potpisujemPowered_by_M wrote:Mi Balkanci se mozemo opametiti jedino kad nas opale po dzepu. Interesantno je kako kad smo u Bosni ne hebemo ni 5% razna ogranicenja, propise, zakone, a dok udarimo na tlo "zapada" odmah smo bolji i uzorniji nego njihovi drzavljani. Hebo ti nas.........
KULTURA VOZACA U BIH
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
nash
-
nash
Ako iko zeli da vidi haos saobracaj neka ode u Milano. Tamo semafori bezze postoje. Ko je na siroj ulici taj ima prednost. Mopedi sa svih osam strana auta i ubacivanja bez zmigavaca. Jedino sto mi se svidja je da ti neko nece nista hebati ako ga blokiras na parkingu ili slucajno zaustavis saobracaj. Svi su strpljivi i cekaju, ali zato i ti moras biti strpljiv vozac.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
@Dženo,
upozorenje pred iskljuchenje
-
Dženo
Easy brother, easy. Ovdje nema govora o politici i religiji. Ne pišite ono ppk. Sve iz politike i religije ostavite za kuće. Ovdje pričamo o autima i tehnici. I nema prijetnji ovo je ipak SARAJEVO X COM, a ne Zenica. Bez vrijeđanja molim. Ako imaš šta da pišeš o autima onda piši kao i ja samo o tome. Mene ti politika i religija na ovom mjestu uopšte ne zanimaju. I sa tobom više neću da se dopisujem. Nisi relevantan za ovu temu. Ciao.Bobi wrote:@Dženo,
-
Bobi
- Forum administrator
Nisi ti dobar.Dženo wrote:Easy brother, easy. Ovdje nema govora o politici i religiji. Ne pišite ono ppk. Sve iz politike i religije ostavite za kuće. Ovdje pričamo o autima i tehnici. I nema prijetnji ovo je ipak SARAJEVO X COM, a ne Zenica. Bez vrijeđanja molim. Ako imaš šta da pišeš o autima onda piši kao i ja samo o tome. Mene ti politika i religija na ovom mjestu uopšte ne zanimaju. I sa tobom više neću da se dopisujem. Nisi relevantan za ovu temu. Ciao.Bobi wrote:@Dženo,
-
Dženo
Hej ja ismijavam ljude. Nešto si mi kaharli jutros. Da nisi usto na lijevu nogu ili si možda nešto prehlađen. Nemoj mi prijetiti jer moglo bi biti svašta.Ma budi ti šta hočeš, i bolje ti je da se ne javlješ mišu jedan mali. Zbog takvih kao što si ti ovo i nije dobar medij. Takvi kao ti uvijek sve upropaste
Ako nemaš šta kazati ne uplići vjeru i politiku u ovo. Eno ti foruma za politiku i tamo pametuj i divljaj. Bezbeli si i kao vozač bezobrazan kao i na netu. Fukaro jedna bijedna. Zbogom zauvijek i čami u svom jadnom malom, poganom umu i dunjaluku. Ciao

Dženo banned
z66
Dženo banned
z66
-
FX900
Evo pratim temu. Bobi stvarno mi nisi jasan. Pa što bolan isključi čovjeka? Imao je pravo dobre komentare za potrošnju (-10%) i za Golfa dvojku. Imam i ja loša iskustva sa našim vozačima i imam još gora mišljenja od ovih ovde. Ako ti se ne sviđa ono od dzene onda je to do tebe... Izgleda da te pogodio u srce. Neka ti je vala ono napisao sve mu je bilo tačno i korektno napisano i mislim slično kao i on. Hočeš li sad i mene isključiti? Kako vidim počeo si da mu prijetiš i frajer te odjebao ko zadnju budalu, što izgleda i jesi čim sam ti vidio profil. Ko ti daje za pravo da diskusiju o potrošnji komentiraš onako? Ljudi su kulturniji od tebe 100 puta. Rokni se vala i bolje bi bilo. I za nas i za tebe. PS Da nisi bio onakav papak i islamista ne bih se nikad javio na ovu temu. 
-
Bobi
- Forum administrator
Dzheno clon...sam sebe hvali po temamaFX900 wrote:Evo pratim temu. Bobi stvarno mi nisi jasan. Pa što bolan isključi čovjeka? Imao je pravo dobre komentare za potrošnju (-10%) i za Golfa dvojku. Imam i ja loša iskustva sa našim vozačima i imam još gora mišljenja od ovih ovde. Ako ti se ne sviđa ono od dzene onda je to do tebe... Izgleda da te pogodio u srce. Neka ti je vala ono napisao sve mu je bilo tačno i korektno napisano i mislim slično kao i on. Hočeš li sad i mene isključiti? Kako vidim počeo si da mu prijetiš i frajer te odjebao ko zadnju budalu, što izgleda i jesi čim sam ti vidio profil. Ko ti daje za pravo da diskusiju o potrošnji komentiraš onako? Ljudi su kulturniji od tebe 100 puta. Rokni se vala i bolje bi bilo. I za nas i za tebe. PS Da nisi bio onakav papak i islamista ne bih se nikad javio na ovu temu.
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
Procitaj...ako nisi sposoban da se pridrzhavash pravila kao SVI onda ...
-
FX900
Ma nisam ti ja dzeno. U krivu si skroz. Ali mislim skoro isto kao i on. Go dzeno, go!!!Bobi wrote:Dzheno clon...sam sebe hvali po temamaFX900 wrote:Evo pratim temu. Bobi stvarno mi nisi jasan. Pa što bolan isključi čovjeka? Imao je pravo dobre komentare za potrošnju (-10%) i za Golfa dvojku. Imam i ja loša iskustva sa našim vozačima i imam još gora mišljenja od ovih ovde. Ako ti se ne sviđa ono od dzene onda je to do tebe... Izgleda da te pogodio u srce. Neka ti je vala ono napisao sve mu je bilo tačno i korektno napisano i mislim slično kao i on. Hočeš li sad i mene isključiti? Kako vidim počeo si da mu prijetiš i frajer te odjebao ko zadnju budalu, što izgleda i jesi čim sam ti vidio profil. Ko ti daje za pravo da diskusiju o potrošnji komentiraš onako? Ljudi su kulturniji od tebe 100 puta. Rokni se vala i bolje bi bilo. I za nas i za tebe. PS Da nisi bio onakav papak i islamista ne bih se nikad javio na ovu temu..
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
Procitaj...ako nisi sposoban da se pridrzhavash pravila kao SVI onda ....