sutra cu ti reci kakoshaqqa wrote:Jel me zezaš?lolo_lolo wrote:pa sto ne odes po te pare?
Kako da odem, gdje da odem i šta da kažem? Da me priključe na neku provjeru glasa da vide jesam li to zaista bio ja
Kviz Upitnik - FTV
Moderator: anex
-
lolo_lolo
#26 Re: Kviz Upitnik - FTV
- Globus
#27 Re: Kviz Upitnik - FTV
Uleti im na po snimanja i trazi pareshaqqa wrote:Jel me zezaš?lolo_lolo wrote:pa sto ne odes po te pare?
Kako da odem, gdje da odem i šta da kažem? Da me priključe na neku provjeru glasa da vide jesam li to zaista bio ja
-
lolo_lolo
#28 Re: Kviz Upitnik - FTV
aaaaa
pa punca pod ruku,i po pare
pa punca pod ruku,i po pare
-
samo malo
#29 Re: Kviz Upitnik - FTV
Ja mislim da je vec deset ljudi otislo tamo i reklo "ja sam neki dan pogodio sport, ali niste mi uzeli podatke, pa ako bi mogli... ja sam shaqqa sa foruma" 
- shalla
#30 Re: Kviz Upitnik - FTV
Opet sam zvao, pogodio jedan sport i ovaj put ostao na vezi do kraja ali opet nikakve povratne informacije, samo su me isključili nakon što se kviz završio...
Ne kontam fakat, pišem im mail ali mi nisu odgovorili ni prošli put, ne znam na koji način da im dostavim podatke

Ne kontam fakat, pišem im mail ali mi nisu odgovorili ni prošli put, ne znam na koji način da im dostavim podatke
- jedna tamo
#31 Re: Kviz Upitnik - FTV
fakat nije fer...
ja da sam osvojila kontaktirala bi Milana ili Enisa, ja vjerujem da postoje snimci tako da nemoraš dokazivati...
sretno
ja da sam osvojila kontaktirala bi Milana ili Enisa, ja vjerujem da postoje snimci tako da nemoraš dokazivati...
sretno
- shalla
#32 Re: Kviz Upitnik - FTV
Kako da ih kontaktiram?jedna tamo wrote:fakat nije fer...
sretno
- shalla
#33 Re: Kviz Upitnik - FTV
Sad sam zvao RTRS i javila mi se neka izuzetno ljubazna ženska i rekla mi je da kao organizatori obično kontaktiraju dobitnike (valjda na broj telefona koji im se registruje pri pozivu) ali mi je rekla da će mi to provjeriti ona (na koji način idu isplate tj samo dostavljanje podataka) pa će mi kao javiti...
Izganjaću nekako jbg
Mislim ono, 100,00 KM već nije zanemarivo pogotovo ako uzmemo u obzir da će mi vjerovatno doći telefona 7-8 KM više 
Izganjaću nekako jbg
- Ajatolah_
#34 Re: Kviz Upitnik - FTV
samo malo wrote:Ja mislim da je vec deset ljudi otislo tamo i reklo "ja sam neki dan pogodio sport, ali niste mi uzeli podatke, pa ako bi mogli... ja sam shaqqa sa foruma"
- shalla
#35 Re: Kviz Upitnik - FTV
Dobio sam odgovor od UFA media, kažu da tek obrađuju podatke o dobitnicima i potvrđuju da sam dobio 2 x 50 KM i tražili su da im dostavim potrebne podatke radi isplate nagrade 
- jedna tamo
#36 Re: Kviz Upitnik - FTV
eto vidiš shaka sve super prošlo
-
Ripicipi
#37 Re: Kviz Upitnik - FTV
Kako 2 x 50 KM ako kazes da si pogodio samo jedno poljeshaqqa wrote:Dobio sam odgovor od UFA media, kažu da tek obrađuju podatke o dobitnicima i potvrđuju da sam dobio 2 x 50 KM i tražili su da im dostavim potrebne podatke radi isplate nagrade
- karanana
#38 Re: Kviz Upitnik - FTV
upao je dva puta u kviz u dva razlicita dana.potres_mozga wrote:Kako 2 x 50 KM ako kazes da si pogodio samo jedno poljeshaqqa wrote:Dobio sam odgovor od UFA media, kažu da tek obrađuju podatke o dobitnicima i potvrđuju da sam dobio 2 x 50 KM i tražili su da im dostavim potrebne podatke radi isplate nagrade
-
lolo_lolo
#39 Re: Kviz Upitnik - FTV
ama bas u svakoj emisiji se javi po 3,4 ljudi iz posusja i blagaja
i marko iz banjluke
a sarajevo max jednom po emisiji
i marko iz banjluke
a sarajevo max jednom po emisiji
- Joey Tribbiani
#40 Re: Kviz Upitnik - FTV
kaze neki dan neki Edin iz cazina: haaloooo, jesam li ja?
Milan: jok, ja sam, izvolite
Milan: jok, ja sam, izvolite
- shalla
#41 Re: Kviz Upitnik - FTV
Opet ja i upitnik
Večeras su me zajebali pravo, ponudio sam tačan odgovor na pitanje "koliko kilometara iznosi najduža trka u skijaškom trčanju" ili tako nešto, ja odgovorio 50 kilometara i kažu oni netačno i lik poslije mene nazva i isto reče 50 i Milan opet reče "nije 50, bar ne po podacima koje mi imamo".
E, obzirom da mi je glava puna aportskih podataka (kako moja supruga voli reći za mene, hodajuća sportska enciklopedija
) bio sam poprilično siguran da sam bio u pravu (sjetim se Daehlia i Prokurorova kad im se ono pljuvačka više smrzne i kad uđu polumrtvi u cilj), odem na net da pogledam i ispostavi se da sam fakat bio u pravu...
I tako, otišlo telefona a ništa od (minimalno) 50,00 KM

