Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
herbion wrote:Sta ste se raskokodakali navijaci Zelje i Sarajeva,ako ste kvalitet idete dalje,pustite vise Vase teorije zavjere,idete lagano ali sigurno u zaborav,okrenite se Olimpiku koji ce ubrzo preuzeti Vam primat.Nekako mi drago samo zbog Vase suplje i hvalisanja bez argumenata.Podrzite sto je zdravo bacite trulo.
ti si onaj sto za olimpik navija?
jel bacio gracic koju milju da izvucete iskru kuci?
herbion wrote:Sta ste se raskokodakali navijaci Zelje i Sarajeva,ako ste kvalitet idete dalje,pustite vise Vase teorije zavjere,idete lagano ali sigurno u zaborav,okrenite se Olimpiku koji ce ubrzo preuzeti Vam primat.Nekako mi drago samo zbog Vase suplje i hvalisanja bez argumenata.Podrzite sto je zdravo bacite trulo.
Veliki fudbalski stručnjače da te pitam,koji su to klubovi u ovoj našoj jadnoj ligi i do koljena Želji i Sarajevu,barem prema istoriji ta 2 kluba? Zato bolje vrati se u rupu iz koje si dopuzao da popljuješ "nešto" iz Sarajeva.
Veliki fudbalski stručnjače da te pitam,koji su to klubovi u ovoj našoj jadnoj ligi i do koljena Želji i Sarajevu,barem prema istoriji ta 2 kluba? Zato bolje vrati se u rupu iz koje si dopuzao da popljuješ "nešto" iz Sarajeva.
Ne kuka niko. Ono sto svi pokusavaju objektivno i normalno sagledati je ko ce nas predstavljati u Evropi kad ispadne pola prvoligasa u prvom kolu? Ionako smo se "pokazali" u Evropi sa najboljim ekipama. Treba jos Odzak, Sutjeska i Famos da nas predstavljaju?
izvlačenje parova je nigdje veze. vamo Široki igra protiv levata i to kući. pa lud če im lakše. jedino da ovi istupe iz kupa da neigraju nikako a Sarajevu i Željo jake protivnike ispadaju a što je još čudnije niti jedan neigrau Sarajevu več gostuju!!!!