i obavzno naglasi da ovom momku treba zlo istjerati a dobro utjerati...KatarinaKosaca wrote:Da, hvala ti što si me podsjetio da ne okasnim na džumu i vazim u petak. Nego, naravno da je Karlovac-Karlobarg_Virovitica postao i ostao puki nedosanjani san koji je u realnosti Beogradski pašaluk, a zastava koja ti se viori na avataru ista i na Drini. Pa, hodži na liječenje od muke, možda ti salije stravu dobru. Pitaću ja u petak na džumi ima li kog da to dobro radi. Sevap ti je to uraditi.medobrundoo wrote:KatarinaKosaca wrote:Plan je postojao kao pomoć pri "saoiziranju" BIH, SAO Krajina već postojala, tako da bi se sa malo manje oružja, doduše, kreirala Great Serbija, Karvovac-Kabobag-Vivovitica.
.![]()
![]()
![]()
a eto neprihvatanje plana, spriječilo i SAOziranje BH, sjebalo RSK u HR, jerbo alijica na šiltetu isposlovo da dođu ameri i NATO pakt koji sjebaše karadžićevu i JNA armadu, stvoriše mu UNITARNU Bosnu i svi sretni i zadovoljni, osim srba
hau jes no, kako da ne, ali u vlažnim alijinim i sda snovima
daj, prodaji to na džumi onim tupanima što hoće u džihad u siriju
Kutiljerov plan
-
hizo ramidovic
#451 Re: Kutiljerov plan
- muha_sa
#452 Re: Kutiljerov plan
KatarinaKosaca wrote:
Da, hvala ti što si me podsjetio da ne okasnim na džumu i vazim u petak. Nego, naravno da je Karlovac-Karlobarg_Virovitica postao i ostao puki nedosanjani san koji je u realnosti Beogradski pašaluk, a zastava koja ti se viori na avataru ista i na Drini. Pa, hodži na liječenje od muke, možda ti salije stravu dobru. Pitaću ja u petak na džumi ima li kog da to dobro radi. Sevap ti je to uraditi.
ovo njih handri.
- muha_sa
#453 Re: Kutiljerov plan
+1hizo ramidovic wrote:ma stipu ti ove dzihadiste sto te ometaju. zavide ti na znanju i baratanju cinjenicama pa te onda nastoje omalovaziti.medobrundoo wrote: mora vam neko prosvijetlit pamet
iako lično mislim da vam ni hodža ne može skinut alijine-sda sihire, nema tu pomoći...beznadežni slučajevi
nek vi evo povećate plate čim dođete na vlast ko u TK
legendo, ne daj se zbuniti, samo nastavi sa prosvjetljivanjem, ima nas sto te pazljivo citamo i upijamo svaku tvoju riječ...
- medobrundoo
#454 Re: Kutiljerov plan
ahaKatarinaKosaca wrote:Da, hvala ti što si me podsjetio da ne okasnim na džumu i vazim u petak. Nego, naravno da je Karlovac-Karlobarg_Virovitica postao i ostao puki nedosanjani san koji je u realnosti Beogradski pašaluk, a zastava koja ti se viori na avataru ista i na Drini. Pa, hodži na liječenje od muke, možda ti salije stravu dobru. Pitaću ja u petak na džumi ima li kog da to dobro radi. Sevap ti je to uraditi.medobrundoo wrote:KatarinaKosaca wrote:Plan je postojao kao pomoć pri "saoiziranju" BIH, SAO Krajina već postojala, tako da bi se sa malo manje oružja, doduše, kreirala Great Serbija, Karvovac-Kabobag-Vivovitica.
.![]()
![]()
![]()
a eto neprihvatanje plana, spriječilo i SAOziranje BH, sjebalo RSK u HR, jerbo alijica na šiltetu isposlovo da dođu ameri i NATO pakt koji sjebaše karadžićevu i JNA armadu, stvoriše mu UNITARNU Bosnu i svi sretni i zadovoljni, osim srba
hau jes no, kako da ne, ali u vlažnim alijinim i sda snovima
daj, prodaji to na džumi onim tupanima što hoće u džihad u siriju
laprdanje i prdenje
kad nemaš adekvatan odgovor
alooo džihadista
pitanje ti je bilo da li je NEPRIHVATANJE plana od strane matorog đuturuma SPRIJEČILO sve ono što navodiš
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#455 Re: Kutiljerov plan
Napomeni me u petak kad se vidimo u đamiji,hizo ramidovic wrote:i obavzno naglasi da ovom momku treba zlo istjerati a dobro utjerati...
