Kviz "341 Game show"

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

zlotscha

Post by zlotscha »

NURA iz Vogosce? :?
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

odgovor je u nicku :D naopacke :D
sulesavic

Post by sulesavic »

zlotscha wrote:NURA iz Vogosce? :?
Au! Legendarna! Jednom joj nije bilo struje kad je i¹'o kviz. Zvala, pustili je u program i èitali joj pitanja...
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

naletih na stranici FTV, ali ne mogu otvoriti. ako ko uspije, nek' nam docara o cemu se radi. ima li kakvih detalja i sl.
rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/kviz.rv
zlotscha

Post by zlotscha »

sulesavic wrote:
zlotscha wrote:NURA iz Vogosce? :?
Au! Legendarna! Jednom joj nije bilo struje kad je iš'o kviz. Zvala, pustili je u program i čitali joj pitanja...
sve po zaslugama :-D
Ejch-ju-es-i-aj-en

Post by Ejch-ju-es-i-aj-en »

Scenografija je kao u kockarnici,takmicari sjede oko stola, a voditelj je krupije. U finalnoj igri (prvu igru sam vec objasnio na prvoj strani) svaki od tri takmicara dobije po pet karata sa pet razlicitih pojmova (svi takmicari dobijaju iste karte). Zatim voditelj daje asocijacije o tacnom odgovoru,a takmicari moraju nakon svake asocijacije da odloze po jednu kartu za koju misle da nije odgovor, ili eventualno da ponude tacan odgovor ako misle da znaju o cemu se radi. Ko prvi odlozi tacan odgovor je pobjednik, i nosi lovu. Eto sve sam vam rekao. So long. Ako ima nejasnoca pitajte.

P.S: Eto da se vise ne peglate ja sam Abid iz Vogošće,Nurin muž :D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Ejch-ju-es-i-aj-en wrote:Scenografija je kao u kockarnici,takmicari sjede oko stola, a voditelj je krupije. U finalnoj igri (prvu igru sam vec objasnio na prvoj strani) svaki od tri takmicara dobije po pet karata sa pet razlicitih pojmova (svi takmicari dobijaju iste karte). Zatim voditelj daje asocijacije o tacnom odgovoru,a takmicari moraju nakon svake asocijacije da odloze po jednu kartu za koju misle da nije odgovor, ili eventualno da ponude tacan odgovor ako misle da znaju o cemu se radi. Ko prvi odlozi tacan odgovor je pobjednik, i nosi lovu. Eto sve sam vam rekao. So long. Ako ima nejasnoca pitajte.

P.S: Eto da se vise ne peglate ja sam Abid iz Vogošće,Nurin muž :D
sad kad te ismeta naruzi zbog otkrivanja detalja kviza.. a rece da neces nista otkriti.. sve smo izvukli :D
Ejch-ju-es-i-aj-en

Post by Ejch-ju-es-i-aj-en »

Znam ja da vi nećete dalje širiti,fini ste vi :D
extra_safe

Post by extra_safe »

hmmm bit ce to duga godina,posebno preko subota i nedjelja
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

:shock: :?
nausnica

Post by nausnica »

Cestitam Ejch-ju-es-i-aj-en!

Kako i gdje se mozemo prijaviti na taj kviz?
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

koliko sam upratio, prijave za audiciju su preko sms-a. broj je 091 710 600, text: kviz (razmak) ime i prezime, zanimanje, godine, grad
nausnica

Post by nausnica »

Tita mi, prijaviću se!!!!! :D

Do Viđajna na kvizu :bih: :bih:
leeloo

Post by leeloo »

...
Last edited by leeloo on 29/10/2007 19:30, edited 1 time in total.
Klikerica

Post by Klikerica »

Gledala kviz. Iskreno, ocekivala sam puno vise, pa i od samog autora Lokasa. Pitanja su smijesno jednostavna, Blagojevic skoro pa ni nema nikakvu ulogu, moglo bi proci i bez voditelja, a takodjer nije bilo apsolutno nikakve napetosti (koja je itekako potrebna u kvizu). Jedino mi se svidja spica, vesela i orginalna (vjerovatno djelo Fabrike).
zlotscha

Post by zlotscha »

meni ne izgleda previse lose! jest bilo lagano, ali prva je emisija... mislim da ima potencijal
leeloo

Post by leeloo »

Klikerica wrote:Gledala kviz. Iskreno, ocekivala sam puno vise, pa i od samog autora Lokasa. Pitanja su smijesno jednostavna, Blagojevic skoro pa ni nema nikakvu ulogu, moglo bi proci i bez voditelja, a takodjer nije bilo apsolutno nikakve napetosti (koja je itekako potrebna u kvizu). Jedino mi se svidja spica, vesela i orginalna (vjerovatno djelo Fabrike).
(jeste fabrika)

ama ni sam prvi krug nema nikakvu svrhu... nema borbe, nema cak ni "plink" recimo zadnjih 30 sekundi.... sve mlako...

Ja imam osjecaj da se Josku posrecilo sa Upitnikom i to je sve...

