Kusturica izvrijeđao Stankovića

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
User avatar
Troll_Happens
Posts: 2795
Joined: 25/04/2007 20:04
Location: negdje na istoku zaklet da nadjem nju...

#1 Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Troll_Happens »

Sto je to Kusturica krenuo u medijsku kampanju prvo na OBN-u pa sad pokusaj na HRT-u ocito pocinje opet popularan i interesantan da bude za medije... Nekoc isto za nase medije kada je trebao da sa Sidranom zakopa ratne sjekire i petlja nesto...
Koliko je ovo realno da je uradio jest da su i novinari postali takvi da ubodu u zicu i da provociraju... ali opet ovakav cin ne opravdavam jer ako si ineresantan za sedmu silu donekle bi trebao imati kodex minimalne kulture a ne ovako bahato da se ponasa.... :oops:

Kusturica izvrijeđao Stankovića i oduzeo mu snimljeni intervju

Televizijska ekipa HTV-a na čelu s Aleksandrom Stankovićem jučer je posjetila Emira Kusturicu u njegovom selu Mokra Gora kako bi održala dogovoreni sastanak u vezi snimanja intervjua za emisiju Nedjeljom u dva. Mokra Gora je selo u Srbiji u kojem Kusturica živi i čiji je vlasnik.

Snimanje je trajalo 22 minute nakon čega je Kusturica vidno izgubio živce i prekinuo snimanje te je zahtijevao da mu predaju snimljeni materijal. Nakon 45 minuta verbalnog vrijeđanja i maltretiranja, TV ekipa je bila primorana ostaviti materijale intervjua Kusturici da bi uopće mogli izaći iz sela, saznaje Index.hr.

Incident je započeo kada je Stanković postavio neka pitanja "koja se Kusturici nisu svidjela, kao i neka na koja nije imao odgovor", kazao je Aleksandar Stanković za Index. Jedno od pitanja koje je posebno pogodilo Kusturicu bilo je: "Zašto je s Miloševićem pio viski za vrijeme srpske blokade". Na to pitanje Kusturica je odgovorio kako "nije imao izbora", jer je tada bio nagrađen Zlatnom palmom. Stanković mu je odvratio da je mogao odbiti, jer je slobodan čovjek na što je Kusturica poludio.

Kusturica je naglasio da je htio istaknuti dirljivu stranu Miloševića kroz njegovo slanje ljubavnih poruka svojoj supruzi iz Haaga, na što ga je Stanković upitao bi li tako ima suosjećanja i za Hitlera jer je i on bio čovjek koji je imao emocije prema Evi Braun i prema svome psu. Kusturica je na to kazao kako Milošević nikada nije osuđen. Stanković je na dodao da ni Hitler nikada nije osuđen te je upitao Kusturicu znači li to da su obojica nevini. Stanković je time samo dodatno iznervirao Kusturicu.

Stankovićevo pitanje o Gotovini i o pjesmi u kojoj ga je opjevao dovelo je Kusturicu do ruba te se ustao i bijesan završio razgovor. HTV će tražiti materijal kojega su vlasnici iako Stanković sumnja da će se to dogoditi jer ga je Kusturica "vjerojatno uništio kako u očima javnosti ne bi ispao jadan".
User avatar
-LIBERO-
Čiča Gliša
Posts: 15604
Joined: 11/02/2008 01:27
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by -LIBERO- »

Kusturica: Stanković je bio kvaran gost!

Reditelj Emir Kusturica je negirao da je Aleksandru Stankoviću oteo snimljeni materijal i tvrdi da je novinara Hrvatske televizije primio kao gosta, ali da se pokazalo da on nije došao sa dobrom namjerom na Mokru Goru. Kusturica u izjavi za RTS negira da je oteo snimljeni materijal, kako tvrdi Stanković, a to je potvrdio i za ** No links ** PORTAL.


- Snimke mu nisam oteo, nego ih je on zaboravio u žurbi i u ponedjeljak će mu biti vraćeni - kaže Kusturica. On je rekao da je hrvatski novinar Aleksandar Stanković primljen na Mokru Goru po Dušanovom zakoniku, gdje je gost važniji od domaćina.