-
hizo ramidovic
#456 Re: Kutiljerov plan
tooooo, majstore, samo zagalami na njih!!!medobrundoo wrote: aha
laprdanje i prdenje
alooo džihadista
pitanje ti je bilo da li je NEPRIHVATANJE plana od strane matorog đuturuma SPRIJEČILO sve ono što navodiš
misevi su to podli, ne razumiju oni kad im nesto lijepo kazes...
- KatarinaKosaca
#457 Re: Kutiljerov plan
Et tu mi fili Brute... izdao si nas izdaćeš i njihhizo ramidovic wrote:tooooo, majstore, samo zagalami na njih!!!medobrundoo wrote: aha
laprdanje i prdenje
alooo džihadista
- Gojeni H
#458 Re: Kutiljerov plan
Medonjo
Sve su ovde same dzihaTlije. Oni su ti k'o mac'ja guza, ko mac'ja guza ...
Sve su ovde same dzihaTlije. Oni su ti k'o mac'ja guza, ko mac'ja guza ...
- GeeTnT
#460 Re: Kutiljerov plan
Lik sa šubarom dodje na klix, uredno se registrira i mlati po Bošnjacima i naravno gadja tamo gdje boli (poginule, ubijene, silovane i protjerane). Medjutim, ništa...sve se to uredno toleriše.
Skoro sam se suprostavio takvom jadniku i ugasili su mi profil... Neki dan sam takodje ostavio komentar na ovaj krvavi pir, nadajući se da će neko od onih koji mogu nešto učiniti i zaustaviti ovo pljuvanje...medjutim, ništa.
..ali svakako želim da sudbinu onih koje proziva ovaj "medobrundo" prožive svi oni koji ga mogu zaustaviti, a neće ili ne žele.
Toliko!
Skoro sam se suprostavio takvom jadniku i ugasili su mi profil... Neki dan sam takodje ostavio komentar na ovaj krvavi pir, nadajući se da će neko od onih koji mogu nešto učiniti i zaustaviti ovo pljuvanje...medjutim, ništa.
..ali svakako želim da sudbinu onih koje proziva ovaj "medobrundo" prožive svi oni koji ga mogu zaustaviti, a neće ili ne žele.
Toliko!
- Gojeni H
#461 Re: Kutiljerov plan
Iz Nis u Nis, bre.medobrundoo wrote:
što hoće u džihad u siriju
- Gojeni H
#462 Re: Kutiljerov plan
Sjooj, jesi ozbiljan. Ovaj lik dobro dodje da pustim mozak na pasu, poslije posla.GeeTnT wrote:Lik sa šubarom dodje na klix, uredno se registrira i mlati po Bošnjacima i naravno gadja tamo gdje boli (poginule, ubijene, silovane i protjerane). Medjutim, ništa...sve se to uredno toleriše.
Toliko!
Opusti se.
-
dudlov
#463 Re: Kutiljerov plan
Gojeni H wrote:medobrundoo wrote: kakve veze ima privatan razgovor dva debila
sa ZVANIČNIM POTPISOM na dokumenat
privatno je i tvoj aljo sa muhadžedinima dogovaro vjerovatno islamsku državu do turske
ali koga kurac puca za privatne razgovore, megaplanove, mitomanije, maximalističke ciljeve...pa i dan danas dodik i nikolić pričaju o velikoj srbiji, privatno, koga boli kurac za tim
da si imalo pametan, bolje da si stavio JAVNI govor karadžića u skupštini kada prijeti ratom svakom ko krene iz YU
a to najbolje govori kakav su zaokret napravili, samo koji mjesec dana kasnije pristaju NA NEZAVISNU I SUVERENU BOSNU, stavljaju svoj potpis kao i matori đuturum, koji onda odbija![]()
![]()
Sad sam se sjetio ko je ovaj lik.
Prosli put je trajao jedno sedmicu. Vidjecemo koliko ce ga Muhamed-aga i Chmoljo trpit' ovaj put.
- KatarinaKosaca
#464 Re: Kutiljerov plan
Slažem se, ne radi se više o komentarima rada moderacije, nego o osnovnom poštivanju domovine i funkcija koji ljudi obavljaju u istoj. Dakle, ne ljudima, nego prvom predsjedniku BIH, časnoj borbi ABIH itd, itd Degutantno je , fakat.GeeTnT wrote:Lik sa šubarom dodje na klix, uredno se registrira i mlati po Bošnjacima i naravno gadja tamo gdje boli (poginule, ubijene, silovane i protjerane). Medjutim, ništa...sve se to uredno toleriše.Toliko!