Večeras su me zajebali pravo, ponudio sam tačan odgovor na pitanje "koliko kilometara iznosi najduža trka u skijaškom trčanju" ili tako nešto, ja odgovorio 50 kilometara i kažu oni netačno i lik poslije mene nazva i isto reče 50 i Milan opet reče "nije 50, bar ne po podacima koje mi imamo".
E, obzirom da mi je glava puna aportskih podataka (kako moja supruga voli reći za mene, hodajuća sportska enciklopedija
I tako, otišlo telefona a ništa od (minimalno) 50,00 KM
-
hali gali halid
#42 Re: Kviz Upitnik - FTV
Ja koliko sam vidio, nije pitanje bilo za trku u skijaskom trcanju, vec za cross country, tj. trcanje kroz prirodu (tako nesto)...
-
lolo_lolo
#43 Re: Kviz Upitnik - FTV
trcanje u priodi,a ne skijasko trcanjeshaqqa wrote:Opet ja i upitnik![]()
E, obzirom da mi je glava puna aportskih podataka (kako moja supruga voli reći za mene, hodajuća sportska enciklopedija) bio sam poprilično siguran da sam bio u pravu (sjetim se Daehlia i Prokurorova kad im se ono pljuvačka više smrzne i kad uđu polumrtvi u cilj), odem na net da pogledam i ispostavi se da sam fakat bio u pravu...
I tako, otišlo telefona a ništa od (minimalno) 50,00 KM![]()
cuj 50 km,pa nije maraton
jao jesam se ismijao tom odgovoru,i lik poslije tebe govori isto 50
- shalla
#44 Re: Kviz Upitnik - FTV
E onda je do mene, mene je iz nekog razloga prebacilo na skijaško trčanjelolo_lolo wrote:trcanje u priodi,a ne skijasko trcanjeshaqqa wrote:Opet ja i upitnik![]()
E, obzirom da mi je glava puna aportskih podataka (kako moja supruga voli reći za mene, hodajuća sportska enciklopedija) bio sam poprilično siguran da sam bio u pravu (sjetim se Daehlia i Prokurorova kad im se ono pljuvačka više smrzne i kad uđu polumrtvi u cilj), odem na net da pogledam i ispostavi se da sam fakat bio u pravu...
I tako, otišlo telefona a ništa od (minimalno) 50,00 KM![]()
cuj 50 km,pa nije maraton
jao jesam se ismijao tom odgovoru,i lik poslije tebe govori isto 50
- Obuca9
#45 Re: Kviz Upitnik - FTV
Zvonimir iz Posušja
Lik se svaku noc bar jednom, a nekad i po dva puta javi
-
lolo_lolo
#46 Re: Kviz Upitnik - FTV
nikica iz nekog sehera,marko iz banjaluke,neki lik iz capljine,amar iz sarajeva........hz__semir wrote:Zvonimir iz Posušja![]()
![]()
![]()
- nellington
#47 Re: Kviz Upitnik - FTV
Je li to nema Nure iz Vogošće?

-
Ripicipi
#48 Re: Kviz Upitnik - FTV
I jucer lik uze 2500 KM 
-
samo malo
#49 Re: Kviz Upitnik - FTV
Najjaci mi je onaj iz Ilijasa, uvijek zove kad Milan vodi, i Milan ga uvijek pita jel iz Ilijasa ili sa periferije? a ovaj ne zna reci periferija, vec kaze nesto kao paruferija, pafirerija, ne znam tacno.
-
mobitelll
#50 Re: Kviz Upitnik - FTV
Shaqqa evo i ja dobio 50 km
Trebam li cekat neko vrijeme da me zovnu ili ja njih trebam?