Kukasti krst u Splitu/ Uzroci ovih pojava u Hrvatskoj

Post Reply
animals

#351 Re: Kukasti krst u Splitu/ Uzroci ovih pojava u Hrvatskoj

Post by animals »

LBVIEW wrote:
animals wrote:

Ko mi..ko smo to mi..smijesan si..nemas ti pojma o zivotu..
ovdje smo procitani..ciji je ovo forum, objasni mi nesto sto ja ne znam..
gradjana BIH ili...pises na pamet..
Takvi poput tebe sto napuhavaju bosnjacke "grijehe" preko svake mjere a susjeda i komsija relativiziraju.Pa tako saranje svastike po travnjaku pi'kin dim,dok je recimo zvizdanje himni terorizam,one mlade ustase u crnim odoroma gdje je god kakva obljetnica su folklor,a zastava s sehadetom na privatnom imanju je dokaz za teroristicki kamp. :mrgreen:
Ajde ne lupaj na pamet..
navedi gdje sam ja napuvavao Bosnjacke grijehe a opravdavao druge..
nadji mi taj text..
ronnie

#352 Re: Kukasti krst u Splitu/ Uzroci ovih pojava u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Bodkin wrote:
ronnie wrote:
sinuhe wrote:Zašto je veličanje fašizma krivično djelo u Hrvatskoj. Znam da je u Njemačkoj i možda par drugih država ali zašto u Hrvatskoj?
Pitanje je na mjestu. Zato jer se smatra da je Hrvatska poput Njemačke bila poražena strana u 2WW. Iako krivo jer je zahvaljući partizanskom pokretu Hrvatska izašla iz rata kao pobjednik.
velicanje fasizma bi u svakoj normalnoj zemlji na planeti trebalo biti kaznjivo. u hrvatskoj zato sto je postojalo nesto sto se zove ndh. mislim sitnica ali eto
kakve veze ima kukasti križ sa Ndh? Čak i u najcrnje doba hrvatske povijesti, hrvatske oružane snage nisu nosile na uniformi kukasti križ, osim Handžar divizije, ali ona je bila u sklopu SS-a i tamo su većina bili Bošnjaci a ne Hrvati.
Post Reply