Postoji prejak game show na ovaj fazon... http://www.youtube.com/watch?v=PXvDwPoOQg0
Klikerica

Post by Klikerica »

leeloo wrote:
Klikerica wrote:Gledala kviz. Iskreno, ocekivala sam puno vise, pa i od samog autora Lokasa. Pitanja su smijesno jednostavna, Blagojevic skoro pa ni nema nikakvu ulogu, moglo bi proci i bez voditelja, a takodjer nije bilo apsolutno nikakve napetosti (koja je itekako potrebna u kvizu). Jedino mi se svidja spica, vesela i orginalna (vjerovatno djelo Fabrike).
(jeste fabrika)

ama ni sam prvi krug nema nikakvu svrhu... nema borbe, nema cak ni "plink" recimo zadnjih 30 sekundi.... sve mlako...

Ja imam osjecaj da se Josku posrecilo sa Upitnikom i to je sve...

Postoji prejak game show na ovaj fazon... http://www.youtube.com/watch?v=PXvDwPoOQg0
WOW! Prejako! Kao na slican fazon sa ovim, ali ni priblizno :D Eto sta je napetost i igra asocijacija, tako to treba izgledati.. scenografija je za 10, ali mi takodjer dobra stvar sto poznate osobe, koliko sam uspjela skontati, pomazu takmicarima- cool :)
nausnica

Post by nausnica »

Kad je na programu i u koliko sati???
Klikerica

Post by Klikerica »

nausnica wrote:Kad je na programu i u koliko sati???
Upravo sada. Jao ova Emela melje- ne prestaje pricati.. :roll: pa nije ti ovo Hugo i djecica koju moras nasmijavati :roll: Frizura joj je kao perika.
karanana

Post by karanana »

nista posebno kviz. sto nisu kupili licencu za kariku bolje bi bilo nego ovo.
Klikerica

Post by Klikerica »

Jessie B wrote:
Klikerica wrote:
nausnica wrote:Kad je na programu i u koliko sati???
Upravo sada. Jao ova Emela melje- ne prestaje pricati.. :roll: pa nije ti ovo Hugo i djecica koju moras nasmijavati :roll: Frizura joj je kao perika.
Mene uopšte ne nervira. Mada ja obožavam emisije za mališane pa možda imam te prenose :D
I ja strasno volim djecje emisije, ali me ona nesto iritira. Cini mi se da se pretvara. I kad je Hugu vodila, nisam je gledala. Samo Super Mario :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Izvali Emela "Šibe" Krvavac i osta živa.

Kviz će biti sve gori i gori jer će za razliku od sinoć kad su takmičari bili bivši šampioni kakvog takvog kviza, dakle iole načitani, budući takmičari biti polupismene "dobre bošnje" koji će imati velikih problema da uopšte prepoznaju šta je pojam sa kartice a kamoli da isti pojasne.

Živi bili pa vidjeli.
zlotscha

Post by zlotscha »

Jessie B wrote:Ja stvarno slabo gledam tv i kad gledam to je uglavnom FTV. Jadno je ali ja se osjećam bolje kad gledam taj jad na FTV-u nego kad doživim par sekundi većine sadržaja s npr. Hayata ili OBN-a.
lijepo receno!
ja danas imala nesrecu da gledam RTV Vogosca (jedno 15 sec) i otvoreni program, a gosca je bila zenska osoba koja voli da cita knjige i tvrdi da je iz PATRIJALNE porodice. sebe moze poistovjetiti sa likom iz (ne pamtim koje) knjige, kaze ona da je tu nasla i likove svoje mjke, tetke,oca :-) ... to sam, dakle, cula i kad joj voditeljica pozeli srecu da uskoro zavrsi fax i postane PROFESORICA (nadam se ne bosanskog jezika :-), ali ne lezi vraze)
izbrisala sam te nesretnike... :D
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

zlotscha wrote:
Jessie B wrote:Ja stvarno slabo gledam tv i kad gledam to je uglavnom FTV. Jadno je ali ja se osjećam bolje kad gledam taj jad na FTV-u nego kad doživim par sekundi većine sadržaja s npr. Hayata ili OBN-a.
lijepo receno!
ja danas imala nesrecu da gledam RTV Vogosca (jedno 15 sec) i otvoreni program, a gosca je bila zenska osoba koja voli da cita knjige i tvrdi da je iz PATRIJALNE porodice. sebe moze poistovjetiti sa likom iz (ne pamtim koje) knjige, kaze ona da je tu nasla i likove svoje mjke, tetke,oca :-) ... to sam, dakle, cula i kad joj voditeljica pozeli srecu da uskoro zavrsi fax i postane PROFESORICA (nadam se ne bosanskog jezika :-), ali ne lezi vraze)
izbrisala sam te nesretnike... :D
ma ako iole pazljivije pogledas pitanja u rubrikrama privatno u svim dnevnim novimama, primjetit ces, da, vecina poznatih faca preporucuje knjigu ana karenjina:)
Post Reply