Meni je smjesna ta njihova politika a i web, na kome je sve uredno postavljeno, ali ne piše da ili ima na stanju ili nema. Pa majku mu, zar je to tako tesko uraditi, organizovati neke stvari i da sve funkcioniše kako treba?! Prije par dana sam bio u situaciji, mob crkao, hitno mi potreban telefon, a oni bukvalno nemaju na stanju ništa, izuzev onih maketa i mobitela za testiranje. Nisam trazio nista posebno, neki najobicnihi android 5", i na kraju, od svega sto su imali uzmem Wiko U feel, tako što su provjerili gotovo sve poslovnice u Sarajevu, i samo u Ferhadiji bio jedan, a pošto sam bio tu u blizini, odluka je brzo pala.mayab wrote:U BHTelecomu trenutno nema nikakvog Samsunga, moze se staviti na listu, rok isporuke dva mjeseca![]()
, meni rekose!
Ako koga interesira...
Kupovina mobitela preko bh telecoma
Moderator: Benq
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#76 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
-
Ali_G
#77 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Takav pristup ce poceti da odbija korisnike. Meni je isto nepojmljivo da u Sa ne postoji objekat BHT u kojem se mogu cackati telefoni. U regionu uđeš u poslovnice VIP, TELENOR masa telefona da isprobaš, da vidiš kakav je uživo. MTEL ima sličan objekat u Bl, jedino BHT nigdje. Imaju makete...
- Altsa
#78 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
i jos ne mozes telefon pogledati ukoliko imas namjeru da ga kupis. kada sam uzimao A5 bio crni i zlatni. Pitaju me koji cete? ja kazem mogu li da pogledam oba. kazu ne moze vec biraj na slijepo ne mogu kutije otvarati + sto sam cekao da mi jave kada stigne.mayab wrote:U BHTelecomu trenutno nema nikakvog Samsunga, moze se staviti na listu, rok isporuke dva mjeseca![]()
, meni rekose!
Ako koga interesira...
- diablobih
#79 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Eh moraju jos nekog zaposliti da bi to radio, mozda cak jos nekih 10 osoba, jer gdje bi jedna osoba stavljala sta je na stanju, a sta nije 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#80 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Imamo makete, to mi je onako bas komedija za jednu kompaniju k'o sto je bht. 
- daky585
#81 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Ima mtel to u više gradova, ne samo u BL. Za Eronet ne znam. A ne znam ni šta BHT čeka.Ali_G wrote:Takav pristup ce poceti da odbija korisnike. Meni je isto nepojmljivo da u Sa ne postoji objekat BHT u kojem se mogu cackati telefoni. U regionu uđeš u poslovnice VIP, TELENOR masa telefona da isprobaš, da vidiš kakav je uživo. MTEL ima sličan objekat u Bl, jedino BHT nigdje. Imaju makete...
- Sanjarko
#82 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Ma inace se slabo gdje mogu isprobati uredzaji ne samo u telekomima nego i u prodavnicama, samo naslijepo.
PS. Danas u Zenici neko im frku pravio zbog neispravnog uredzaja uzetog kod njih. Moja stara ocevidac.
PS. Danas u Zenici neko im frku pravio zbog neispravnog uredzaja uzetog kod njih. Moja stara ocevidac.
- addem
#84 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Samo lood covjek kupuje telefon preko telecoma. Skuplje dodje nego slobodnoj prodaji. Meni nije jasno ko kreira poslovnu politiku firme.
- Sanjarko
#85 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Dobro malo sam pretjerao. Moze se par modela isprobati.Dosadno mii wrote:
- Tesla Edison
#87 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Porediš piljare sa telekomima?addem wrote:Samo lood covjek kupuje telefon preko telecoma. Skuplje dodje nego slobodnoj prodaji. Meni nije jasno ko kreira poslovnu politiku firme.
- lonely_wolf
#88 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
, a nek si i ti odgovorio na post star dvije godineTESLA_EDISON wrote:Porediš piljare sa telekomima?addem wrote:Samo lood covjek kupuje telefon preko telecoma. Skuplje dodje nego slobodnoj prodaji. Meni nije jasno ko kreira poslovnu politiku firme.
- Tesla Edison
#89 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Pa morao sam kad dvije godine nije niko odgovoriolonely_wolf wrote:, a nek si i ti odgovorio na post star dvije godineTESLA_EDISON wrote:Porediš piljare sa telekomima?addem wrote:Samo lood covjek kupuje telefon preko telecoma. Skuplje dodje nego slobodnoj prodaji. Meni nije jasno ko kreira poslovnu politiku firme.![]()
![]()
![]()
- lonely_wolf
#90 Re: Kupovina mobitela preko bh telecoma
Doduše ima ti i ta mjestaTESLA_EDISON wrote: Pa morao sam kad dvije godine nije niko odgovorio