnimessi100 wrote:ma nije mi za tih 50 KM (čovjek potroši više na gluposti) ali mi je krivo da me neko handri u zdrav mozak, i to tamo neki šibicari.