Kuhinje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

nova_korisnica

#26 Re: Kuhinje

Post by nova_korisnica »

Nadinka, preslatka kuhinja!!!!!!!!!!!
Nadinka

#27 Re: Kuhinje

Post by Nadinka »

nova_korisnica wrote:Nadinka, preslatka kuhinja!!!!!!!!!!!
Hvala puno, i ja sam jos zaljubljena u nju :D
Serenity

#28 Re: Kuhinje

Post by Serenity »

Hemel, koliko je koštala ova tvoja kuhinja?
Hemel

#29 Re: Kuhinje

Post by Hemel »

Serenity wrote:Hemel, koliko je koštala ova tvoja kuhinja?
kuhinja je 4.00 m' sa gornjim i donjim elementima plus 4.50 m' samo donji elementi.
kompletna kuhinja sa ugradbenim elementima (rerna, kombinovana ploca, masina za sudje, napa, sudoper sa cesmom) me izasla oko 8.500 KM. mozda je malo previse ali i ja sam bio zahtjevan tako da sam trazio dva elementa sa ladicama, element sa korpicama, sva vrata meko zatvaranje, ladice meko zatvaranje, ploca visoki sjaj, stranice sive, a elementi su radjeni na CNC strojevima...it.d.
kinderlada

#30 Re: Kuhinje

Post by kinderlada »

Nadinka wrote:Evo da i ja postavim svoju, posto sam svojevremeno peglala njome :) ako koga zanimaju informacije o cijenama ili pojedinim elementim,a feel free to ask :)

Image

Image
Ekstra, svidja mi se pravooooo

Teta Nadinka izgleda osim sto voli sminku i pretpostavljam da se lijepo sminka i oblaci, ima i ekstra ukus za uredjivanje enterijera :)

Svaka cast! :thumbup:
Nadinka

#31 Re: Kuhinje

Post by Nadinka »

hvala Kinderlada, interijeri su mi nova strast, kako smo pocleis redjivati svoj stan samo to pratim :D
Serenity

#32 Re: Kuhinje

Post by Serenity »

Hemel wrote:
kuhinja je 4.00 m' sa gornjim i donjim elementima plus 4.50 m' samo donji elementi.
kompletna kuhinja sa ugradbenim elementima (rerna, kombinovana ploca, masina za sudje, napa, sudoper sa cesmom) me izasla oko 8.500 KM. mozda je malo previse ali i ja sam bio zahtjevan tako da sam trazio dva elementa sa ladicama, element sa korpicama, sva vrata meko zatvaranje, ladice meko zatvaranje, ploca visoki sjaj, stranice sive, a elementi su radjeni na CNC strojevima...it.d.
Stvarno skupo. Zato sam ja svoju smanjio na 3,5m. Ali mi sve to treba, osim nape, što si ti nabrojao. Koja ti je firma radila? Šta su ti korpice?
Maxtor

#33 Re: Kuhinje

Post by Maxtor »

Serenity wrote:
Hemel wrote:
Stvarno skupo. Zato sam ja svoju smanjio na 3,5m. Ali mi sve to treba, osim nape, što si ti nabrojao. Koja ti je firma radila? Šta su ti korpice?
Da, i mene isto interesira. Hvala.
true

#34 Re: Kuhinje

Post by true »

kao veliki poguzija podupirem temu:D!!
Ma.Le.Na

#35 Re: Kuhinje

Post by Ma.Le.Na »

Da li kod nas ima kupiti ovaj mehanizam, i ako ima gdje?

chuchumbamayumbe

#36 Re: Kuhinje

Post by chuchumbamayumbe »

Ma.Le.Na wrote:Da li kod nas ima kupiti ovaj mehanizam, i ako ima gdje?

Bilo je u Porti Urbis, dole kod Žice.
Ma.Le.Na

#37 Re: Kuhinje

Post by Ma.Le.Na »

hvala :)
Ma.Le.Na

#38 Re: Kuhinje

Post by Ma.Le.Na »

odlicna rjesenja za ustedu prostora :-D
otherside

#39 Re: Kuhinje

Post by otherside »

Ma.Le.Na wrote:Da li kod nas ima kupiti ovaj mehanizam, i ako ima gdje?

ja imam ugradjen ovaj prvi i kupljen je u Schachermayer-u (ako se ovako pise).
dona868

#40 Re: Kuhinje

Post by dona868 »

Nadinka mene interesuje gdje si kupila one posudice za sol, sirce, i sl.
purple girl

#41 Re: Kuhinje

Post by purple girl »

Nadinka wrote:
Daisy wrote:Nadinka odakle je ova kuhinja?
Pa kuhinja je radjena po mjeri, radila mi je jedna firma iz Zenice, a ideja i nacrti su bili nasi
Je li mozete reci koja vam je firma iz Zenice radila kuhinju, posto sam ja sad upravo u potrazi za kuhinjom a iz Zenice sam i dosta sam firmi obisla. Vasa mi se kuhinja svidja i imam i ja nesto takvo u planu.

Interesuje me ima li iko iskustva sa Fantasy u Zenici, oni su mi ponudili dobru cijenu al ne znam za kvalitet ?
Nadinka

#42 Re: Kuhinje

Post by Nadinka »

purple girl wrote:
Nadinka wrote:
Daisy wrote:Nadinka odakle je ova kuhinja?
Pa kuhinja je radjena po mjeri, radila mi je jedna firma iz Zenice, a ideja i nacrti su bili nasi
Je li mozete reci koja vam je firma iz Zenice radila kuhinju, posto sam ja sad upravo u potrazi za kuhinjom a iz Zenice sam i dosta sam firmi obisla. Vasa mi se kuhinja svidja i imam i ja nesto takvo u planu.

Interesuje me ima li iko iskustva sa Fantasy u Zenici, oni su mi ponudili dobru cijenu al ne znam za kvalitet ?
Ja tek vidim ovo pitanje :(
Pretpostavljam da ste već i napravili kuhinju, ali ako niste, nama je radio Dajić iz Lukovog polja, s tim sto smo mi vec sve tacno iscrtali odlucili se za elemente,boje, sve...
Post Reply