Kuda srlja Komšićev DF

starisalko

#26 Re: Kuda srlja Komšićev DF

Post by starisalko »

pumica wrote:Cudicka sarkasticna suljagic odlican...svaka mu je zlatna kao odgovor na njeno pametovanje.
:balkanac:

Kukic je malo njeznije pokusao da joj objasni da je nerealna ali njen pogled na njega sa visine i sa podsmijehom ne znam kud je vodi...nekad (dok je bila bosnjak :hihihi: ) je bila simpaticna.
Vjerovatno se u tom trenutku sjetila koliko je doticni bio realan ( ko Zlajin kurton ) za mjesto mandatara VM

Suljagic potvrdio da je klasicna seljacina,koja se nimalo ne razlikuje od ostali politicara iz njegovog zavicaja
putokaz1

#27 Re: Kuda srlja Komšićev DF

Post by putokaz1 »

Df ide ka nuli.
Kad su nastali nisam od njih očekivao ništa.
Ostvarili su rezultat mnogi bolji nego što sam mislio.
Ušli su u koaliciji sa SDA-HDZ dobrovoljno i tog momenta nestali s političke scene.
Dobra stvar što su pomogli da se vlast formira relativno brzo(u odnosu na prije 4godine).
2014 su pobjedili u KS-BPS za BH Parlament a sada mislim da 2016 neće proći ni praga,kao npr sdu i usd 2014.godine.
U stranci će ostati sa Ž.K. te parlamentarci i ministri dok primaju platu ostali članovi te glasači odoše ili nigdje ili nekoj političkoj opciji.
Moja komšinica je ušla u parlament a niko nije znao ni da je na listi,svi su glasali samo za DF radi Komšića,više je glasova dobio kandidat panzionera nego ona.
O Ž.K. i E.S. ne mislim ništa loše.Nisu kriminalci,bar ne kao neki njihovi koalicioni partneri ili bivše partijske kolege.
Ideja bješe dobra.
Post Reply