- Od bogate trpeze, izabravši pasulj i kobasice, Stanković je odmah pokazao da nije došao sa dobrom namjerom. Kad je ušao u dnevnu sobu, unio je dosta blata. A, kada je počeo razgovor, iz njegovoh očiju se vidjelo da ima zlu namjeru - priča Kusturica. Kada je Stanković počeo da mu postavlja uvredljiva pitanja, Kusturica mu je otkazao gostoprimstvo.

Hrvatski mediji su javili da je reditelj Emir Kusturica izbacio ekipu emisije "Nedeljom u 2" HTV-a, predvođenu Aleksandrom Stankovićem, koja je s njim u Mokroj Gori snimala ranije dogovorenu emisiju.

Snimanje i razgovor Stankovića sa Kusturicom trajao je 22 minuta kada je režiser, iznerviran postavljenim pitanjima, ustao i naredio ekipi HTV-a da napusti selo i da mu preda snimljeni materijal. Stanković je, prenose hrvatski mediji, ocijenio da je zapljena materijala "klasično razbojništvo i čisti lopovluk", i da će HTV od Kusturice tražiti da vrati snimljeni materijal.


preuzeto sa http://www.** No links **.ba
User avatar
Control panel
Posts: 5911
Joined: 10/04/2008 12:12
Location: Sarajevo

#3 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Control panel »

ne zavrjedjuje da se uopste o njemu pise ni pozitivno ni negativno covjek je jednom rijecju nula.
RosaSpinosa
Posts: 42968
Joined: 15/09/2008 20:37

#4 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by RosaSpinosa »

.
Last edited by RosaSpinosa on 04/11/2012 22:20, edited 1 time in total.
User avatar
Truba
Posts: 81759
Joined: 17/03/2004 09:36
Location: Vizantija

#5 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Truba »

ma koga boli šta taj priča

mikrograđanin
User avatar
clav
Posts: 848
Joined: 12/07/2008 23:38

#6 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by clav »

Normalno da je poludio. U svijet pokusava prodati pricu nekog produhovljenog umjetnika, humaniste, ekologa, internacionalca, kao neshvacen on, a radi se o psihicki nestabilnoj licnosti koja podrzava desnicarske politicare i vjeruje u teorije zavjere. Pitanja su bila pravi reality check. U intervjuu za Telering, pricao je nepovezano, izbjegavao pitanja jeftinim sofizmima, a Mato je klimao glavom i govorio aha aha. Trebao mu je neko davno reci koliko je sati.
User avatar
chuchumbamayumbe
Posts: 11046
Joined: 20/10/2006 22:02

#7 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by chuchumbamayumbe »

besqratz
User avatar
Meho Kodro
Posts: 1141
Joined: 30/09/2005 13:57

#8 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Meho Kodro »

LINK
Snimak s HTV-a, Stankovic govori o svojim "iskustvima" s Kustom
User avatar
Meho Kodro
Posts: 1141
Joined: 30/09/2005 13:57

#9 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Meho Kodro »

U želji da pokaže hrvatskoj javnosti svoje pravo lice Emir Kusturica, kontroverzni bh redatelj s prebivalištem u Srbiji, kako su ga na HTV-u nazvali, bog i batina mokrogorskih emirata jednostavno je pregorio. Poput nekog junoše koji prvi put izađe pred pune tribine odsjekle mu se noge, izgubio je glas i umjesto da svoj talenat pokaže u najboljem svjetlu Kusturica je pokazao suprotno. Njegov problem međutim nije nedostatak iskustva već naprotiv - silno nagomilano iskustvo života i rada pod pokroviteljstvom Slobodana Miloševića, Vojislava Koštunice, Borisa Tadića...niz dopunite sami

Kao državni projekt, pa čak i kao produžena ruka iste, Kusturica je to shvatio onako kako mu je i rečeno - “Kusto, Srbine. Evo ti ovo parče zemlje, da ga obrađuješ. celivaš i da preko njega pronosiš glas Srbije. Nebo je sa njega bliže. A ako te neko bude dirao - samo zazviždi. Evo ti i rendžeri da te paze, da te maze, da te zovu Nemanja, da zgaze svakog ko na tebe digne ruku, il' povisi glas”.