- GeeTnT
#465 Re: Kutiljerov plan
Gojeni, ako tebe opušta ples po mezarima ovog klauna...onda hitno ugovori pregled vijuga.
- medobrundoo
#466 Re: Kutiljerov plan
KatarinaKosaca wrote:Et tu mi fili Brute... izdao si nas izdaćeš i njihhizo ramidovic wrote:tooooo, majstore, samo zagalami na njih!!!medobrundoo wrote: aha
laprdanje i prdenje
alooo džihadista
laprdanje i prdenje
alooo džihadista
pitanje ti je bilo da li je NEPRIHVATANJE plana od strane matorog đuturuma SPRIJEČILO sve ono što navodiš dole
KatarinaKosaca wrote:Plan je postojao kao pomoć pri "saoiziranju" BIH, SAO Krajina već postojala, tako da bi se sa malo manje oružja, doduše, kreirala Great Serbija, Karvovac-Kabobag-Vivovitica.
Last edited by medobrundoo on 25/02/2015 19:05, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#467 Re: Kutiljerov plan
Jeste, naravno. Po 3x. Znam da ti treba malo više, ali 3x je 3x. Granica Kavlobac-Kavlobag_Vivovitica ne postoji, BIH postoji, Beogradski pašaluk također. Hoš još jednom da ti se ponovi?
Za "matorog đuturuma" pretpostavljam da misliš na oca srpske laži Dobricu Ćosića, i nemoj, nije lijepo pokojnike tako nazivati
Za "matorog đuturuma" pretpostavljam da misliš na oca srpske laži Dobricu Ćosića, i nemoj, nije lijepo pokojnike tako nazivati
- muha_sa
#468 Re: Kutiljerov plan
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l77ArsyY6G4 [/youtube]
-
hizo ramidovic
#469 Re: Kutiljerov plan
ma bravo, legendo, pogodio si u cemu je problem: oni ti ne znaju odgovoriti ni na jedno pitanje, vec samo laprdaju uprazno.medobrundoo wrote:
![]()
![]()
![]()
laprdanje i prdenje
alooo džihadista
a jesi ih razvalio argumentima, alal ti vera!!!
samo se pitamo gde si, bre, do sada bio da prosvijetlis ovo neuko forumsko pucanstvo?
- medobrundoo
#470 Re: Kutiljerov plan
pa ako hoćeš i njega, tu je on negdje sa tvojim idolom aljom, manje višeKatarinaKosaca wrote:Jeste, naravno. Po 3x. Znam da ti treba malo više, ali 3x je 3x. Granica Kavlobac-Kavlobag_Vivovitica ne postoji, BIH postoji, Beogradski pašaluk također. Hoš još jednom da ti se ponovi?![]()
jel ne postoji zato što tvoj aljo nije prihvatio lisabon i žrtvovao 65.ooo Bošnjaka i milion raseljenih
ili ipak zbog drugih stvari i okolnosti koje su se odvijale tokom rata, što opet veze nije imalo sa glupim potezima matorog đuturuma, idola ti alije
- GeeTnT
#472 Re: Kutiljerov plan
Forum je postao, bar što se tiče pdf-a politika, centar okupljanja bande zadužena za srbovanje. Ista ona banda koja nam je sjebala decenije života, a svoj od postanka sjebani, jadni i bijedni život žive jer nisu nikad ni osjetili potrebu za napredovanjem.
- Danguba
#473 Re: Kutiljerov plan
Ako nam oce @medo necemo znati kako se krecu cijene goriva... 
- Ali Kemal
#474 Re: Kutiljerov plan
U cemu je poenta odbrane bezgresnosti prvog Predsjednika? Kakva je korist od toga?
Fakti su sasvim jasni, kantoni protiv entieta, zivi umjesto mrtvih, nerazaranje umjesto razaranja...
Fakti su sasvim jasni, kantoni protiv entieta, zivi umjesto mrtvih, nerazaranje umjesto razaranja...
- seln
#475 Re: Kutiljerov plan
..srpska provincija umjesto nezavisne BiH....Ali Kemal wrote:U cemu je poenta odbrane bezgresnosti prvog Predsjednika? Kakva je korist od toga?