Ara je prošao pripreme sa Liverpoolom i to se odmah primjeti (Selimović uvijek kasni da mu pomogne i da rastereti)...a mi smo ko fol imali pripreme, a ekipa prakticno nespremna zapocela proljetni dio.wannabe_ultra wrote:stojcev je fakat klasa.lopta se ne odvaja od noge
nama realno jedino ce ara biti prijetnja na domacem terenu.ako njega zaustavimo kao veceras, ne bi trebalo biti problema.jedino vam hodzic ima snage cini se za citavu utakmicu, ovo ostalo 60 minuta i dusa na nos
Plus što smo fizicki slabiji od vaših mrcina u duel igri (e to je ono najgore i nedopustivo, to pogotovu se nije smjelo dešavati kod Amara), odbijaju se u duelima
A opet smo imali bolje i zrelije šanse od vas...Jamak je možda i prokockao polufinale sa onim zicerom, da je zabio za 2-0 ko zna kako bi se dalje odvijalo... Stanić u drugom pol. istrca sam pred golmana i pogodi vanjsku mrežu, Ara prije toga isto (ali tu vas je Bandović spasio).
Ništa ovdje nije gotovo, bice i revanš.... ali me fizicka sprema citave ekipe jako brine