I bi tako. U Nemanji je međutim ostao nemir jer ne gledaju svi kroz iste cvike na njegov angažman posljednjih 20-ak godina. Mali Bosanac vel'ke glave nedavno se ispovjedio i na OBN-u, ali nedovoljno. Želio je Nemanja da se slika o njemu ispegla i sa druge strane Dunava. Želio je Nemanja da hrvatski narod čuje njegove riječi, da konačno dobije priliku da se pokaže u pravom svjetlu. I dobio je priliku.

U nedjelju, 8. studenog ljeta gospodnjeg 2009. Aleksandar Stanković, onaj iz emisije “Nedjeljom u dva” koji već godinama uveseljava narod sa obje strane Dunava, planirao je dozvoliti Nemanji da ružnu sliku koju su mediji o njemu stvorili izglača i uljepša.

Nije Nemanja tražio nikakve povlastice, niti je nagovještavao da želi da izbjegne razgovor na bilo koju temu, uključujući i one oko Slobodana Miloševića. Naprotiv: “Znam kako radiš emisiju”, rekao je Nemanja Stankoviću u utorak uvečer u Drvengradu. Dvije boce vina, čarobno svjetlo emirata, svježi snijeg opili su Nemanju koji se pokazao kao dobar domaćin, priznao je e-novinama Aleksandar Stanković koji je ohrabren Nemanjinim riječima: “Želim da dobijem priliku da konačno ispravim sliku o meni koja hrvatska javnost ima. Pitaj me što god želiš”, upravo to i učinio.

Snimanje i razgovor voditelja i urednika s Nemanjom trajalo je 22 minute, objasnio nam je Stanković, nakon čega je u Nemanji, unutar unutrašnjeg sagorjevanja pregorio fitilj i čovjek je naprosto puk'o, ogolio se do detalja. Iznerviran postavljenim pitanjima, demonstrativno je ustao i ne birajući riječi, naredio HTV-ovoj ekipi da napusti selo te da mu preda snimljeni materijal, posvjedočila je ekipa HTV-a.

Vrijeđanje i maltretiranje trajalo je oko 45 minuta kada je ekipa popustila i predala kasetu Kusturici, nakon čega su napustili emirate.

Stanković je pojasnio šta je zapravo prouzrokovalo ovu eksploziju čiji rezultat je oduzeta traka. Pitanja su se ticala Slobodana Miloševića i Kusturičina odnosa s njim, objasnio je kolegama sa HTV-a. Na pitanje zašto je s pokojnim srpskim predsjednikom pio viski tijekom srpske blokade Sarajeva, odgovorio je kako nije imao izbora. Zatim ga je Stanković podsjetio kako je svojedobno izjavio da je bilo dirljivo gledati kako Slobodan u haškoj sudnici šalje poljupce supruzi Miri, te ga upitao hoće li i u Izraelu, u kojem snima idući film, Izraelcima reći kako je bila dirljiva pozornost kojom je Hitler obasipao Evu Braun u Vučjoj jami.
Image
Pogrešna slika: Emir i vladika
Photomontage: Instruktor
Redatelj na to nije imao odgovora već je HTV-ovu uredniku postavio protupitanje: "A zašto mi ne pričamo malo o hrvatskim legionarima koji su ubijali Srbe po Hrvatskoj?"

Stanković mu je, kažu u HTV-u, odgovorio protupitanjem koje je i konačno prouzrokovalo eksploziju, koja se već nazirala: "Ako tako mislite, zašto ste onda, svojedobno, opjevali Gotovinu, čovjeka koji je optužen za ratne zločine u Haagu?" (tekst pjesme glasi: Tko ne voli Gotovinu uvalim mu osovinu!) Kusturica je tada uz psovke ustao i naprasno završio razgovor rekavši Stankoviću: "Nećeš se ti meni frajerisati niti preko mene graditi karijeru".

U kratkom razgovoru za e-novine Stanković je objasnio da nije bilo fizičkog nasilja, već samo verbalnog, ali da je vrlo lako moglo preći i u viši stupanj, pogotovo nakon Nemanjine rečenice: “Jednog dana netko ćete sigurno pretući”.

Šteta se na kraju mjeri samo u oduzetoj traci, za koju Nemanja kaže da će je vratiti. Mada, ne vjerujem da je lako biti u Stankovićevoj koži koji tri dana pred emisiju nema ni gosta, ali ni materijal. Što se tiče onog “pravog lica” koje je Emir Kusturica poželio pokazati, to je učinio i bez gostovanja, ali to nije ništa novo.

Naprotiv, Nemanja je odavno pokazao svoje pravo lice. “Neka to objavi ako je frajer”, kaže razočarani Stanković koji vjeruje da će Kusturica pokušati da opovrgne pisanje o ovom incidentu. Dodao je da ne zna šta će biti sa trakom, koja je vlasništvo HTV-a. Koliko je našeg "heroja" zaista briga šta će pravna služba HTV-a preduzeti govore i njegove riječi poslije svega: “Tuži me!”.

U iščekivanju odgovora od novinarskih udruženja, pravne službe, pa i policije i tužilaštva jer ovdje je riječ o krađi Emir Nemanja Kusturica nastavlja vožnju po prostranim poljima emirata, opušten i bezbrižan jer zna zviždi kada se za tim pokaže potreba.
http://www.e-novine.com/region/region-h ... kovia.html
User avatar
bingov buraz
Posts: 11329
Joined: 14/04/2009 20:23

#10 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by bingov buraz »

Klimoglava Matu Djakovica poslati na casove kod Ace Stankovica.
User avatar
Fair Life
Posts: 14219
Joined: 02/03/2004 00:00

#11 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Fair Life »

Image
emillio estevez
Posts: 2003
Joined: 27/05/2009 20:06
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#12 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by emillio estevez »

Fair Life wrote:Image

Eeeeeeeeeeeeeeeemireeeeeeeeeee. :lol:
Koliko para si uzeo Srbiji da si pljunes u lice ?'
User avatar
dobar_ti?
Posts: 225
Joined: 25/09/2009 17:16
Location: tamo gdje mi Nijaz kaze

#13 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by dobar_ti? »

bingov buraz wrote:Klimoglava Matu Djakovica poslati na casove kod Ace Stankovica.
Sve u svemu jedan duboki naklon za najboljeg televizijskog novinara na prostoru bivse Jugoslavije.

A kad spomenu te casove, evo pita me Senad Hadzifejzovic ima li mjesta i za njega?
Pusur
Posts: 280
Joined: 25/04/2005 15:43

#14 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Pusur »

Pa nije Aco poput Mate pa da pusti Kustu da salje video poruku iz mokroguza (kako li vec).
hahahaha napokon postavljena 2-3 ozbiljna pitanja i Kusta frcio.
User avatar
Edin H.
Posts: 47030
Joined: 08/10/2004 22:36
Location: Tirana

#15 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Edin H. »

Stvarno ne kostam sta Kusta pokusava da dokaze i sta hoce da postigne sa ovim interviewima?

Da je umjetnicka sloboda pjevati: "Ko ne voli Dabic Rasu p...... k.... nasu".

U jednom interview-u izblati Avdu na sva usta, onda ga kod Dzakovica nahvali.

Milosevic oslobodilac, Milosevic ne valja, itd.

:skoljka:
samo malo
Posts: 2313
Joined: 04/05/2009 13:50

#16 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by samo malo »

Koliko god mi je Kusturica odvratan lik, Stankovic mi je jos odvratniji.

Majstore, ako hoces biti provokatorski tip novinara, nauci podnositi i "poraze", odnosno kad te neko sutne nogom zbog provokacija. A ne k`o uvrijedjena mlada, briznuti u plac.
User avatar
dobar_ti?
Posts: 225
Joined: 25/09/2009 17:16
Location: tamo gdje mi Nijaz kaze

#17 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by dobar_ti? »

samo malo wrote:Koliko god mi je Kusturica odvratan lik, Stankovic mi je jos odvratniji.

Majstore, ako hoces biti provokatorski tip novinara, nauci podnositi i "poraze", odnosno kad te neko sutne nogom zbog provokacija. A ne k`o uvrijedjena mlada, briznuti u plac.
Mozda zato sto je covjek profesionalac, a prije svega nije primitivac, da ulazi u bilo kakav neverbalni sukob sa osobom koju intervjuise.

Sta bi ti na njegovom mjestu uradio u ovoj situaciji, a da ne ispadnes "placljiva uvrijedjena mlada"?
samo malo
Posts: 2313
Joined: 04/05/2009 13:50

#18 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by samo malo »

dobar_ti? wrote:
samo malo wrote:Koliko god mi je Kusturica odvratan lik, Stankovic mi je jos odvratniji.

Majstore, ako hoces biti provokatorski tip novinara, nauci podnositi i "poraze", odnosno kad te neko sutne nogom zbog provokacija. A ne k`o uvrijedjena mlada, briznuti u plac.
Mozda zato sto je covjek profesionalac, a prije svega nije primitivac, da ulazi u bilo kakav neverbalni sukob sa osobom koju intervjuise.

Sta bi ti na njegovom mjestu uradio u ovoj situaciji, a da ne ispadnes "placljiva uvrijedjena mlada"?
Pa ja bi na njegovom mjestu provocirao sve sagovrnike, dakle i one sa cijim misljenjem se slazem, a sto Stankovic ne radi... ili nebi provocirao nikoga. Kad me vec pitas sta bi na njegovom mjestu.

Cinjenica, dobio je sta je trazio. Kusturica mozda jeste divljak i neotesani ludjak, ali Stankovic je dobro znao gdje ide. Sam pao, sam se ubio.

Inace, ne znam odakle vam ove teze da Kusturica sam sebe promovise, novinari traze njega, ne trazi on njih. Pretpostavljam da Kusturici ne treba promocija u Zelini Donjoj ili Ludbregu, da ne kazem Sarajevu. On je ime izgradio vani, i kao takav je pretpostavljam novinarima zanimljiv.
User avatar
softly
Posts: 446
Joined: 16/09/2009 21:20

#19 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by softly »

Za ovaj incident kriv je - MATO DZAKOVIC !

Kusturica je nakon intervjua sa Matom skontao da ako dovuce novinara u svoj brlog da ce mu novinar postavljati NJEGOVA pitanja.

A stankovic je ZLOUPOTRIJEBIO GOSTOPRIMSTVO i postavljao SVOJA pitanja.

Niko ovdje nije na gubitku.
User avatar
tranquil
Posts: 6638
Joined: 11/08/2007 00:55
Location: Mare Tranquillitatis

#20 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by tranquil »

Fair Life wrote:Image
Što sam spavo, spavo sam :-)
User avatar
tranquil
Posts: 6638
Joined: 11/08/2007 00:55
Location: Mare Tranquillitatis

#21 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by tranquil »

Meni je drago što se ovo ovako desilo ne zato što je Stanković pokazao da je Kusturica ljudska nula - to smo znali godinama, nego zato što je slučajno nama pokazao da je Mato Đaković novinarska nula - i to su mnogi već znali, ali sada imamo nesumnjiv dokaz.

Hebeš novinara kod kojeg ljudi poput Kusturice mogu ugodno sjediti i mirno ćaskati bez provokativnih pitanja. To nije novinarstvo, to je "Nedjeljom popodne".

Zato će ona Matina glupost pasti u zaborav jer sa tim intervjuom ništa novo nismo saznali. Stanković je, s druge strane, sposoban da ljude pokaže u njihovom prirodnom elementu, što se desilo i ovaj put.

I uostalom, kakva su ono saopštenja sa pasuljem, blatom na cipelama i zlom u očima? To bi trebalo biti, šta, opravdanje, objašnjenje?!? :lol:
User avatar
tranquil
Posts: 6638
Joined: 11/08/2007 00:55
Location: Mare Tranquillitatis

#22 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by tranquil »

kakavdanakneiskustvu wrote:
tranquil wrote:Meni je drago što se ovo ovako desilo ne zato što je Stanković pokazao da je Kusturica ljudska nula - to smo znali godinama, nego zato što je slučajno nama pokazao da je Mato Đaković novinarska nula - i to su mnogi već znali, ali sada imamo nesumnjiv dokaz.

Hebeš novinara kod kojeg ljudi poput Kusturice mogu ugodno sjediti i mirno ćaskati bez provokativnih pitanja. To nije novinarstvo, to je "Nedjeljom popodne".

Zato će ona Matina glupost pasti u zaborav jer sa tim intervjuom ništa novo nismo saznali. Stanković je, s druge strane, sposoban da ljude pokaže u njihovom prirodnom elementu, što se desilo i ovaj put.

I uostalom, kakva su ono saopštenja sa pasuljem, blatom na cipelama i zlom u očima? To bi trebalo biti, šta, opravdanje, objašnjenje?!? :lol:

i do sada je bilo na stotine dokaza da je mato novinarska nula.
Jeste mnogim ljudima, i meni je bilo jasno, ali ne svima. Baš sam se neki dan raspravljao s likom koji je tvrdio da je Mato najbolji BH novinar, i to ga je još on sam poredio s Stankovićem i to poslije Matinog a prije Acinog intervjua s Kustoricom. Baš me zanima šta li sada misli.
User avatar
Brisbane
Posts: 742
Joined: 07/09/2007 04:03

#23 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Brisbane »

Od 1981 pratim put Kusturice.

BAS me interesuje, kako mu se zove majka. Jer cesto spominje oca Murata i da mu je prije 250 godina preslo na Islam jedna dio. A cesto govori da je se prekrstio tek cekajuci da mu majka umre.
Cisto me interesuje da li neko zna njeno ime ?
Sounder
Posts: 418
Joined: 30/03/2009 06:56

#24 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Sounder »

Brisbane wrote:Od 1981 pratim put Kusturice.

BAS me interesuje, kako mu se zove majka. Jer cesto spominje oca Murata i da mu je prije 250 godina preslo na Islam jedna dio. A cesto govori da je se prekrstio tek cekajuci da mu majka umre.
Cisto me interesuje da li neko zna njeno ime ?
Senka Numankadić

ako ces vjerovati vikipediji
User avatar
Brisbane
Posts: 742
Joined: 07/09/2007 04:03

#25 Re: Kusturica izvrijeđao Stankovića

Post by Brisbane »

Sounder wrote:
Brisbane wrote:Od 1981 pratim put Kusturice.

BAS me interesuje, kako mu se zove majka. Jer cesto spominje oca Murata i da mu je prije 250 godina preslo na Islam jedna dio. A cesto govori da je se prekrstio tek cekajuci da mu majka umre.
Cisto me interesuje da li neko zna njeno ime ?
Senka Numankadić

ako ces vjerovati vikipediji
Hvala, bio sam siguran da to ne pise na wikipediji pa nisam ni provjeravao.

Covjek je stvarno izgubljen. Vidi se potpuna kriza identiteta i sustinsko nezadovljstvo. Covjek koji zeli da bude antiglobalista i pravednik, surovao je sa ljudima koji su pucali po njegovom rodnom gradu, i ubili preko 1000 malodobne djece. :(
Gledao sam ovaj intervju kod Mate, i vidio sam da ga je hladno pitao o prelasku na pravoslavlje. Znam da mu je u ratu neki Srbin (knjizevnik sta li) rekao da se okupa (potpuno s pravom) i prede na pravoslavlje. Onda ga je Kusta nasao u nekom hotelu u BG( Hayat ?) i i isamarao...
Znali neko ime toga vizionara koga je cak i Kusturica poslusao (naknadno) ?
Post Reply